Габрово

• 24 375
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
здравейте момичета.
Толкова много сте изписали за една седмица че не мога да ви изчета. Да гледах снощи новините и от там разбрах за подписката, и тази сутрин гласувах. Гадното е , че немога да отида на протеста в София, немога да пътувам става ми лошо от пътя и немога да се свестя.

Честит рожден ден  bouquet на всички рожденички извинявам се за закъснелите пожелания newsm59  Gift 
МНОГО РАДОСТ МНОГО УСМИВКИ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ

# 181
  • Габрово
     Здравейте и от нас! wavey
Отдавна не сме се включвали, но от ходене не ни остава никакво време. Сега и аз да се отчета.
   И аз естествено се включих в електронната подписката. Ама аз и сега разбрах за нея.
   Рядко се задържаме в града, че в тия жеги зор се изкарва. Ходим често по селата - нали имаме четири в околностите. Купили сме на малката хамак и много и харесва да се люлее. В събота ходихме и до морето да се попечем и да потопим краката. Много хубаво си изкарахме. С нетърпение чакам да дойде септември, че да идем за по-дълго. Е, преди това пак ще отскочим. На Антония и хареса. Спа на плажа в количката, после си игра под чадъра. Вие мислите ли вече за море?
   Туше, какво са давали по новините? Аз от скоро нищо не гледам.

# 182
Даваха по БТВ новините репортаж за писмото. Но май само там. Първо в 19.30ч, след това и в късните новини. То всъщност затова е отворено, за да има и медийна гласност.

# 183
здравейте аз също разпратих на всичките си познати адреса за електронната подписка. на търново съм си и от тук ще изпратя подписите които съм събрала (а и още доста ще събера тук от познатите надявам се).
хайде момичета ще следим новините и ще видим какво ще стане поздрави от търново

# 184
Здравейте и аз гласувах но по интернет, друга възможност нямах, а вчера по новините нищо не можах да чуя,нещо се разсеях....
Kuju разбирасе че ще водя малката на море, с ботко й ходехме когато беше също на годинка, но и по малка да беше (8-9м. )пак щях да я заведа дори и за няколко дни...
А и баткото ми няма търпение миналата година не е ходил защото му се роди сестричка но сега от нова година ме е почнал с молбите за море smile3548

# 185
  • Габрово
     Честит рожден ден, ralid!
Много здраве, щастие и радост да има в живота ти и всичките мечти да ти се сбъднат. Весело изкарване на празника.  bigdance2  bigdance2

# 186
  • Габрово
Честит рожден ден ralid!
 Бъди здрава,усмихната и много обичана   bouquet  bouquet  bouquet!

# 187
  • Габрово
 bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ralid !  baloni

Желая ти много здраве, щастие и обич да има в дома ти! Да е все весело и  красиво около теб! Да се радваш на прекрасни мигове и сладки спомени от тях! Приятно изкарване на празника!    ura

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,RALID!
Много здраве,щастие и усмивки! newsm51

# 189
мерси момичета направо ме разчувствахте Hug       newsm51 благодаря ви отново

# 190
Здравейте и аз съм от Габрово, днес съвсем случайно открих този форум и много ми хареса. Аз живея на Палузово, има ли някой от там?

# 191
  • Габрово
Здрасти, didka pitka. Чувствай се добре тук!  Grinning
Не съм срещала някой от Палаузово във форума, но имам приятелка там.

# 192
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ МЪНИЧЕТА. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ВИ РАДВАТ. КАК МИСЛИТЕ ДА ПРАЗНУВАТЕ ДНЕС С МАЛКИТЕ ГЪЛЪБЧЕТА?

# 193
  • Габрово
     Честит празник на всички дечица! Да растат здрави и усмихнати! Нека имат едно спокойно детство, изпълнено с радост и веселие!  ura
     Аз мисля да взема племенниците си и Антония и да отидем да ги почерпя по една торта, че то времето не е много за разходки.
     Момичета, имате ли представа как са цените на нощувките по Узана?

# 194
На Узана празнувахме ,студенския празник миналата година а цената на нощувката беше 30 лв., това беше в хижата на Импулс.

Общи условия

Активация на акаунт