Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 006
  • 642
  •   1
Отговори
# 615
Аз ще кача снимки след някой и друг ден.Засега виждам само тези на Илияна.
А такава носталгия разглеждах снимките от Коледния базар...
Всички мои познати  са повече от очаровани от Карнавала.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 21:52 от mona25

# 616
Снимките са страхотни и аз ще кача мойте след ден два като ги пооправя и направо ще си изхвърля апарата,е...и боклука Sick.
И мойте приятелки всички са възхитени, искат да се включат във фондацията Grinning.Казаха за следващото мероприятие,ще помагат кой с каквото може.А от фризьорката ми за следващия път също ще има награда от нея,просто този път ми беше честно казано неудобно да я попитам, но днес сама ми предложи.Казах ви че всичко ще е ОК Peace.ОБИЧАМ ВИ МНОГО ВСИЧКИ.

# 617
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и от мен благодаря на всички ви, че имах възможност да съм с вас и да ви помагам, свършихте страхотна работа, нямам думи, незабравимо беше, и аз ще кача снимки тези дни, браво на всички

когато сме единни, можем да постигнем всичко, и да помогнем много на децата в нужда   bouquet

# 618
Момичета, ако искаме някакъв обществен отзвук трябва утре да пуснем съобщение до медиите. За целта някоя ( аз няма да мога за утре да го направя това, за това ви моля за помощ) трябва да напише едно текстче от десетина реда,, описващо че се е състоял такъв карнавал, че са дошли приблизително еди колко си хора, събрали са се еди колоио си пари. Освен това предлагам да се пратят и няколко снимки, на които има повечко маскирани деца, или щанда ни или каквото решите.
Деб ще сметне точно парите и утре може би ще имаме точна сума.( трябва да се реши каква сума да обявим- само от кувертите и щанда, или и от дарителите, дали да махнем разходите ни, такива неща)
Освен това предлагам да се включат и имената на дарителите...може би ако се пишат имената, а не имената на фирмите медиите ще са по-склонни да ги публикуват.
Да не се забрави и името на Илия Деведжиев Peace
Ами май това е...ако се реши тази вечер коя ще се заеме с писането утре ще й пратя още сега имейлите на журналисти от различни медии.

Само моля ви нека го направим това утре до обед.

# 619
  • Русе
И аз да кажа-  smile3501 БРАВО МОМИЧЕТА чудесна организация, весел и забавен празник, справихте се отлично. Благодарим ви.  newsm51 smile3525

# 620
Ето нещо примерно...

В неделната утрин, точно след настъпването на пролетта, малчугани и техните родители се забавляваха по време на организираният от ДБМ-Русе Пролетен Благотворителен Карнавал. Ресторантът на хотел Рига се беше напълнил с анимационни герои, принцеси, самураи, спайдермени, пчелички, клоуни, пирати, животни и др., които се забавляваха с игрите на водещия- Илия Деведжиев и неговата асистентка Петя. Музикалното оформление беше поверено в ръцете на приятелят на децата................(името на диджея), а участие в програмата взеха децата от Евроталант, .........(танцовата двойка не я знам от къде е).Всички участници получиха грамоти, както и много награди.
След успеха на Коледния базар, русенската група решиха и този път да имат щанд с ръчно изработени подаръци и сувенири,както от тях самите, така и от децата в с. Брестовица и Леонардо да Винчи. От продажбите на щанда, както и от кутията за дарения се събраха........лв
Събитието беше поредната инициатива ,организирана от ДБМ-Русе, чиято цел този път беше да събере средства за подобряване условията на живот в ДОВДЛРГ с. Брестовица.
Акцията беше изключително успешна и се събраха над........лв.
Ентусиазмът на русенските майки беше подкрепен и от няколко видни русенци/ки със големи сърца- (изброяваме имената на дарителите)+парти магазина.
Всички гости останаха очаровани и приятно изненадани от купона, които настана и вече нетърпеливи очакват следващото подобно веселие.

