Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 012
  • 642
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Деб,утре трябва да се видим,за да ми дадеш файла на плакатите.А грамотите къде ще ги печатаме?Ние ли ще си ги принтираме?
Деси, след като получа имената на дарителите ще ти ги дам.

Илияна, не може ли тази вечер да ми ги дадеш? Или има още някой, който желае да дари?

# 16
Майчета,включвам се със 100 лв в организацията на карнавала.Може да отидат за отпе4атването на плакатите.Идвах първия път в Брестовица и присъствах на 2 от срещите ви.Харесва ми работата ви.Ще се вклю4вам когато и с каквото мога.На кого да дам паричките и кога?

# 17
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Hug, благодаря ти bisco

# 18
  • Русе
Добре дошла bisko75 .Благодарим ти  Hug

Може би трябва да пишеш на тези дето ще разпечатват- за сега мисля че е kabzimalka

# 19
дени браво за темата!!!!
съгласна съм  с членския внос,а който примерно има затруднения този месец може да даде по-малко,а следващия повече и така,а в крайна сметка не сме цербери,ще проявяваме разбиране:)
bisko75-  bouquet

# 20
Bisko75 радвам се, че вече си регистриран потребител и три пъти хип хип хъреййй  Hug за подкрепата ти Simple Smile Очакваме те и на следващи срещи, както и на карнавала- почвай да мислиш как ще се маскираш   bouquet

# 21
Bisko75,чудесен жест!Добре дошла като регистриран потребител!

# 22
# 23
Майчета,включвам се със 100 лв в организацията на карнавала.Може да отидат за отпе4атването на плакатите.Идвах първия път в Брестовица и присъствах на 2 от срещите ви.Харесва ми работата ви.Ще се вклю4вам когато и с каквото мога.На кого да дам паричките и кога?

Много се радвам,че си се регистрирала,знам колко ти е оскъдно времето.Ще се чуем днес.

# 24
Привет и от мен!

Пролетна умора ли, какво ли... Тъкмо се зачудих къде се загубихте всички и чак не виждам, че си имаме нова тема.

Нова тема и нови попълнения. Добре дошли!  bouquet  bouquet  bouquet

За членския внос - както си е редно и е прието на всякъде членския внос е фиксиран. Също за да плащаме членски внос, трябва да сме членове, а  доколкото знам повечето не сме. Кабзи да каже как е по Устав на ДБМ. Така че нека да говорим за доброволно участие и при това положение кой колкото и когато...   

Пак да кажа - финансирането е важен и доста сложен въпрос, но трябва да го подхванем. Няма да се справим самостоятелно, поне не с този ефект, който бихме желали. Трябва да коментираме!

И пак да кажа - мога да пробвам при мен цветен печат на А4, ако имам файл?

# 25
  • Русе
Пратих го на Деси. Готов е! Ако искаш мога и на теб да го пратя. Мейл? Скайп?
А3 ще можеш ли? На прилична хартия с прилично качество? Хартия нямаме обаче. Не знам каква беше тази за коледния плакат, но ми хареса  Blush

# 26
Браво на всички, съжалявам, но в последните две седмици много задачи и приятни и неприятни Sad
Съвсем набързо изчетох всичко много хубава работа сте съвршили дано скоро и аз да се включа
иначе за чл. внос съм за

# 27

За членския внос - както си е редно и е прието на всякъде членския внос е фиксиран. Също за да плащаме членски внос, трябва да сме членове, а  доколкото знам повечето не сме. Кабзи да каже как е по Устав на ДБМ. Така че нека да говорим за доброволно участие и при това положение кой колкото и когато...   

Пак да кажа - финансирането е важен и доста сложен въпрос, но трябва да го подхванем. Няма да се справим самостоятелно, поне не с този ефект, който бихме желали. Трябва да коментираме!

Като фондация,доброволците не внасят членски внос.Това го правят само сдруженията.При нас никой и никъде не събира членски внос.

Момичетата предложиха да събираме ежемесечно някаква сума,за да си поемаме транспортните разходи до Брестовица.Защото зсега шофьорките ни са Джаста,Ива 7 и Снежина.Както писах и по-рано,горивото за един автомобил в двете посоки излиза около 30-35лв,а това си е разход.Затова решихме да не товарим с този не малък разход момичетата и да събираме пари за бензин или нафта.Всички ние сме с различни доходи.За мен най-правилно е всеки да отделя,когато може и колкото може от бюджета си за гориво.Но ако желаете,нека пуснем анкета към темата за това дали фиксирана сума ще събираме или не.И искам да подчертая,че всичко правим доброволно и никой не може да ви задължи дали и кога да давате пари.Това предложение се породи само заради разхода за гориво.

Също искам да подчертая,че с парите,които събираме от благотворителните акции,ние решаваме какво ще купуваме.Т.е. с тези пари можем да купуваме подаръци за рождениците,почерпка за децата и всичко,което сметнем,че е нужно - можем да платим екскурзия,курс или др.Само трябва да преценим кое е по-важно в момента и да се съобразим със сумата,която разполагаме.Това го казвах няколко пъти на срещите ни.

Днес се видяхме с Биско75.Тя дари 100лв,които са у мен и с тях ще платя отпечатването на плакатите,малко ще донадим още.

Също така,днес се чух по телефона и със Снежина.Тя предлага да отпечата грамотите,има къде.Мона,МагиА,разберете се с нея как да и дадете хартията.Деб,когато е готов файла с грамотите,го дай на Снежина.

Друго днес ми се обади г-жа Константинова от Общината.Имаме нейното разрешение да посещаваме свободно децата в русенските домове.

Имам и още една новина,но ще пиша малко по-късно - добра е.

# 28
  • Русе
Момичета, в сайта на ВиК- Русе има обявен конкурс за деня на водата- 22 март за снимка, рисунка или есе на тема "Водата- прекрасна и опасна" (цитирам по памет). Може би е добър повод да подтикнем децата от Брестовица да сътворят рисунки и да участват в конкурса?  Wink

# 29
Момичета, в сайта на ВиК- Русе има обявен конкурс за деня на водата- 22 март за снимка, рисунка или есе на тема "Водата- прекрасна и опасна" (цитирам по памет). Може би е добър повод да подтикнем децата от Брестовица да сътворят рисунки и да участват в конкурса?  Wink

Ралник идеята е чудесна...мисля, че децата могат да се включат с рисунки. Ето и повече информация за конкурса : http://www.vik-ruse.com/index.php?target=child&child_id=12&category_id=

Общи условия

Активация на акаунт