За скъпата и евтината козметика

• 260 463
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 1 095
Говорейки за талка:
lancome poudre majeur excellence

TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON 12, SILICA, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, LAUROYL LYSINE, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, GLYCERIN, GINKGO BILOBA/GINKGO BILOBALAEF EXTRACT, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ALUMINA, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CITRONELLOL, CETYL DIMETHICONE, BUTYLPHENYLMETHYLPROPIONAL, PARFUM, ALPHA-ISOMETHYLIONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENECARBOXALDEHYDE, HEXYL CINNAMAL, ISOBUTYLPARABEN, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, [+/-MAY CONTAIN CL15850 / RED 7, CL19140 / YELLOW 5 LAKE, CL 42090 / BLUE 1 LAKE, CL73360 / RED 30, CL75470 / CARMINE, CL 77007 / ULTRAMARINES, CL 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE, CL77288 / CHROMIUM OXYDE GREENS, CL 77289 / CHROMIUM HYDROXIDE GREEN, CL 77492, CL 77499, CL 77491 / IRON OXYDES, CL 77510 / FERRIC FERROCYANIDE, CL  77742 / MANGANESE VIOLET ](F.I.L.B4968/3)

А какво трябва да се избягва в бялата козметика за кожа с розацея?
Ако има конкретни препоръки  Embarassed Hug Embarassed

Талкът дава покривност, мек минерал е. Толкова за пудрите, че не са ми силна страна.
Розацеята не е проблем на повърхностните слоеве на кожата, а на кръвоносните съдове под нея, т. нар дренаж или дрейнинг на кръвта. При запушване или малформация на кръвоносните съдове те образуват нови и по погрешка - в повърхностните слоеве. Отам по-лесно се инфектират и т.н. Какво "работи" срещу розацея - нямам кой знае какви познания.

# 1 096
Момичета,много интересна тема. Все още имам 25 страници да прочета от нея, но искам да ви питам какво мислите за този крем, че се чудя дали да си го поръчвам :
Light Face Moisturiser Ingredients:
AQUA; VEGETABLE GLYCERIN; HELIANTHUS ANNUS; OLIVE OIL; CYCLOPENTASILOXANE; LAURETH-4; VITAMIN E OIL; CETEARYL ALCOHOL; CAPRYLYL GLYCOL; PRUNUS DULCIS ALMOND; BUXUSCHINENSIS; GLYCERYL STEARATE SE; CARBOMER; ETHYLHEXYL GLYCERIN; SODIUM EDTA; POTASSIUM HYDROXIDE

Хм, нека някой друг се изкаже, на мен нещо ми е куц този състав...Всичко е супер, но липсва...емулгатора!Чак на 5о място, и то 1, и то по-скоро хумектант...Да не е ... руски?
А за какво служи този емулгатор? Rolling Eyes
Не е руски, английски е. Защо реши, че руски?  Grinning
Ето сайта- http://www.purity-project.com/
Ами руснаците (Мира козметик) не уважават изискванията на България да изписват целия си състав...емулгаторите - това са "спойващите" вещества между едно масло и водата.
Иначе знаеш какво става - разделяне на две.
Това е целия състав на крема. Малко ли съставки ти се виждат?
Мерси иначе за отговора.   bouquet

Ще чакам и другите момичета да видя какво ще кажат.

П.С. Вече ми останаха само 8 страници непрочетени от темата Laughing Много е интересна..
Само да добавя малко инфо за да кажете дали е добре кремчето за мен - на 24, смесена кожа.
не че са малко, ами като манджа без сол например-недостатъчно.

# 1 097
Недостатъчно за овлажняването на кожата ли?

Иначе аз обичам безсолни манджи Laughing

# 1 098
Miessense
Desert Flower Shampoo (Normal to Dry Hair)

certified organic aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, coco glucoside, yucca schidigera extract, d-panthenol (pro-vitamin B5), certified organic helianthus annuus (sunflower) seed oil, certified organic persea gratissima (avocado) fruit oil, xanthan gum, certified organic citrus aurantium amara (bitter orange) fruit extract, certified organic citrus aurantifolia (lime) essential oil, citric acid, certified organic equisetum arvense (horsetail) extract, certified organic urtica dioica (nettle) extract, certified organic arctium lappa (burdock) extract, certified organic rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, certified organic salvia officinalis (sage) leaf extract.