Ох и да не забравите да прикачите някоя друга снимка Peace
Айде...изчезвам- до утре вечер

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 23:20 от peonia

# 621
  • sofia
Поздравления моми4ета  bouquet

4ета и разбирам колко страхотно е било Hug

като сте готови с инфото ще го пуснете ли и в от4етната тема за да го сложи Ивет в сайта Peace

# 622
Поздравления моми4ета  bouquet

4ета и разбирам колко страхотно е било Hug

като сте готови с инфото ще го пуснете ли и в от4етната тема за да го сложи Ивет в сайта Peace

Разбира се,само да разберем колко точно пари събрахме.

# 623
  • Русе
Страшно много се радвам, че всички са останали доволни от карнавала! А още повече се радвам, че познавам толкова добри и всеотдайни хора, като вас!   bouquet
Толкова приятна умора не бях изпитвала отдавна. Преди да легна искам да помоля, който има някакви останали покани или неотчетени пари, да ми пише.   bouquet 

Лека нощ ви желая! Наспете се, че имаме още мнооооооого задачки  Hug

# 624
Момичета аз оправих моите снимки и до сега съм качвала във албума, останаха още малко, но утре ще ги кача защото вече едва гледам.

Момичета   bouquet поздравления за успеха и това което направихте  с общи усилия!
 Sick Много съжалявам,че неможахме в последният момент да се организираме,от всички желаещи да ви посетим останах само аз,но мъжът ми е преди обяд на служба и няма как да ме докара ooooh! жалко ,че майката от Търново не е писала в нашата темичка за да се комбинираме и да дойда с нея!Така ми се идваше  Sad

Ще имаме и други поводи да дойдете  Hug

# 625
Ух,чак сега отново сядам пред компа,не мога да се вредя Crazy

Момичета,дайте на лични името и паролата,че ми е бяло петно.

# 626
Честит рожден ден,Ивче /Лора 77/!От здраве да не се оттърваш и моля те,не се променяй!

Момичета,искам да ви благодаря,че ви има и че сме заедно!

# 627
О,имаме си рожденичка!Да си ни жива и здрава,даряваща и получаваща любов!  bouquet

Ето леко редактиран вариант на съобщението на Peonia до медиите.Казвайте си мнението ,за да го дооформим с общи усилия и да можем да го пратим навреме.

В неделя  сутрин, на 23.03,ден след настъпването на  Първа пролет, малчугани и техните родители се забавляваха, по време на организираният от ДБМ-Русе Пролетен Благотворителен Карнавал. Ресторантът на хотел Рига се  напълни с анимационни герои, принцеси, самураи, спайдермени, , клоуни, пирати, животинки и др., които се забавляваха с игрите на водещия- Илия Деведжиев и неговата асистентка Петя. Музикалното оформление беше поверено в ръцете на приятелят на децата................(името на диджея), а участие в програмата взеха децата от Евроталант и ансамбъл за народни танци “Здравец” към ОМЦРД-Русе.Всички участници получиха грамоти и много награди.
След успеха на Коледния базар, русенската група реши и този път да имат щанд, с ръчно изработени сувенири,както от тях самите, така и от децата в с. Брестовица и  ПЧУ”Леонардо да Винчи”.

Събитието беше поредната инициатива ,организирана от ДБМ-Русе, с цел да съберат средства за подобряване условията на живот в ДОВДЛРГ с. Брестовица.
Акцията беше изключително успешна и се събраха над........лв.
Ентусиазмът на русенските майки беше подкрепен и от няколко видни русенци/ки със големи сърца- (изброяваме имената на дарителите).
 Украсата осигури Парти –магазин Марти.

Всички гости останаха очаровани и приятно изненадани от празника и вече нетърпеливи очакват следващото подобно веселие.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 08:41 от mona25

# 628
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet Честит Рожден Ден на Ивето  Stop и да и кажа ,че всичко съм уредила  Hug

# 629
Ива, честит рожден ден и от мен да си жива и здрава и все така чаровна
  bouquet

kabzimalka аз бях една майка, която постоянно търчеше подир детето си във фоаето, където беше щандът Simple Smile ако се видя някъде на снимките ще ти кажа коя е Simple Smile Искрено се надявам да мога да присъствам на събирането на мамите в петък (ако остава уговорката)

Общи условия

Активация на акаунт