Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 23 988
  • 642
  •   1
Отговори
# 630
Мона,добре е.Пусни си скайпа да ти пратя мейлите на медиите.

# 631
Хей, момичета, какво остана от щандът, че имаше много хубави неща а нямах възможност (покрай бягащото човече Simple Smile  да ги разгледам. Дидка в теб ли останаха Великденските неща, които направи. Искам да си купя

А имаме ли предвиден Великденски базар  newsm78 че нещо ми се губи

# 632
Честит рожден ден Ивка!Много здраве и любов за теб ицялото ти семейство!скромно, но от сърце   bouquet
Момичета аз още качвам слад малко и мойте снимки ще бъдат там.Снощи не можах щото мъжо изкл. компа,та затова са ми сега разхвърляни малко  Hug

# 633
            Ивче,

Грижи и неволи забрави,

с усмивка празника си посрещни!

Дните да минават и да не тежат,

годините да се трупат, но да не личат!

С много обич, с малко думи,

ти желаем здраве, щастие и красота

за твоята добра душа! smile3525

# 634
struwa mi se ,`4e nakrая ще трябва някой да се хване и редактира/подреди /тематично албума.

# 635
struwa mi se ,`4e nakrая ще трябва някой да се хване и редактира/подреди /тематично албума.
Peace

# 636
Момичета много ви благодаря.Ето и от мен да се почерпите за сега виртуално

Пийте по едно за мое здраве.Обичам ви всички

# 637
Снимките са чудни!!!
МагиА,останаха ми 4 кукли за пръсти-момиченца,3свещи-яйца и шити зайчета.Ако имаш интерес на кухня ще ходя днес и в сряда,или на ЛС ще се разберем.Парите,естествено ще отидат в касата.
Имам предложение:да оставим оборотна сума-напр.20 лв. в дребни банкноти за следващи мероприятия,щото по едно време обикалях из цяла Рига да ми развалят 20 лв. и беше мисия невъзможна.

# 638
Мона,добре е.Пусни си скайпа да ти пратя мейлите на медиите.
kabzi, дава ми :невалидни адреси .нека опита някой друг да го пусни,защото сега излизам и мога да опитам отново чак довечера. и попълнете празните полета,за тях нямам информация.

# 639
Момичета, не мога да отворя албума. по-точно отварям го ама като премина на друга снимка и ми излиза от програмата. Дайте линк отново моля  Praynig

# 640
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
честит празник, Ива, и от мен, да си все така сияеща, усмихната и с все така благородно сърце

# 641
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ИВКА!!!!!!

Пожелавам ти да си най-щастливата и обичана майка и жена!!!
Всичко най-най-най хубаво!!!

# 642
Заповядайте в новата тема!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278370.new#new

Общи условия

Активация на акаунт