# 1 099
Привет оново на всички. Аз оново се изкуших да задам питане към Софи и новопоявилите се специалисти. Много ми се иска да си намеря крем, който да е с максимално естествени състави и с по-малко агресивни и потенциално вредни. Затова досега все гледах да има повече масла, растения и т.н. Но след като изчетох темата установих, че и на това не може да се разчита и не винаги е показателно, че кремът е хубав. Затова сега ми е още по-трудно да си избера крем. Последният, който пробвах и който ми изглежда обнадеждаващ е хидратиращ серум на Герлен. Но понеже все пак цената му не е малка, много бих искала да чуя професионално мнение доколко е качествен и дали си заслужава.
Ето му съставките.

aqua, squalaneq glicerineq isohexadecane1 caprylic/capric/succinic trigliceride, butilene glycol, cera alba, myristil miristateq steareth-20, c12-15 alkyl benzoate, glecril starate, tromethamine, polymethyl methacrylate, serineq sodium PCA, glycolic acidq palmitic acid, stearic acid, phenoxiethanol, xantham gum, laureth-23, tokopheroyl acetate, parfum, castanea sativa seed extract, stearalkonium  hectorite, adeniumobesum leaf cell extract, tatrasodium edta, propylene carbonate , centella asiatica extract, cyanothis arahnoidea root extract, sodium hyaluronate, citronellol, geraniol, butylphenyl methylpropional , hexyl cinnamal, fagus sylvatica extract, xylose, benzyl salicilate, linalool, methylparaben, sanguisorba officinalis root extract, buthyl paraben, arthemia extract, ethylparaben, propylparaben, isobuthylparaben

# 1 100
съжелявам че се повтарям но наистина ме интересува това само с две думи кажете вредно ли е или не ( имам един въпрос,който много взе да ме тормози напоследък,навсякъде пише че талка е канцерогенен,а аз понякога слагам на дупенцето на моето момченце,особено когато по често ачка и кремчетата не помагат срещу зачервяване,вредя ли му така,да спра ли да го слагам,докато още не е научен на гърне)

Миличка, кой те е посъветвал да ползваш талк на бебчо?  #2gunfire
Тези факти са още от миналия век. (вярно е, че в много продукти все още се ползва, но като гледам в много по-нисък процент)

# 1 101
  • Пловдив
Относно бебешките продукти лично аз използвам на Хип. Доволна съм много. Бюбхен също не са лоши, но лично на мен Хип по ми допадат.
Няколко дни ме няма и вие сте изписали ...
По въпроса за гликоловата и салициловата киселина. Доста попрочетох за тях когато мъдрихме избелващата серия. Виждала съм продукти с над 10 % гликолова киселина.  Thinking   Crazy Чувала съм, че свалят освен мъртва и живичка кожа. Не съм пробвала де...
Miessense

certified organic aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, coco glucoside, yucca schidigera extract, d-panthenol (pro-vitamin B5), certified organic helianthus annuus (sunflower) seed oil, certified organic persea gratissima (avocado) fruit oil, xanthan gum, certified organic citrus aurantium amara (bitter orange) fruit extract, certified organic citrus aurantifolia (lime) essential oil, citric acid, certified organic equisetum arvense (horsetail) extract, certified organic urtica dioica (nettle) extract, certified organic arctium lappa (burdock) extract, certified organic rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, certified organic salvia officinalis (sage) leaf extract.
Аз не съм голяма разбирачка от шампоани, ама искам да попита това пени ли се изобщо?  Crazy newsm78
Момичета,много интересна тема. Все още имам 25 страници да прочета от нея, но искам да ви питам какво мислите за този крем, че се чудя дали да си го поръчвам :
AQUA; VEGETABLE GLYCERIN; HELIANTHUS ANNUS; OLIVE OIL; CYCLOPENTASILOXANE; LAURETH-4; VITAMIN E OIL; CETEARYL ALCOHOL; CAPRYLYL GLYCOL; PRUNUS DULCIS ALMOND; BUXUSCHINENSIS; GLYCERYL STEARATE SE; CARBOMER; ETHYLHEXYL GLYCERIN; SODIUM EDTA; POTASSIUM HYDROXIDE

