LaRedoute.fr - Обсъждане на поръчката 52 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 300
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 345
Момичета как стои въпроса,когато поръчката е платена от човек в чужбина,но пратена на адрес в БГ ,а част от нея е в Mes rebroussement ?
Ваучера (или чека) на адреса на картодържателя ли се праща, или на получателя на пратката?  newsm78

# 346
Товаhttp://www.laredoute.fr/vente-2-cardigans-zippes-enfant-prix-min … e&pagesize=16 някой ако го е получил ,моля да ми каже да ли е само плетка или е с полар?
Плетка-100%акрил.Гледам ги от каталога есен-зима 07/08 ,там много добре се виждат материите и цветовете и е на английски.
И да попитам,някой получи ли новия каталог?

# 347
  • София
Здравейте. И аз вчера взех от митница, малък колет 2280 гр. От 29.01. Още ми  няма тези от 15.01, 25.01....Не знам дали е време да пиша на французите. Чака ли още някой от тези дати. На митница имаше доста хора, всички за Редут, на всичко отгоре жената ме зарадва, че имам 2 колета. Взимам ги аз и поглеждам фактурите, единия добре, но на 2-я някви странни номера - поли, панталони 46 номер, обувки 39; викам си, че са ми объркали номерата, но се оказа, че са ми дали чужд колет. Беше на Таня Бозукова от Люлин, та да ходи да си го взема. С едни фамилии сме, сам че аз съм в Младост. Та да знаете, че съм си го върнала. И си викам, а дали моя не е взет от някой друг, пък да не са го върнали. Вече лошо ми става от безхаберието на работещите там. Ако са дали на някой моя колет с 27 бройки, дали всеки като мен би го върнал. Ако е от форума - да, като знам как ги чакаме, но колко още хора поръчват....
Моля, ако някой има вариант, как да напиша на французите за липсващ колет, да ми пусне едно ЛС.

# 348
  • виртуално
Вчера получих поръчка от 20.02 на пощата, вече трета пратка получавам без известие от пощата. Нещата са обсъждани, дойде и кафявата парка подарък. Малко ми е широка, но с един кафяв колан направо заспа  Grinning

# 349
Здравейте момичета.И аз реших да се включа към Ла редут шопинга и имам проблем с регистрацията.Уж говоря френски и то би трябвало добре..,но незнам какво е това Защо не ми стига мястото за мобилен телефон и какво е номер на пощата?

# 350
Аз чакам от 23.01 и от 25.01 , а тези от февруари отдавна ги взех Tired

# 351
  • София
пощенски код
а мобилния може и да не го въвеждаш. ако много държиш - пробвай без 359 отпред...

# 352
Аз в графата за телефоните не попълвах нищо и пак ми прие регистрацията!
Попълвай само полетата означени с *.

# 353
  • София
Здравейте момичета.И аз реших да се включа към Ла редут шопинга и имам проблем с регистрацията.Уж говоря френски и то би трябвало добре..,но незнам какво е това Защо не ми стига мястото за мобилен телефон и какво е номер на пощата?

Най-добре не пиши никакви телефони, само пощенския код  Peace

# 354
  • Пловдив
Момичета, моля зя малко помощ. На кой адрес на електронна поща трябва да изпратя запитване относно отказан артикул? Имам един продукт в мес реимбъсмънтс. Искам да пратя мейл, в който да помоля да ми заменят липсващия артикул с друг. Но не знам на кой адрес да го изпратя - дали на адреса от първа страница на темата като въведа номера на поръчката, в която е отказания артикул или трябва да пиша на адреса на някой от служителите?
 Sick

# 355
Регистрирах се!!Благодаря ви за помощта! Hug Hug Hug

# 356
  • София
Момичета, моля зя малко помощ. На кой адрес на електронна поща трябва да изпратя запитване относно отказан артикул? Имам един продукт в мес реимбъсмънтс. Искам да пратя мейл, в който да помоля да ми заменят липсващия артикул с друг. Но не знам на кой адрес да го изпратя - дали на адреса от първа страница на темата като въведа номера на поръчката, в която е отказания артикул или трябва да пиша на адреса на някой от служителите?
 Sick

На линка посочен на първа страница пиши.

# 357
Момичета,ако някой е поръчвал маратонки на Пума,моля да каже твърдо ли да пусна с един номер по-големи?

# 358
Здравейте. И аз вчера взех от митница, малък колет 2280 гр. От 29.01. Още ми  няма тези от 15.01, 25.01....Не знам дали е време да пиша на французите. Чака ли още някой от тези дати. На митница имаше доста хора, всички за Редут, на всичко отгоре жената ме зарадва, че имам 2 колета. Взимам ги аз и поглеждам фактурите, единия добре, но на 2-я някви странни номера - поли, панталони 46 номер, обувки 39; викам си, че са ми объркали номерата, но се оказа, че са ми дали чужд колет. Беше на Таня Бозукова от Люлин, та да ходи да си го взема. С едни фамилии сме, сам че аз съм в Младост. Та да знаете, че съм си го върнала. И си викам, а дали моя не е взет от някой друг, пък да не са го върнали. Вече лошо ми става от безхаберието на работещите там. Ако са дали на някой моя колет с 27 бройки, дали всеки като мен би го върнал. Ако е от форума - да, като знам как ги чакаме, но колко още хора поръчват....
Моля, ако някой има вариант, как да напиша на французите за липсващ колет, да ми пусне едно ЛС.

Знаеш ли?...  и при мен така се получи,отивам аз за справка,служителката каза 4е имам колет отивам да го взема като на него пише моето име.....Веселина Тодорова.........гледам и немога да повярвам адреса беше за кв.Хаджи Димитър,естественно го върнах,но си трагнах много тъжна....отивам след една седмица и пак ми дават същия колет   ужас.....   ....а чакам колети от 28.01-31.01...........вчера ми доиде последната направена   порачка от Ларедутето от дата 18.02..................имам 5 порачки и взеха да идват от зад на пред....................няма такав мармалад

# 359
Получих си нещата от 30.01. Пак съм доволна  Party

Общи условия

Активация на акаунт