Великден-как да украсим яицата и масата?

• 114 581
  • 796
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчик
Днес си купих похвалената тук боя и тази за пастелни цветове също- от Пикадили до Окръжна болница.  Simple Smile

# 241
  • под кривата круша
Мдаа, и аз смятам да взема тази на Captain's. От миналата година имам останала от немската със зайчето, една такава в синя хартиена опаковка, дето ме мързи да я снимам и покажа.  Отворила съм хартията, но не и целофана на хапченцата и съм я държала на тъмно, дали се е прецакала newsm78

# 242
  • Vaudreuil Canada
Тази година ако остане време мисля да се пробвам да украся яйце/а с мъниста.
Ето малко стимул за ентусиасти.

# 243
Тази година ако остане време мисля да се пробвам да украся яйце/а с мъниста.
Ето малко стимул за ентусиасти.

Здрави нерви ще ти трябват  Simple Smile

# 244
  • Vaudreuil Canada
tety мен лично повече ме притеснява художествената част.

# 245
tety мен лично повече ме притеснява художествената част.

Е, какво толкова? Трябва ти поставка, лепило, мъниста и пинсета. Най - добре предварително да си направиш проект, да скицираш как искаш да изглежда яйцето - това много ще те улесни. Върху самото яйце с моливче, можеш да маркираш основни точки и линии, за да не кривнеш.

# 246
Ох момичета, запалите ме..миналата година правихме седефени яйца, беше много весело, защото яко се омазахме-добре че имахме много ръкавици:)))
Сестра ми е ужасно добра в украсата, но съм пропуснала да й снимам яйцата- рисува ги с онзи лак за нокти  за декорации в различни цветове....много красиви стават.
Тази година съм се запалила по бебешки цветове яйца и онзи номер с вълнените платове, малко "мътна" ми се вижда процедурата, дано  стане Simple Smile

# 247
  • софия
днес на пазара видях от тези конци готови боядисани,много се чудих и сега се ядосвам,че не си купих

# 248
Фанита тази година има такива конци по магазините, в нас ще снимам и ще ги покажа, пише че се омотават около яйцето и след това се овива в фолио и така се варят яйцата, едновременно варене и боядисване

Знаеш ли, може и така де е било. Правехми ги заедно с майка ми преди 4 или 5 години, може би да се варят и боядисват на веднъж и да съм забравила. Има логика. Къде са тези конци, Аз щурмувам магазините в Пловдив от преди католическия великден и никъде не намерих. В Метро не съм проверила само. Аз вече съм екипирана като за фестивал на боядисаните яйца.

Хей, момичета после може да си направим и ние едно онлайн изложение.

люспи от лук.
Желатинова боя.
Кристали.
Комплект за писани яйца.
Конци.
Памук. Ал.фолио.
Лепенки.
в деня на приготвянето ще си набера листенца.

Колко ли яйца ще ми трябват, а  Laughing?
Минимума който се изчерпва в къщи за отрицателно време е една кора яйца. Май ще се пробвам с 2 кори, а ако трябва ще раздавам на воля. Роднини, приятели, а и в къщи вече си имам истински любител на сварените яйца. знам че не трябва да  прекалявам, не ме нападайте  Peace

Малии, май желанието ми ще е по-голямо от това което ще реализирам, но предвид че не е толкова скъпо, реших да се пробвам да доставя на себе си и на детенцето предимно незабравимо удоволствие.
Последвах координатите на natalyna   lovekiss и съм се заредила и с боя и декорации за храни.

# 249
Кьде в София се продават от желатиновите бои в писалка? Не видях нито вьв Фантастико, нито в Била.

# 250
момичета,къде във Варна продават такива конци?-че страшно ме зарибихте!. newsm78

# 251
Обърнах бургаското Пикадили с краката на горе, но формички за великденски сладки не видях. Ако някой знае къде в Бургас мога да намеря такива ще съм изключително благодарна.

# 252
  • Пловдив
Здравейте, сега откривам темата. Моите великденски украси са в подписа ми. Мъжът ми обеща утре да направи повече снимки, ще ги побликувам и покажа. Техниката е изцяло импровизирана. Работих с боя за яйца, лак за нокти, силикон и маниста. Ако някой проявява интерес ще разкажа с удоволствие.
В темата видях много красоти, прекрасни идеи за догодина   bouquet

# 253
ама и аз така се запалих днес обиколих целият град да тьрся от тези конци ще пробвам различни варианти пьк каквото стане   ще показвам

# 254
Кьде в София се продават от желатиновите бои в писалка? Не видях нито вьв Фантастико, нито в Била.

виж в 345 аз ги взех от денонощен магазин на Любляна

Общи условия

Активация на акаунт