Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 016
  • 642
  •   1
Отговори
# 570
Поздравления и от нашето семейство.Справихте се чудесно! Синът ми се забавлява, а аз установих, че не ставам за детска учителка.  Laughing

# 571
кръци,Фло,благодарим Ви за оценката и най-вече за това,че дойдохте!  bouquet  bouquet  bouquet

Фотографките,чакаме снимкииииииии.

# 572
БРАВО
 smile3501 smile3525 newsm51 newsm10 newsm44 newsm68
надявам се анимациите да са достатъчно красноречиви, защото аз нямам думи
Да ви призная бах скапана като се прибрах, защото (някои ме видяха) голямо бягане и носене падна при нас, но иначе съм мноооооооооого доволна. Та моя ангел (само като спи Simple Smile ) заспа и аз уж с него, ама не ме хвана сън и чаках да стане време да се появите та да споделим малко впечатления.
Много добра организация, всички мои познати които поканих, вкл. и колежката ми която е в Леонардо да Винчи казаха че всичко е апрекрасно. Децата се забавлявах, мамите, а най-важното че имаше и татковци, също.  Tada
Отново браво момичета и се надявам за бъдещи начинания да съм по-активна.
Горда съм че съм мама в Русе и ви познавам (вече) някои от вас
 newsm74  mrstraetz

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 14:38 от MagieA

# 573
Ива, разпозна ли ме Simple Smile забравих за мечетата, но ще ти ги дам като се видим на кухнята.

# 574
MagiA не знам Ива дали те е разпознала, ама аз те разпознах.....преподаваше ми в първи курс по информатика Embarassed Heart Eyes

Иначе за карнавала и аз нямам думи...в главата ми още ехтят детски викове Crazy
Беше страхотно...важното е, че на всички им хареса , а и в крайна сметка и доста добра сума успяхме да съберем Simple Smile
Дано това да не ни е последния карнавал, а да се превърне в традиция Simple Smile
Поздравления на всички момичета- добре се справихме.  bouquet
Сега остава да заформим едно женско парти и да полеем успеха Wine Glass

# 575
супер страхотно велико се получи  Hug
Маги  Embarassed извинявай мила, но честно казано не съм се заглеждала,защото и аз в един момент  с моята търчах.Имаше мами които ме поздравяваха, поздровявах и аз, и сега се чудя коя от къде познавам, но няма значение,малко по-малко ще опозная всички.А за  снимките малко ще се позабавим, че са много , а и при качването много бави.
СТРАХОТЕН ЕКИП СМЕ Peace

# 576
Къде да качваме снимките ?
БЕШЕ СТРАХОТНО!БРАВО НА ВСИЧКИ!  bouquet

# 577
  • Русе
Искам да Ви кажа мили момичета че МНООООООГО ВИ ОБИЧАМ Two Hearts Two Hearts Two Hearts
  Да Ви благодаря ,че Ви има и че ме правите толкова щастлива  bouquet

И да се поздравим за успешно провелият се Карнавал!Страхотни сте!

Благодаря и на всички,които ни се довериха и дойдоха за да дарят  bouquet

Ралник...,сори мила не съм видяла че искаш кобура....беше в мен през цялото време Sad

# 578
MagiA не знам Ива дали те е разпознала, ама аз те разпознах.....преподаваше ми в първи курс по информатика Embarassed Heart Eyes

Сега остава да заформим едно женско парти и да полеем успеха Wine Glass

Надявам се да не съмоставила лоши спомени като преподавател Simple Smile
А за патито съм сдвете ръце ЗА, срам не срам ще ангажирам бавачката за наш си купон Simple Smile
Приятна почивка, а и времето вещае разходка. До скоро

# 579
Момичета изложих се ЯКО и пред вас и пред себе си.Сега смъкнах снимките на компютъра и като го разглеждам какво да ви кажа с дата 01.01.2006 -всичките и тези от прощъпулката на детето и тези от карнавала.Направо съм бясна, незнам кой се е ровичкал в настройките и аз без да видя и вчера и днес.Ужас.Незнам дали има начин да се оправят,моля ви ако някой знае да каже Praynig

# 580
Ами освен през фотошп или нещо подобно да се изрежат
Или да се сложи допълнително поленце цветно върху тях с актуалната дата, ама пак ще трабва всички снимки да минат през ръка.
За това се сетих на прима виста

# 581
  • там където ме зове сърцето!!!
Момичета, страхотни сте!!!!   love001
Карнавала беше супер!!!
Поздравления за чудесната организация!
newsm51

# 582
Браво,момичета!!! Стана страхотен карнавал!

Ивче,аз снимах с твоя фотоапарат,да не съм  сгафила нещо Sad?Уж само снимах...
Илиянка,много ти благодаря за жеста Heart Eyes!

# 583
Дидка не си ти споко.Той от вчера е така, нали писах че и прощъпулката ми е с такава дата.Направо ще си умра от яд, сега тук се мъча нещо и да видим,дано да стане

# 584
Момичета,много хубаво беше!!!! Hug Hug Hug
Сега съм много превъзбудена от всичи тези емоции,които ни връхлетяха...уговорихте ли се за среща?

Къде да качваме снимките?Искате ли да направим албум като на коледния,където всички ще можем да качим,така няма да има нужда да си разменяме снимки постоянно една от друга Peace

Общи условия

Активация на акаунт