Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 057
  • 642
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Деб, ако другите нямат нещо против, нека да направим грамота и за децата от Леонардо да Винчи
Грамота на децата от частон училище Леонардо Да Винчи, .... ала бала нататък

Кажи ми точно какво да пише, защото вече се печатат грамотите!

# 466
Деб, ако другите нямат нещо против, нека да направим грамота и за децата от Леонардо да Винчи
Грамота на децата от частон училище Леонардо Да Винчи, .... ала бала нататък

Кажи ми точно какво да пише, защото вече се печатат грамотите!

Грамота на децата от детска академия Леонардо да Винчи, за ръчно изработени карнавални шапчици и благтворително предоставени на ДБМ -Русе.

Ами нещо такова Деб, ако не ти хареса някое место коригирай.

# 467
Ох, направо  не ми се пише в темата яко ме хвана шубето как ще мине всичко. Embarassed

# 468
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
МагиА, тук съм си, когато имаш възможност може да минеш

Мона, на мен много ми хареса идята ти с отпечатъците, ако останалите момичета я одобрят, може и да я реализираме

последно - да направя и разпечатам етикетчета само за "Направено от деца от........" - името на дома в Брестовица и децата от Леонардо да Винчи? - стотина ще са достатъчни, нали?

# 469
Илианка недей така.Всички една и съща треска ни тресе, но щом се справихме с базара, абсолютно съм сигурна че ще се справим и сега.ХАЙДЕ НЕ ОСТАНА, ПОСЛЕДНИ НАПЪНИ ДЕТО СЕ КАЗВА Mr. Green. Пък после ще починем малко, за да наберем сили за следващия път.Ще се срещнем за почерпка, а не на работна среща.Трябвада си заформим едно малко банкетче не мислите ли newsm78.Малко да разведря обстановката.

# 470
  • Бургас
Момичета пожелавам ви много успех в неделя, всичко да мине по вода, много приходи съчетани с много положителни емоции!
 newsm68 newsm44 lovekiss

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 15:45 от madlena

# 471
Илианка недей така.Всички една и съща треска ни тресе, но щом се справихме с базара, абсолютно съм сигурна че ще се справим и сега.ХАЙДЕ НЕ ОСТАНА, ПОСЛЕДНИ НАПЪНИ ДЕТО СЕ КАЗВА Mr. Green. Пък после ще починем малко, за да наберем сили за следващия път.Ще се срещнем за почерпка, а не на работна среща.Трябвада си заформим едно малко банкетче не мислите ли newsm78.Малко да разведря обстановката.
newsm10 smile3508 cheers Wine Glass Drunk

# 472
Mimito_bg,направи ги -може да е" изработено от ....."
За събота не знам дали ще мога,ще разбера късно довечера.
У мен има 22 ярко червени етикетчета, за цени които може да срежем на 2 и да станат 44.Може да не слагаме на всеки артикул цена, а на кутията ,в която са поставени нещата на една и съща стойност.
Духче,да не забравиш,моля те,2 кутии за обувки.
madlena,благодарим ти,както винаги си съпричастна  bouquet!

# 473
  • Русе
Ох, направо  не ми се пише в темата яко ме хвана шубето как ще мине всичко. Embarassed
Joy   не си сама ,спокойно!

Днес се срещнах с Деведжиев да уточним програмата,която е направил.Общото времетраене е около час и десет минути.
  За една от игрите са ни необходими найлонови чантички(пликчета),по възможност много и шарени цветове.Моля,който колкото има да донесе,може да са ползвани,ще ни трябват доста
  За четири от игрите ни трябват по 7 еднакви награди.Аз съм осигурила 2 х 7(йо-йо и дартс с магнитна стреличка),трябват ни още един набор от 7 бр.Някой ако има нещо на ум да пише.
трябват ни 2 блокчета за рисуване също или 10-15 листа А4  бял картон.
 няколко ножички,тиксо.

Може ли някой,който живее близо до търговията да купи една ролка лента за цветя?цвета няма значение.
Освен за балоните ще ни трябва и за една от игрите.

Кабзи колко са при теб общо наградите за томболата?
При мен има 5 плюшени играчки,7-8 платнени топки и 30комплекта малки пластмасови фигурки на някакви приказни герои.

Мона,кутийките са станали супер!Браво!

# 474

Подкрепям  newsm10 smile3521

# 475
При мен има:

- 6 компл. карти за игра
- 3 топки
- 4 колички
- 5 интересни химикала
- 5 компл. моливи с тефтерче за рисуване

# 476
http://images24.snimka.bg/005424024-thumb.jpg
eto taka bi izgleжdalo towa s ry4i4kite
само незнам каква боя се използва.

A towa e ideяta mi za аранжиране на щанда ,но хи4 не ми стига времето.Още костюмите на децатане съм довършила.Така ,че ако иска някой да го осъществи на практика...

# 477

Да покажа и тук първия си опит за декупаж,колкото и нескопосаничък да е ,му се радвам много:
http://images24.snimka.bg/005423352.jpg

newsm10

# 478
  • Русе
Мона,идеята за отпечатъци е чудесна...

Обаче с какви бои ще наклепаме децата?Трябва да са водни или темперни.Трябва да осигурим и нещо за почистване-най вероятно мокри кърпи....
Плата може да е най-обикновено бяло хасе.такова има на магазина за платове срещу "баничките" на александровска.
   Кой иска да отиде купи ококло метър и половина?Аз вече съм извън обхвата на центъра,така че не мога ... Sad

може и чаршаф,ако някой има излишен....

много са ни малко наградите Rolling Eyes

# 479
Мона,идеята за отпечатъци е чудесна...

Обаче с какви бои ще наклепаме децата?Трябва да са водни или темперни.Трябва да осигурим и нещо за почистване-най вероятно мокри кърпи....
Плата може да е най-обикновено бяло хасе.такова има на магазина за платове срещу "баничките" на александровска.
   Кой иска да отиде купи ококло метър и половина?Аз вече съм извън обхвата на центъра,така че не мога ... Sad

може и чаршаф,ако някой има излишен....

много са ни малко наградите Rolling Eyes

сега ще мина да видя дали няма да измисля нещо от магазина по един лев срещу нас, но някой ще трябва да мине да ги вземе през нас. По-късно ще пиша

А за боичките, Джаста не може ли от тези безвредните да осигуриш, другите не ги знам колоко са подходящи

Общи условия

Активация на акаунт