Великден-как да украсим яицата и масата?

• 114 656
  • 796
  •   1
Отговори
# 585
Ех нямам думи да изкажа възхитата си от красотите напускани тук през тези два дена.
Браво и на помощничката на ivafara все така да радва и помага на мама  smile3521 (ех и аз чакам този момент).

# 586
 Eто и от мен  Hug

Повече ,тук:  http://milenche.multiply.com/photos/album/2#1

# 587
  • софия
Миленка,голяма си майсторка!

# 588
  • Варна
Момичета яйчицата ви са страхотни, а тези на Фанита просто нямам думи. Ето и моите, далеч по-скромни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202585&photo=49

Моля те кажи как направи тези напръсканите в средата Praynig

Ами това са съвсем обикновени яйца правени с винена киселина. Просто не бяха бели, а от по-тъмните и "боята" на чорупката се поолющи от киселината и това е резултата. Peace

# 589
  • София
ето ги и мойте яйца

# 590
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 Прекрасни яйца момичета.Така ви се радвам че направо ми повдигнахте настроението в това мрачно време.Вече нямам търпение да дойде Събота и аз да боядисвам, а резултата какъв ще видите по нататък   bouquet
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 591
Аууу Миленка, слънце приказни са, много са красиви!   bouquet С какво ги рисува? Simple Smile)))

danielad, сподели твоята техника - как направи тия трите дето се виждат на снимката шарените с бялото - оранжевото, зеленото и кафявото?

# 592
Прекрасни са всичките яйца и традиционните и останалите! mmilena, като за корица на списание са твоите творения! Аплодисменти!
Ей, момичета тези козунаци с машина за хляб ли ги правите? Разглеждах забитата темата за това, но ми се видя на този етап скъпа една такава машинка, иначе какво ли не бих си правила .

# 593
  • Пловдив
Страхотни яйца сте направили всички. Разкошни са  Grinning Heart Eyes

# 594
Аз след всички красоти,които видях до сега ми се отщтя да си показвам моите.А и снимките са от телефон,не са хубави.Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237973&photo=5 .Ама да не ми се смеете много.

# 595
Вчера и аз боядисвах яйца. Хрумна ми да рисувам върху тях с маслени пастели. Станаха много интересни. Докато са още горещи с различни цветове от маслените пастели правя фигури и ги пускам в някакъв цвят боя. Старах се да има контраст, за да изпъкнат шарките.

Чак сега прочетох, че идеята за пастелите вече е споделена. Съжалявам, че се повтарям.

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 12:35 от Анонимен

# 596
Тези маслени пастели продават ли ги в книжарниците или са някакви по специални.Много се запалих и по тая идея.Ще съм ви мн благодарна ако някой ме упъти   bouquet

# 597
Момичета , страхотни красоти сте измайсторили Hug
Направихте ми по-весел деня Simple Smile
Аз утре ще свърша тази работа,че през седмицата нямам никакво време Sad

# 598

Поздравявам ви, дами, за страхотните яйца  bouquet  bouquet  bouquet

Тези маслени пастели продават ли ги в книжарниците или са някакви по специални.Много се запалих и по тая идея.Ще съм ви мн благодарна ако някой ме упъти   bouquet

да, в книжарниците има Peace
можеш и да ги разтапяш(пастелите) и клечка да правиш точки върху боядисаните яйца Peace

# 599
Някой боядисва ли яйца с конци ? /Комплект слънчева дъга или нещо подобно/

Общи условия

Активация на акаунт