Хм, нека някой друг се изкаже, на мен нещо ми е куц този състав...Всичко е супер, но липсва...емулгатора!Чак на 5о място, и то 1, и то по-скоро хумектант...Да не е ... руски?
Мисля, че емулгаторите са два. Не знам до колко е стабилна емулсията. Лично аз съм "люшкала" маса вносни продукти и почти всички не издържат и месец на нашите тестове за стабилност.  Crazy Друго, което ми е правило впечатление е, че съм виждала надписи на течни емулсии за тяло "Разклати преди употреба".   Shocked
Привет оново на всички. Аз оново се изкуших да задам питане към Софи и новопоявилите се специалисти. Много ми се иска да си намеря крем, който да е с максимално естествени състави и с по-малко агресивни и потенциално вредни. Затова досега все гледах да има повече масла, растения и т.н. Но след като изчетох темата установих, че и на това не може да се разчита и не винаги е показателно, че кремът е хубав. Затова сега ми е още по-трудно да си избера крем. Последният, който пробвах и който ми изглежда обнадеждаващ е хидратиращ серум на Герлен. Но понеже все пак цената му не е малка, много бих искала да чуя професионално мнение доколко е качествен и дали си заслужава.
Ето му съставките.

aqua, squalaneq glicerineq isohexadecane1 caprylic/capric/succinic trigliceride, butilene glycol, cera alba, myristil miristateq steareth-20, c12-15 alkyl benzoate, glecril starate, tromethamine, polymethyl methacrylate, serineq sodium PCA, glycolic acidq palmitic acid, stearic acid, phenoxiethanol, xantham gum, laureth-23, tokopheroyl acetate, parfum, castanea sativa seed extract, stearalkonium  hectorite, adeniumobesum leaf cell extract, tatrasodium edta, propylene carbonate , centella asiatica extract, cyanothis arahnoidea root extract, sodium hyaluronate, citronellol, geraniol, butylphenyl methylpropional , hexyl cinnamal, fagus sylvatica extract, xylose, benzyl salicilate, linalool, methylparaben, sanguisorba officinalis root extract, buthyl paraben, arthemia extract, ethylparaben, propylparaben, isobuthylparaben

Първоначално като четях състава и се облещих , но предполагам, че в началото "q" е объркана запетая.  Simple Smile Ако търсиш продукт без консервант и парфюмна кампозиция - този не е твоят. Също така съдържа етоксилирани емулгатори, които са набедени за алергени.
Обаче емолиентите на мен ми харесват. Активните съставки са под 1% ми се струва. А може да е някакъв активен комплекс. Не видях натурални масла, ув филтри. Като цяло предполагам, че със същите парички можеш да купиш доста по-добър продукт. Колко струва все пак?
Ще ходя да лягам вече. Че след малко ще се включи малкият ми звяр.  Laughing

Последно за днес да кажа - чета с интерес постовене на КолорИндекс, защото от него може да се научи много.   bouquet

# 1 102
  • Торонто
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Candelilla Cera (Candelilla Wax), Amodimethicone, Cetyl Esters, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Methylparaben, Trideceth 12, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Chlorhexidine Dihydrochloride, Cetrimonium Chloride, Limonene, 2 Oleamido 1, 3 Octadecanediol, FD&C Yellow 5 (CI 19140), FD&C Yellow 6 (CI 15985), Perfume (Fragrance)

За име като Absolut Repair бих очаквала малко повече.
Не е лоша, първият кондициониращ агент е behentrimonium chloride, което е добре (повечето масови боклуци са с cetrimonium chloride). Има силикон, но пък нито един полимер за обем.
Мисля по-нагоре всички се съгласихме, че разлика между маска и балсам почти няма - ето го доказателството отново -Това е типична формула на малко над средна класа балсам.

