Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е ролята на рекламата в козметичната индустрия?
Защо някои кремове са толкова скъпи, докато други са толкова евтини?
Какви са разликите между скъпите и евтините козметични продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е ролята на рекламата в козметичната индустрия?
-
Защо някои кремове са толкова скъпи, докато други са толкова евтини?
-
Какви са разликите между скъпите и евтините козметични продукти?
Разликите между скъпите и евтините козметични продукти могат да бъдат в активните съставки, рекламата, качеството на производство и наличието на вредни съставки. Въпреки това, цената не винаги гарантира качество. Разликите между евтината и скъпата козметична индустрия се дължат на различни фактори. Евтината козметика обикновено се насочва към масови потребители, като цели печалба от продажба на големи количества с ниска цена. За разлика от тях, скъпата козметика е насочена към по-платежспособни клиенти, които имат възможността да избират сред множество продукти с по-висока цена. Високата цена на някои продукти може да се дължи на инвестиции в изследвания и разработки на нови съставки, което увеличава техните производствени разходи.
-
Как един потребител може да определи качеството на козметичните продукти?
-
Какви са мненията за скъпите козметични продукти?
) не е равнозначно на умозаключения, че рекламата промива нечии мозъци или че някой не е разбрал за какво е темата
Честно казано,като всеки масов потребител,на който химията му е била часа
в училище и с радост е приключил с нея,когато си купувам козметика МНОГО голяма роля изиграва рекламата,марката и тн.След всичко прочетено чак ме е срам,но е факт.Купувам и плескам каквото съм видяла по списанията
Та с 3-те крема(дневен,нощен и около очен,като прибавим и някои серум,направо отивам на пълна промяна
пълна боза
но искам да ви кажа че явно това е комбинацията,защото кожата ми(която по принцип е смесена със склонност към запушване на порите и образуване на комедони)е СУПЕР.
А колкото до заглавието,все пак си оставам на мнението,че не можем да очакваме качество от крем с Q10,ботокс,алое,витамин С и каквото още се сетите вътре за 2.50.По-добре се намажете с краставица,лимон,мед,картоф,зехтин,изобщо натурално.Някой беше писал за златната среда Лореал,Гарние и тн. мисля,че са добро решение като първо стъпало качество-цена.