Измиващ гел за лице

• 13 591
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
Аз си мия лицето с гел всяка сутрин и всяка вечер! Да използвам гел веднъж седмично за мен е недопустимо. Все пак това не е ексфолиант  Peace Много доволна съм от гела на Biotherm от серията Biosource - страхотен е. В момента ползвам на Ланком Gel Clarte, който също е много приятен! Не изсушават кожата  Peace

# 61
За пяната на Галеник - става ли за областта около очите?
Защото на Виши Олиго25 пише да не се ползва за тази зона Rolling Eyes Аз пак я ползвам де, свалям си грима с нея, но ме притеснява това предупреждение

# 62
  • София
Защото на Виши Олиго25 пише да не се ползва за тази зона Rolling Eyes Аз пак я ползвам де, свалям си грима с нея, но ме притеснява това предупреждение
Става! Peace

Демакира,почиства в дълбочина и щади физиологията на кожата.Водният екстракт от Комунига подобрява микроциркулацията и максимално насища клетките с кислород,а това е особено важно за уязвимата зона около очите.Нанася се обилно върху лицето и шията.Изплаква се с вода.

# 63
  • София
Аз ползвам всички гелове за лице по този начин. Нямам оплаквания за сега.  Wink
Мен не ме притеснява предупреждението. Crossing Arms
Е, естетсвено, ако човек усети силно раздразнение и пр.-ясно, ама обикновено си ги нанасям върху затворени очи.  Laughing

# 64
Всяка сутрин и вечер.

# 65
С измиващ гел си мия лицето само сутрин. Използвам сега този и съм доволна.

# 66
  • София
Момичета, радвам се, че ви е харесала пяната на Галеник. Страшно икономична е, аз изкарах около 8 месеца някъде с нея. Става и за около очи, дегримьор се води също. Вече ми свърши. Сега си взех пяната на Биотерм - от серията Биосорс, и тя страхотна излезе Peace

Исайкова, дали може пяната да е една марка - тоника - друга. Мисля че може, поне аз не се съобразявам с това. Използвам и розова вода като тоник, и една вода от праскова на Кларинс. Иначе си мия лицето с пяната на Биотерм, преди да ми свърши бях с тази на Галеник. Мисля, че не е проблем.
 Hug

# 67
С измиващ гел си мия лицето само сутрин. Използвам сега този и съм доволна.

и аз съм много доволна от него, взех си и ексфолианта и хидратиращия крем Peace

# 68
Взех си хидратиращ крем-гел на Дева, не е лош.

# 69
аз си почиствам лицето гел на джонсън,някакъв нов.общо взето само от джонсъна съм доволна и почиства и спиралата много добре Wink

# 70
Сутрин и вечер ползвам почистващ гел, с чаено дърво.

# 71
Аз също си мия лицето 2 пъти на ден с измиващ гел - CLINIQUE... Hug

# 72
Ползвам почистващ гел на Loreal през ден, понеже кожата ми е много суха, а той е за нормална към мазна кожа. Доволна съм много  Peace Иначе ползвам от време на време на Нивеа и него всеки ден, понеже е идеален за кожата ми. Peace

# 73
 Аз ползвам сутрин и вечер измиващ гел на Биодерма. Един път в седмицата ексфолиант - пак на Биодерма. Много съм доволна.

# 74
Аз не го мия всеки ден защото и аз съм чувала че не е полезно.Много съм доволна от Джонсън 3в1.През другото време си махам грима и нечистотиите с тоалетно мляко с алое вера. Peace

Общи условия

Активация на акаунт