Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 051
  • 642
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
темперните и водните не са опасни....е ако не ги ядат разбира се.темперни имам

# 481
oh,ще ми излезе душичката днес,само сядам да пиша на прибежки.
Плата ще го осигуря,темп. бои и аз имам.Мисля това да го направим най-накрая,за да си ги мият после мамите в тоалетната и да не си изцапат костюмите .
Бая..... ще отнесем ,но идеята си заслужава.

Осигурила съм неоределен брой лепки за цени,3 картон. кутии/вече съм изпидепсан клошар:влача кашони от м-ните,обикалям 2-те употреби за карн.костюми,сякаш са бутиците по Витошка.../

За подаръци от мен - чанта -пуделче и готварско комплектче/на кого да дам?

# 482
Така, от мен има 4 бр. скицника за рисуване, 4 бр флумастри по 12 бр, есин комплект по-деблели флумастри 4 цвята и 8 бр книжки за оцветяване. Ако прецените че от нещо трябва  още, ще взема по-късно следобяд или утре по обяд. Джаста звънях ти но вдигаш, сигурно се приспивате Simple Smile и кажете на кого да ги дам.

# 483
  • Русе
ааааа,ходих и аз на пазар MagieA(на домашния ли ми звъня?) ,...Браво на теб,стига толкова си пазарувала!
купих още малко Дартс...  и няколко водни пистолетчета..и за награди,и за томболата да има.

Мона,боите трябва предварително да ги поразредим и да сипваме в една тарелка,където децата да си топват ръчичките и да оставят отпечатъка после.Поне два цвята....

Алоу....другите де сте бе?
Айде,че ни пушат сандалите Crazy

кой ще вземе лента за цветя?...ЕДНА ЦЯЛА РОЛКА  от най-обикновените

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 14:52 от DjastaPrasta

# 484
Джаста каква е тази лента ?

# 485
  • Русе
от тия дето ги вържат на букетите...дето се късат на лентички...разни цветове.трябва ни количество,една ролка ще стигне...ама аз съм с детето у нас в "щръклево-север" и не мога да сляза към центъра до края на раб.ден

# 486
Аз ще взема лента! Какво друго остава? Ще прегледам из къщи за някой чаршаф или покривка - това за отпечатъците на ръчичките ли ще трябва, как и къде ще е сложено?

# 487
Джаста на мобилния, но щом няма нужда няма да пазарувам повече, освен ако не ме засърбят ръцете за нещо по-така Simple Smile имаше м-у другото и метални кутийки  с ключета, които са касички по 1 лев да взема няколко и такива или няма нужда. Сториха ми се "по-луксозни" и се въздържах Simple Smile

# 488
Плат хасе имам,ама май Мона предложи вече.
Трябват ли кутиите от обувки или има вече,гледам че си набавила? Mr. Green/сетих се клошарството Joy/

Джаста имам чантички много,но са с рекламно лого на бензиностанция,ще станат ли?

Наградите за майките/двата маникюра/ направо в неделя ли да ги донеса?
Има и едни маски в мен и тях ще ги донеса в неделя.

Джаста за утре за балоните остава ли уговорката?

Иве,да мина ли да взема визитките от магазина зад халите?Утре ще мога Peace

# 489
Духче, да се обадя ли като се наспим да ти дам тези неща за наградите, че не съм сигурна кога и дали ще дойдем в неделя.
Може и утре де! Или някой друг в района на РУ.

# 490
Мимито, аз съвсем забравих да напиша, че нещата за щанда ги предадох на Силвето
Сори, дано не си ме чакала  Embarassed Praynig

# 491
Ще донеса за награди:

- 4 малки детски чашки с личица;
- комплект за кафе /2 чаши с чинии и лъжички/ в кутия
- 1 стъклена вазичка дето ми е подарък от Майорка, ама от сега си казвам, че не е чудо на чудесата  Rolling Eyes

# 492
Маги да,обади се ако искаш,ние ще излезем до площадката сигурно,че в това време,не ми се ходи по-далеч.
Пък ако пак се разминем  Mr. Green и утре е ден  Peace

# 493
Napravila sam kartoneni cvetia-stavat za ykrasa.Imam topliiki obiknoveni i takiva za stena.Ako ne6too6te triabva ,kazvaite.Lenta 6te vzema.Drygo?

# 494
Imame li nadpis "Blagotvoritelen bazar"?

Общи условия

Активация на акаунт