Безcмислена на пръв поглед УВ защита (Ethylhexyl Methoxycinnamate).
Color Index, Sisi, дали пък не го слагат да защитят цвета на продукта от избледняване?
Знам, че филтрите за тази цел са други, но какво друго обяснение да има?

Интересен въпрос, но според мен - едва ли. Просто УВ-филтрите поглъщат светлина в УВ-областта (безцветна за човешкото око), а за да има цвят нещо си- то поглъща светлина във видимата област. Но може да има основание, не съм на 100 % сигурен - и багрилата имат поглъщания в УВ-областта.
Апропо - не разбирам какво прави тук канделилов восък - пчелния също би работил добре - този е доста по-твърд.

Color Index,с теб за теория хич няма да спорим  Simple Smile - каквото кажеш това е, всички ти вярваме 100%  Peace

Да кажа обаче, че на практика на оцветените продукти им се слагат УВ филтри за предпазване, само че не използвания в този случай. Последно ползвах Tinogard TL на Ciba, има и доста други нови на същата фирма.

По моя информация в БГ се провеждат 3 теста за термостабилност (доста сериозни, по-сериозни от западните), но се пропуска 72 часовия тест photostability, при който се установява ще избледнee ли продукта във времето. Pабоят доста добре, съвсем малки концентрации са достатъчни да се реши проблема та затова като го гледам този октилметоксицинамат на края на списъка реших, че е затова.

# 1 103
  • Торонто
Aqua/water *eau*/,sodium c14-18 olefin sulfonate,isopropylamine dodecylbenzenesulfonate,lauramide dea,glycol stearate,hyrolyzed vegetable protein pg-propyll silanetriol,peg-150 distearate,pantenol,ppolyquaternium-11,hydrolyzed wheat protein,hydrolyzed keratin,simmondsia chinensis(jojoba) seed oil,helianthus annuus(sunflower) seed extract,ppg-2, hydroxyethyl cocamide,parfum(fragance),lecithin caprylic/capric triglyceride,peg-12 oleate,propylene glycol,butylene glycol,phosphoric acid,sodium chloride,dmdm hydantoin,iodopropynyl butylcarbamate,ci 17200(red 33),ci60730(ext.violet 2)

Bed Head Superstar Sulfate-Free Shampoo
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=82744&goChar=T#DETAIL

На мен много ми харесва, първият от всички дотук със скъпи пенители и доcта активни има, и във форма на емулсия е, само консерванта не е в ред както вече отбеляза C.Index, но аз бих си го купила с удоволствие Peace

се чудя дали да си го поръчвам :

Мисля, че емулгаторите са два. Не знам до колко е стабилна емулсията. Лично аз съм "люшкала" маса вносни продукти и почти всички не издържат и месец на нашите тестове за стабилност.  Crazy Друго, което ми е правило впечатление е, че съм виждала надписи на течни емулсии за тяло "Разклати преди употреба".  

Според мен с двата емулгатора плюс карбомер и цетеарилов алкохол има реални шансове за стабилна емулсия.
Но доста семпъл състав ...
Явно отговаря на името си light, намирам го за подходящ за млада и безпроблемна кожа, но може и къде по-добре да бъде.

NBM,
добре дошла в темата!
При нас анти акне продуктите се правят само с бензоил пероксид, не знаех, че не е разрешен в Европа.

Момичета, много ви е бързо темпото и виждам постинги останали неизкоментирани  Confused.
Ако искате изчаквайте се малко докато се отговори на първите и после слагайте нови - както си решите де, но предполагам, че на всеки от нас му е кът времето ...

