Габрово

• 24 398
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,

имаме си вече обички, благодаря на Nusha и dess76, за полезната информация.
ralid наистина беше страшничко за малкото ми момиченце...

поздрави на всички..
ние не ще можем да слезем на Алеко,
но може пък другия път... newsm51

# 136
  • Габрово
Да, ако не завали ще дойдем. Алеко ме устройва.
Честито, Бубе, на малката госпожица. 

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 13:16 от Nusha

# 137
  • Габрово
Здравейте, момичета!
Ние не можахме да дойдем, но се надявам на следващата срещичка да се видим. Дано да си изкарате добре.

# 138
И ние не можахме, бяха ни спрели тока сутринта и не можах да видя 4асът на сре6тата. Ама и без друго по това време тъкмо муцкаме и докато свършим и туй онуй между другото и опааа... изпуснахме. Ама следващия път няма ве4е ...

# 139
  • Габрово
Здравейте момичета!Отдавна не съм се мяркала тук и да знаете къде бях ... в Габрово.За съжаление там нямаме нет и не можех да влизам във форума.Стояхме 3 седмици и се прибрахме в София на 7 май.Жалко,че съм изпуснала срещата ви,но се надявам лятото като се приберем да се видим/ако пък вие не сте заминали по морета и планини Mr. Green/.Да се похваля Мишо проходи/скоро ще правим прощъпулник/ и е голям купон  #Crazy.След като си бях в Габрово съвсем не ми се стои в София,но пък на таткото му е мъчно за нас.
Tushe    виждам ,че децата ни са адаши,ти къде живееш?

# 140
В центъра, на Орловска

# 141
  • Габрово
 Само  да  докладвам - срещнахме се аз, ralid и dess76. Беше за малко, защото заваля дъжд. Но  е  едно  добро начало smile3521 . Беше ми приятно, мамчета.  Hug Очаквам следващата ни среща.  Grinning

# 142
  • Габрово
Най-добрата ми приятелка живее на Орловска 2/над Темпото/,а аз съм до 11 СОУ/в Лъката/.
Момичета как върви Бирфеста?

# 143
Е, бирфест, хи4 не ми понася... особено като се разнесат на талази пушеците от кебап4етата. Да не говорим 4е не съм привърженик на 4алгата, ама явно организаторите са ре6или, 4е на бирата пове4е и ходи 4алга от колкото всякаква друга музика.
Аз бири4ката си я пия без да ми организират специално бирфест.

# 144
  • Габрово
И аз съм на твоето мнение Туше,но на повечето хора ей тия три неща: бира,чалга и кебапчета,им доставят максимално удовлствие.

# 145
здравейте момичета,

радвам се, че сте се видели, надявам се и ние да участваме в срещата другия път, разбира се ако не я пропуснем... smile3503
иначе това време е ужасно, какъв месец май просто дъжд, слънце, дъжд и т.н.
buria sweating
това е за сега...доскоро

# 146
Здравейте и от мен мамчета!
Кажете ми къде има добра и евтина фризьорка - примерно за леко подстригване и боядисване (с моя боя) да не ми вземе повече от 10 лева! Че то срамота вече от 9 месеца съм тук а само дебна кога ще си ида в Тръново та там да се пдстрижа и боядисам  Embarassed
Хайде другият път в по хубаво време ще си уредим срещата че да се съберем повечко
Nusha как изкарахте на рожденият ден - само с   bouquet ли се разминахте  Grinning

# 147
  • Габрово
          Здравейте и от нас! wavey
   Ние днес сме си вкъщи-нещо ме смързява да излизам. Дано малката да не почне да църка, ама съм отворила широко прозореца и се надявам да я залъжа.  Mr. Green
   Вчера ходихме на консултация и ни биха първото ДТК. Антония вдигна температура и беше малко кисела, но сега уж е добре. Много се притесняам от тия ваксини.
  Ralid, аз ходя при една позната да се подстригвам. Намира се срещу помощното училище на пазара в една къща. За дамско подстригване взема 3 лв., така че с боядисването мисля ще се побереш в десетте. Лошото е, че работи само вечер след 18.30. Но ако се уговориш  предварително става и в събота.

# 148
Ralid, писах ти на лични къде постригват и боядисват хубаво и евтино. Работят всеки ден без неделя от 10 до 19ч.  Peace

# 149
Здравейте!
И аз много се радвам,че се видях ме  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт