Габрово

• 24 394
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от нас!
   Ние днес сме си вкъщи няма да излизам нещо ме смързява. Гледам доста съм изпуснала бях ме по гости при баба и след това бях в болницата за болнични и тя седмицата мина. Докато бях в болницата ми изследваха кръвта и хемоглобина още паднал сега е 99, и сме на Малтофер по една таблетка на ден като ги свърша май ще ходя за нови лекарства тези не помагат. Надявам се да не изпусна следващата среща  newsm68 лек уикенд мами.

# 151
здравейте мамчета честит ви празник весело изкарване може да се видим някъде по карнавалите

# 152
Здравеите момичета!!
Аз също съм от Габрово. Завърших в Дряново, после в София. Сега живеем в Кърджали. Имаме собствен бизнес но искаме да се преместим или пак в София или да си дойдем в Габрово но за сега изчакваме. Искаме на някого да оставим бизнеса но не можем да намерим на кого. Тук на хората не им се работи. ooooh! Двете си деца родих в Кърджали. И двата пъти със секцио, но втория път ми се падна една мохиканка и ме заши на криво сега корема ми е подут от едната страна. Sick Болницата тук е с покрит сартификат за качество но съм шокирана от високите цени за които говорите за раждане и престои в болница. Всичко най-най от мен!!

# 153
  • Габрово
Здравейте!
migito, съжалявам че така е протекло при теб едно толкова щастливо събитие. По принцип в болницата ни е безплатно всичко, но ако се уговориш с лекар и ако искаш самостоятелна VIP стая, тогава си плащаш.

Как изкарахте карнавала, пооблъскаха ли ви  Grinning ?

ralid, имаше си и подаръци моето малко пораснало момиче  Grinning

Хайде тази седмица да се видим пак, дават го да е добро времето. Дано да познаят.

# 154
Добро утро мамета
Карнавала, мина супер този път много по набързо от миналата година не успяха да ни пооблъскат.
 Ние бяхме пред Театъра до магазинчетата, после минахме на разходка newsm68 през центъра и успя малко да ни намокри дъжда.
Сега отивам да закуся и после сме на разходка по магазините, че е супер жега а нямам вече в какво да се пъхна, но дали ще си харесам нещо:) 

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 07:59 от snejko

# 155
Здравейте и от нас момичета  newsm51

карнавала беше хубав и тази година, но и жегата си я биваше..
иначе при нас започва трескава подготовка за първият рожден ден на Криси  smile3510 родена е на 26 май, който сега се пада в Петък а в Събота ще я кращаваме, общо взето всичко на едно, така направих и с батко .....

това е от нас поздрави  smile3525

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 10:22 от buba76_

# 156
  • Габрово
Честит рожден ден на noneto!Желая ти здраве,късмет и леко раждане и едно здраво бебе.

# 157
Благодаря ти Ivap!
От доста време не съм се включвала при вас и сега се опитах да наваксам!
Кога ще се състои новата среща? Надявам се и ние да се включим към групичката.... С Дара ще се запозная най-късно на 01 юни, ако тя сама не си избере ден... може и днес Grinning

# 158
  • Габрово
Честит рожден ден, noneto !

Много здраве, щастие и усмивки! Леко раждане!

# 159
Честит рожден ден и от мен  baloni
с пожелание за едно сладко здраво бебенце  smile3522

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,NONETO! 
Здраве,щастие и леко раждане!  newsm51

# 161
 bgЧестит 24 май  bg
         габровски мами

# 162
Здравейте мамчета!
Следите ли темата за протеста който организират софийските мамчета на 1 юни (за увеличение на майчинството и детските) по какъв начин можем да им помогнем. Че не можем да отидем не можем, да се събираме както предлагат те пред общините също не виждам голям смисъл (а и няма нужното време за организация), дайте идея как да съберем поне подписи за подписката. Ясно е че никой няма време да виси в центъра и да събира подписи кажете как да помогнем. Можеби ако разпечатаме писмото и всеки да събира от познати и приятели от мамите в парка докъто разхождаме дечковците подписи но пък и времето е малко - кажете дайте идея как да помогнем, как да се включим и ние!

# 163
Следя я и съм за. Оба4е как 6те стане събирането на подписи не знам. вси4ки мами сме разли4ни графици. Освен да се съберем и да обсъдим нещата.
Например сега ми идва една идея, като щафета: едната мама засяда да кажем някъде около Априловската гимназия с подписката, след това друга мама я сменя и така.
Ина4е ние излизаме ве4е рано рано заради жегите и към 11ч ве4е сме си вкъщи и 4ак ве4ерта излизаме

# 164
а не е ли по добре вместо да засядаме някъде просто всяка майка да си го разпечата (ако желае естествено) и докъто джитка с детенце по пътищата и парковете да събере някой и друг подпис, може и към колегите си да се обърнем - примерно в банката всички ще се разпишат от раз. защото аз не си представям как моята лудетина ще стои на място ако заседна някъде с подписка. Да си сложим един краен срок примерно вторник, събираме се (тъкмо и срещичка ще си направим Laughing) събираме си който каквото е събрал и го пращаме в софия на някоя от маминките.

Общи условия

Активация на акаунт