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 06:28 от Sofi

# 1 104
  • Торонто
Стимулиращ шампоан Forticea – Rene Furterer
WATER/AQUA/,SODIUM LAURETH SULFATE,COCAMIDOPROPIL,BETAINE,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRILATE CROSSPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AGAR.ALGINIC ACID, BUTYLPARABEN,CHROMIUM HYDROXIDE GREEN/CL77288/,CITRAL, CITRUS AURANTIUM DULCIS/ORANGE/OIL/CITRUS DULCIS/, ETHYLPARABEN, FRAGRANCE/PARFUM/,GLYCERIN,GREEN3/CL42053/,HYDROLIZED VEGETABLE PROTEIN,ISOBUTYLPARABEN,LAVANDULA ANGUSTIFOLIA/LAVENDER/OIL/LAVANDULA ANGUSTIFOLIA/,LIMONENE,LINALOOL,METHYLPARABEN,PEG-200,PHENOXYETHANOL,PROPYLPARABEN,ROSMARINUS OFFICINALIS/ROSEMARY/LEAF OIL/ROSMARINUS OFFICINALIS/,SODIUM HYDROXIDE,TOCOPHERYL ACETATE,XANTHAN GUM, YELLOW 5/CL19140/

Извинявам се, сигурно е пълно с грешки, но преписвах от шампоана и не се вижда много добре.

Аз съм много разочарована от този състав.
Необяснимо е за мен в колко теми е хвален този шампоан.
Не знам ...
Сума ти шампоани са с подобен състав, абсолютно нищо особено.

# 1 105
  • Торонто
Мога ли и аз да поискам мнение за този ексфолиант
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, царевично нишесте (Zea Mays), децил глюкозид, акрилатен кополимер, хидрогенирано масло от жожоба, кокамидопропил бетаин, аргинин, глицерин, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), феноксиетанол, метилизотиазолинон, динатриева EDTA, аромат.
Благодаря предварително!
няма ексфолиант тук! Или поне аз не го знам: едните са киселини, другите са механични- полиетиленови гранулки, парченца от черупки на кайсии, сливи и т.н.
Тук няма нищо такова. В екстракта от лимон със сигурност има лимонена и млечна киселини, но...
Иначе има аргинин, който ужким заглажда бръчки, но е общо взето нон-сенс с такава огромна молекула - хептапептид, ако добре си спомням.

Bиждала съм продукт, който разчита само на рН за ексфолиране, но това рН постигнато само с лимонена к-на  Simple Smile
Та и тези така ...

А и гледам, че acrylates copolymer не е неутрализиран ей ти го ниското рН  Mr. Green
 (освен да разчитат на пенителите за тази цел - Color Index, ти кажи може ли бетаина да неутрализира полимера?)

# 1 106
Относно бебешките продукти лично аз използвам на Хип. Доволна съм много. Бюбхен също не са лоши, но лично на мен Хип по ми допадат.
Няколко дни ме няма и вие сте изписали ...
По въпроса за гликоловата и салициловата киселина. Доста попрочетох за тях когато мъдрихме избелващата серия. Виждала съм продукти с над 10 % гликолова киселина.  Thinking   Crazy Чувала съм, че свалят освен мъртва и живичка кожа. Не съм пробвала де...
Miessense

Аз не съм голяма разбирачка от шампоани, ама искам да попита това пени ли се изобщо?  Crazy newsm78

Мисля, че емулгаторите са два. Не знам до колко е стабилна емулсията. Лично аз съм "люшкала" маса вносни продукти и почти всички не издържат и месец на нашите тестове за стабилност.  Crazy Друго, което ми е правило впечатление е, че съм виждала надписи на течни емулсии за тяло "Разклати преди употреба".   Shocked
Ето му съставките.

Първоначално като четях състава и се облещих , но предполагам, че в началото "q" е объркана запетая.  Simple Smile Ако търсиш продукт без консервант и парфюмна кампозиция - този не е твоят. Също така съдържа етоксилирани емулгатори, които са набедени за алергени.
Обаче емолиентите на мен ми харесват. Активните съставки са под 1% ми се струва. А може да е някакъв активен комплекс. Не видях натурални масла, ув филтри. Като цяло предполагам, че със същите парички можеш да купиш доста по-добър продукт. Колко струва все пак?
Ще ходя да лягам вече. Че след малко ще се включи малкият ми звяр.  Laughing

Последно за днес да кажа - чета с интерес постовене на КолорИндекс, защото от него може да се научи много.   bouquet
Има и ексфолианти с по 25-30, че и нагоре %...тогава им казват - за професионална употреба, защото наистина някой друг трябва да те цапоти и мие бързо, че ще изгориш напълно.
Етоксилираните продукти (получават се с етиленов оксид - С2Н2О) не са алергични мисля, но съдържат примес от 1,4-диоксан (димер на етилен оксида), който е опасен.
На мен състава на Герлен ми допада - изгледжа балансиран.
Шампоанът - и аз това се питах - пени ли се само с този глюзид и толкова масла, а и не са написали водата...
Глицерил стеарата е по-скоро ко-емулгатор, и мисля е мъничко вътре, но е вярно, че има емулсии дори само с цетилов алкохол!

