моля рецепта за вратни пържоли

  • 10 092
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 985
Аз приготвям зимата пържолите  задушени в йена, предварително мариновани с подправки, лимон, соев сос. Лятото- на bbq.



Не разбрах - лятото как?

Лятото пържолките цвърчат на барбекюто на дървени въглища. Винаги ги мариновам обаче. Държа на лимона- дава един такъв средиземноморски привкус, а ако е по-сухо месото, добавям и мазнина (най-често зехтин).

# 16
  • Мнения: 311
Цитат
Лятото пържолките цвърчат на барбекюто на дървени въглища. Винаги ги мариновам обаче. Държа на лимона- дава един такъв средиземноморски привкус, а ако е по-сухо месото, добавям и мазнина (най-често зехтин).

Извинявам се, но чак сега разбрах съкращението. И ние лятото само така приготвяме месо.

# 17
  • Мнения: 99
Аз правя марина по следния начин: олио, лютеница, кимион, черен пипер, малко чили, червен пипер, мащерка, риган, сол, пикантина, мед. Колкото по-дълго стоят, толкова по-добре и хайде на скарата. Стават страхотни, но си зависи от самото месо. Миналата седмица бяха много крехки въпреки, че стояха в марина само 2-3 часа, а тази стояха повече от 24 часа а бяха по-жилави.

Общи условия

Активация на акаунт