ПЛЕВЕН - 44

• 13 156
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Днес пуснаха едно момиченце без контактна бележка, а е било болно предната седмица. Имаше още една майка с мен-тя като видя колко кашлят и точат сополи наистина се постресна.

Аз съм ходила при Александров за вадене на мъдреци-доволна съм, но наистина е скъпо. 1 път бях без снимка, звади го без проблем, а 2 носих, защото растеше на криво, та ми го вади 2 часа  Tired

# 271
Абе, аз ще отида при директорката, нямам намерение да се кара, макар да съм много ядосана...човешки ще поговоря с нея. Ще и кажа и за това да се преглеждат децата на влизане, макар, че това значи да се разкрие ново място за лекар. А и кой е този лекар или сестра, който ще отиде  да работи там за минимална заплата. Освен пенсионер, но не знам дали е възможно. Калпава работа.
При последното му боледуване с инхалациите се бях зарекла, че при следващото такова го спирам от ясла и намирам жена. Ей, го на - то стана след 7 дни. Ами не съм подготвена за такава стъпка. Нито психически, нито с готовността да намеря такава жена. Продължавам тъпо и упорито да мисля, че най-добре му е сред децата и учителките.
Вече с Емо ще стигнем и до конфликт по-този въпрос. И не знам кой от двама ни е прав.

Отплеснах се...простете.

# 272
Много е лошо за детенце-все на АБ не става, то се натрови,милото! Само като си представя,че и нас това ни чака, настръхвам  Shocked

Тук , под нас, май ще правят 2 игрище. Аман от простотия! От 2 часа бръмчат багери, бях решила да спя, ама не  Naughty Чудя се как заспа детето.

# 273
Дикси,програмата с детегледачките стана до три годишна възраст,така,че ,ако имаш позната безработна жена можеш да се възползваш от тази програма и да не пускаш Митаче на ясла.

# 274
  • София
Дикси,защо да разкриват ново работно място-нали има сестри в яслата?
Що се отнася до това дали ясла или жена за гледане..много е относително,зависи си от детенце,от много неща.Дано като се подобри времето Митко спре да боледува! PeaceЗнам колко е неприятно,откакто е тръгнала на градина през септември,Мими ми се разболява три пъти,не е било кой знае какво,изключая гадния грип,но все пак са си болести. Confused

# 275
Дикси,програмата с детегледачките стана до три годишна възраст,така,че ,ако имаш позната безработна жена можеш да се възползваш от тази програма и да не пускаш Митаче на ясла.
Ами да, и това го знам. Имам една таказа позната жена, но нито съм говорила с нея, нито знам дали мога да и имам пълно доверие. Все пак най-милото ще й дам  Laughing

Дикси,защо да разкриват ново работно място-нали има сестри в яслата?

Те са меки Марии, Валенце, твърда ръка трябва там.

Ама си личи, че децата ни спят...я, как пишем  Mr. Green

# 276
Здравейте, сега и аз малко да се включа в "сополивата" тема. И Ники беше така на яслата - постоянно болен. 3 дни на ясла, 3 седмици болен. Пролетта го водих на Сандански, а след това на Трявна. И той поотрасна и тръгна на градина. Разболя се след около 2 месеца и му изписаха един имуностимулатор и цялата зима я изкарахме без болести (като изключим шарката). Мисля че с възрастта децата ще го преодолеят.
Но съм твърдо ЗА да се засили пропускателния режим в яслите и градините  Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Shocked

# 277

Ама си личи, че децата ни спят...я, как пишем  Mr. Green
  smile3521  Аз обаче ставам,отивам да готвя   chef

# 278
Аз пък се зарових в едни гифчета-да имам муза за новата тема Simple Smile Почвам я  Peace

Къде се затриха Петя, Валя, Дивиана....  Thinking

# 279
И на Ниагара след грипа през януари лекарката изписа имуностимулант. Аз на своя глава прибавих прополис и сребърна вода, и от тогава да чукна на дърво няма един пропуснат ден на градина. Това не ни се е случвало от доста време ,но то при всички деца е различно.

# 280
Каква е тази сребърна вода?

# 281
  • София
Каква е тази сребърна вода?
Ето тук има доста дълга тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.msg2949628
Аз също ползвам за децата! Peace

# 282
Благодаря Валенце, тъкмо търсих темата Peace

# 283
Валенце, и в нашата ясла сутрин на входа стои една от сестрите ( до колкото знам всички в яслите са мед сестри) и записва, кои деца са дошли , а до нея един поднос с термометри и  шпатули за преглеждане на гърло.Мисля , че преглеждат само децата, за които се съмняват , че са болни.Според мен това е добре, както за самото дете, така и за здравите деца вътре в групата

# 284
  • София
Мисля , че преглеждат само децата, за които се съмняват , че са болни.
При нас преглеждат всички..няма мърдане Crazy.
Явно тези прегледи ще станат масова практика. Peace
Аз сега ще ходя до соц.-обадиха ми се,че нещо не е наред с документите за детските newsm78,трябвало още нещо да подам.

Общи условия

Активация на акаунт