Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 059
  • 642
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
И аз така. Още се хиля. Оправи ми пре***ното настроение, мона  Joy Joy Joy

# 451
Момичета изперкваме май вече  Joy.Случва се на всеки  Hug

# 452
ами като не владеете чужди езици...така.
Та в превод обади се за имената на този телефон.

Джасата,ако си се насмяла ,кажи как мина интервюто и кога да ви гледаме.

екип 3 ще се събираме ли да описваме заедно или всеки сам?

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 20:28 от mona25

# 453
Вярно , я разкажете що си мълчите  Naughty

# 454
  • Русе
Джасата,ако си се насмяла ,кажи как мина интервюто и кога да ви гледаме.

rotfImbo

Утре,по тв Делта,в сутрешния блок,между 8 и 9 часа ще излъчат интервюто
  Добре мина,кратко е-не повече от 7-8минути.Казахме къде и кога,защо точно средствата ще са за дома в брестовица,каква ще е програмата,че ще има инпровизиран щанд на който може да се закупят красоти изработени от нас и от децата в брестовица.Казахме за какво сме изразходили събраната сума от коледния базар.Питаха за бъдещи проекти-подхвърлих за евентуален благотворителен концерт през есента Embarassedне ме бийте много,моля и за сигурен коледен базар.
  за съжаление,отново не разрешиха да споменем поименно спонсорите Cry....

# 455
ЕКИП 3 имате ли възможност за среща у дома /до руската гимназия/ в събота следобед за  измисляне на цени?

- Кой има възможност да изпринти надпис "Изработено от децата от Дом за деца лишени от родителски грижи "Свети Иван Рилски" в с. Брестовица" ? На лист А4, за да се вижда добре.

- Някой от екипа има ли възможност да изпринти надписите, че нещата са ръчна изработка?

- Дали не е добре да има и подобни надписи на направените от децата неща, на които да е упоменато че са направени от тях?

- Някой от екип 3 има ли стикери за цени?

- А ще предвиждаме ли кесийки, в които ще слагаме на купувачите нещата?

- Деси, оная метална кутия в тебе ли остана да събираме вътре парите?

- Кой има възможност да дойде с кола сутринта на 23 да пренесем нещата в Рига?

- Какво пропускам? Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 21:12 от Sillveto

# 456
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
аз мога да се включа в събота, и също си мислех за надписи за изработените от децата от Брестовица и от Леонардо да Винчи, но последните все още не съм ги получила от МагиА, освен ако вече не са в някоя от другите момичета

мога да принтирам каквото е необходимо за нещата за продаване, но само в черно-бяло

# 457
Силвето,кутията е у мен.Найлонови торбички също имам,останали от коледния базар.Дано не ги забравя  Mr. Green !

мога да принтирам каквото е необходимо за нещата за продаване, но само в черно-бяло

То в друг цвят и не трябва.

# 458
аз мога да се включа в събота, и също си мислех за надписи за изработените от децата от Брестовица и от Леонардо да Винчи, но последните все още не съм ги получила от МагиА, освен ако вече не са в някоя от другите момичета

Супер  Peace Черно бяло е необходимо да е. Имаш ли файла с надписите от Коледния базар?  Може би като тях да направим и тия за изработеното от децата от Брестовица и Леонарди Да Винчи  Rolling Eyes

# 459
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
нямама го, който го има, ще му пиша ни Лични адреса си, да ми го прати

# 460
в мен има целофанови пликчета и  около150 надписа -ръчна изр-ка,ще стигнат.Принтете само изработено от деца.
Аз за събота не съм сигурна ,ще кажа вероятно в последния момент.
За колата -да,но предпочитам да я натоварим от предния ден,че ще ми дойде на зор в неделя с две деца и багажи.

Щендер за картичките ,като на коледни яще има ли?В кого е?

Иам една идея: накрая на карнавал да вземем на едно бяло платно отпечатък от ръчичката на всяко дете,а най отгоре да има надпис АЗ ДАРИХ.
После може да го окачим някъде /Общината,Театъра/.
Какво ще кажете?

Да покажа и тук първия си опит за декупаж,колкото и нескопосаничък да е ,му се радвам много:
http://images24.snimka.bg/005423352.jpg

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:02 от mona25

# 461
Мона супер са кутийките, ама и салфетките са хубави  Mr. Green .

# 462
Мимито БГ, на работа ли си да дойда да ти оставя шапците? Ние малко са разболяхме и не мърдахме 2 дена. Ако не на нея мога на някой друг от екипа да ги дам. Мисла Дидката беше векипа и ми е в района. Само ми пишете

# 463
Така, аз все пак прочетох това дето сте писали два дена докато се лекуваме, Силвето, мога и на теб да ги дам само пиши къде и кога, мога и до вас да отскоча

# 464
Деб, ако другите нямат нещо против, нека да направим грамота и за децата от Леонардо да Винчи
Грамота на децата от частон училище Леонардо Да Винчи, .... ала бала нататък

Общи условия

Активация на акаунт