# 1 107
Мога ли и аз да поискам мнение за този ексфолиант
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), вода, царевично нишесте (Zea Mays), децил глюкозид, акрилатен кополимер, хидрогенирано масло от жожоба, кокамидопропил бетаин, аргинин, глицерин, екстракт от краставица (Cucumis Sativus), екстракт от лимон (Citrus Medica Limonum), феноксиетанол, метилизотиазолинон, динатриева EDTA, аромат.
Благодаря предварително!
няма ексфолиант тук! Или поне аз не го знам: едните са киселини, другите са механични- полиетиленови гранулки, парченца от черупки на кайсии, сливи и т.н.
Тук няма нищо такова. В екстракта от лимон със сигурност има лимонена и млечна киселини, но...
Иначе има аргинин, който ужким заглажда бръчки, но е общо взето нон-сенс с такава огромна молекула - хептапептид, ако добре си спомням.

Bиждала съм продукт, който разчита само на рН за ексфолиране, но това рН постигнато само с лимонена к-на  Simple Smile
Та и тези така ...

А и гледам, че acrylates copolymer не е неутрализиран ей ти го ниското рН  Mr. Green
 (освен да разчитат на пенителите за тази цел - Color Index, ти кажи може ли бетаина да неутрализира полимера?)
УВ-стабилността или нестабилността на багрилата е доста комплексна работа...Май е най-добре да се тества готовия продукт както си е.
Бетаиновата структура е цвитер(двоен)йон - има си положителен и отрицателен цял заряд в определен рН интервал. По-нагоре и по-надолу от него става анион/катион, не става за неутрализация.
Като гледам, че има нишесте - а те не правят стабилни гелове в кисела среда...Според мен трябва да е под 3 рН-то. И най-вече съставът е даден на български: колко преводачи знаят технически/химически термини?

# 1 108
Ще взема да препиша съставките направо от опаковката, та дано помогна в разгадаването.

# 1 109
Стимулиращ шампоан Forticea – Rene Furterer
WATER/AQUA/,SODIUM LAURETH SULFATE,COCAMIDOPROPIL,BETAINE,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRILATE CROSSPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AGAR.ALGINIC ACID, BUTYLPARABEN,CHROMIUM HYDROXIDE GREEN/CL77288/,CITRAL, CITRUS AURANTIUM DULCIS/ORANGE/OIL/CITRUS DULCIS/, ETHYLPARABEN, FRAGRANCE/PARFUM/,GLYCERIN,GREEN3/CL42053/,HYDROLIZED VEGETABLE PROTEIN,ISOBUTYLPARABEN,LAVANDULA ANGUSTIFOLIA/LAVENDER/OIL/LAVANDULA ANGUSTIFOLIA/,LIMONENE,LINALOOL,METHYLPARABEN,PEG-200,PHENOXYETHANOL,PROPYLPARABEN,ROSMARINUS OFFICINALIS/ROSEMARY/LEAF OIL/ROSMARINUS OFFICINALIS/,SODIUM HYDROXIDE,TOCOPHERYL ACETATE,XANTHAN GUM, YELLOW 5/CL19140/

Извинявам се, сигурно е пълно с грешки, но преписвах от шампоана и не се вижда много добре.

Аз съм много разочарована от този състав.
Необяснимо е за мен в колко теми е хвален този шампоан.
Не знам ...
Сума ти шампоани са с подобен състав, абсолютно нищо особено.

Абсолютно съм съгласна за този шампоан. Два пъти съм го купувала с надеждата да ми помогне, но уви. Дори втория път ми излезе пърхот от него и го хвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт