Габрово

• 24 255
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Simple Smile
от Ангелов и Анчев кого ще ми препоръчате? Стискайте палци скоро да отида при някой от тях.
noneto, видях, че си ми писала на ЛС преди доста време, но ако искам да пратя ЛС на някого, получавам съобщение, че кутията му е препълнена.
SunnyRay, аз съм на Гаврил Кръстевич, а ти? Вече писах защо не мога да изпращам ЛС Sad

# 31
  • Габрово
Привет пак от мен wavey
Нонето, незнам колко, защото те са приятели с баща ми и пратих него да плаща - в крайна сметка внук има Grinning. Но момичето, с което раждах каза, че се е уговорила с него за 150 лв за нормално и не ми се вярва да е чак такава разликата. За други лекари съм чувала за 200 лв за секцио. Ама ти го питай направо.
 ivap, аз пък учих в 11 СОУ, ти там ли си учила?
Цвете, и аз надничам по комшийски в севлиевската тема Grinning. Момичето, с което раждахме заедно е от Севлиево и аз не и взех номера, та поглеждам да не би да пише. Мерси много за предложението, ако дотогава не си взема, ще ти се обадя. Между другото, намерих тук козметика на Мустела - в аптеката на центъра до баничките  newsm44
Linofrina , мога да кажа само, че съм много доволна от Ангелов. За Анчев нямам никакви отзиви.newsm10 newsm17

# 32
  • Габрово

ivap, аз пък учих в 11 СОУ, ти там ли си учила?
Да там съм учила,от 1 до 11 клас.Завърших през 1992г.
Здравейте Simple Smile
от Ангелов и Анчев кого ще ми препоръчате? Стискайте палци скоро да отида при някой от тях.
Преди 10-11 години Анчев ми беше лекуващ лекар/лежах малко в болницата/ и останах много доволна и от професионалното ,и от човешкото му отношение.Внимателен е,компетентен и обяснява.От Ангелов нямам впечатления.

# 33
Нуше,то хубаво,че си намерила,ама ако нямате някакви проявени алергии от другите препарати,а и не само, няма смисъл да се дават толкова пари.Че е добра козметиката няма спор  Peace
Такива ми ти  Flutter
Целувки

# 34
  • Габрово
Ами имаме проблем. Кожата на Сашко е една такава грапава, като на лишеи, ама не точно. Освен това около устенцата има едни ситни пъпчици, а по веждите кожата се лющи. Нашето джи пи каза, че това било някаква млечна екзема  newsm78 и до 3ия месец минавала. Да, обаче аз търсих, рових, четох и такава болест не открих #Crazy Първо мислех, че е от козметиката на Бюбхен, спрях я и сега мажа само с преварен зехтин, но мамите от форума за разни дерматити са много доволни от Мустела Стелатопия и затова сега се чудя дали да взема или да си карам на зехтина  Thinking
 В тази връзка да питам мамите от Габрово знаят ли добър дерматолог за бебета?

# 35
Нуше, доста относително понятие е добър лекар (дерматолог), на едни помага, а на други не Laughing. Аз лично съм чувала за д-р Балникова, но дали се справя с бебетата добре никаква инфо нямам!
Твоето Джи Пи какво казва по въпроса?

# 36
  • Габрово
Казва! smile3515 Нищо не казва! Щяло да му мине до 3ия месец!!! Затова ще изчакам да стане на 3 месеца и ще настоявам за направление.
ivap, аз завърших `95, но сте набори с мъжа ми, и той е учил в 11-то, но само до 7ми клас. Та може и да се знаете. Казва се Иван.

# 37
  • Габрово
ivap, аз завърших `95, но сте набори с мъжа ми, и той е учил в 11-то, но само до 7ми клас. Та може и да се знаете. Казва се Иван.
Да сигурно го знам,но за да се ориентирам по-лесно го питай в коя паралелка е бил.

# 38
Здравейте мами, аз също съм от Габрово. Simple Smile

# 39
  • Габрово
Здравей, Дочка! wavey
А ти от кой градски край си?
Ама много ми е кеф, че ставаме все повече. Grinning
ivap, още не съм питала мъжа ми в коя паралелка е бил Embarassed Ама през деня все забравям, а вечер като съм в нета, той спи вече. Скоро ще е.
От няколко дни обикалям да търся мартенички, но все не си харесвам. Всъщност харесвам си, но същите, каквито съм подарявала миналата година. Това забелязах - все едни и същи мартенички всяка година. Май трябва да почвам сама да си ги правя.

# 40
  • Габрово
Здрасти Дочка,добре дошла   bouquet
Нуши,ти поне имаш представа от предлагането на мартеници,а пък аз не съм поглеждала дори с едното око  Mr. Green.Днес ми е последния шанс да купя нещо,поне за бебо и за мъжо.Ама като гледам как вали дъжд,хич не знам как ще стане/няма на кого да оставя Мишо/.В Габрово какво е времето?
А идеята сама да си ги правиш е супер.За съжаление аз нямам голямо влечение към ръкоделията  Embarassed.

# 41
  • Габрово
И тук вали днес. Няма да излизаме, значи повече време във форума Grinning
ivap, мъжа ми е бил във "в" клас.

# 42
здравейте мамчета моля ви кажете ми имали частна ясла в габрово - спешно ми се налага да се върна на работа а няма кой да ми гледа принцесата в държавните ясли няма места. моля помогнете дайте ми съвет какво да правя в безизходица съм

# 43
  • Габрово
ralid, не знам за частна ясла. Градина има, ама ясла не. Остава да наемеш детегледачка newsm78 Или да питаш в частната градина дали ще я вземат newsm78

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ДА СТЕ ВСЕ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!

# 44
честита баба марата на всички само хубави неща да ви се случват, много усмивки и много здраве

Общи условия

Активация на акаунт