Габрово

• 24 392
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
последно момичета писмото ще е готово някъде по нощите, т.е. утре вече ще можем да действамелтакаче мислите варианти и утре сутрин да обсъдим последно как ще действаме и да се захващаме за работа Hug

# 166
  • Габрово
Аз ще потърся принтер и колкото подписи събера, толкова. Само да не се повтарят познатите ни, трябва да няма номер на подписалия се, за да се включи кам общата подписка.

# 167
Здравейте мами
черпим ви с рожденичката  smile3510ни днес
 newsm38 Wine Glass  cook  party023 newsm38

# 168
Честито buba76!!!
Дълги години много, много да ви радва!!!

# 169
  • Габрово
Честит рожден ден!

Да е много здрава, усмихната и  само радост да носи в къщи!

# 170
 newsm59 ЧЕСТИТО И ОТ НАС

МНОГО РАДОСТ МНОГО УСМИВКИ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ  bigdance2  bigdance2

Относно подписката и аз така ще процедирам тръгвам и почвам наред по всички познати колеги мамите в парка и т.н. кога да си уредим една срещичка за да съберем наедно писмата и да ги пуснем заедно - те във вторник трябваше да са вече в софия какво ще кажете в понеделник сутринта да се срещнем

# 171
  • Габрово
               Честит първи рожден ден на сладуранката Криси!
           Да е здрава,усмихната и да има много щастливо детство,за радост на мама и тати!

# 172
Хайде 4естита ви рожденни4ка, а пък и на нас във форума да ни е 4естита.

# 173
Честита рожденничка,buba76!
Да е здрава ,щастлива и много да ви радва!
newsm51

# 174
Благодаря ви момичета  много сте мили   love001

Последна редакция: сб, 27 май 2006, 08:27 от buba76_

# 175
здравейте мамчета аз лавно напредвам с подписите (само 30-тина за сега) но утре и вдруги ден ще се заема сериозно с работата при вас как е положението колко от вас се включиха в начинанието
отпуснаха ни срок да вторник на обед -най късно до тогава трябва да изпратим писмата с подписките такаче предлагам да се срещнем във вторник сутринта ако ви е удобно или в понеделник следобед каво ще кажете

# 176
  • Габрово
Аз не събирам  Sad Няма къде да си разпечатам писмото. А днес в нашата градинка мамите се изказаха доста скептично относно протеста.

# 177
И аз няма къде да разпечатам писмото,но мамите от София направиха електронна подписка,така че може и така да се подписваме.

# 178
и на мен няколко мамчета ми отказаха - но всеки си има право на мнение все пак. а за скептицизма - надали някой очаква наистина да стане нещо веднага но поне ще ни забележат няма да сме трета глуха

някой друг събирали подписи ако не да си събирам до вторник и да ги пратя сама - че и пътуване до търново ме чака ако никой друг не прави подписка мога да си отида по рано и там някой и друг подпис да събера - ако някой друг събира  нека ми пише на лични до утре на обед примерно или още днес ако се включи във форума за да знам какво да правя

# 179
моми4ета, понеже трудно се гонят хората с коли4ките, можем да пратим линка за подписката на вси4ки познати от address book-а. (Естествено по желание). Аз ве4е го направих.
http://www.zdrasti.net/bgmamma/
Ето и линка, да не го търсите. Simple Smile
Между другото гледахте ли в4ера новините по БТВ? Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт