Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 043
  • 642
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Духче,ако са от шумящите кисийки стават.
за балоните...разчитам на теб.Люси щеше да идва на помощ ама нещо й излезна в последния момент...Още един човек няма да ни е излишен.Желаещи?

момичета,пооберете си торбичките от пазарлъка...колкото по-вече,толкова повече Grinning

# 496
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Мимито, аз съвсем забравих да напиша, че нещата за щанда ги предадох на Силвето
Сори, дано не си ме чакала  Embarassed Praynig

ок, не е проблем,

аз разпечатах етикетчетата за нещата направени от децата, пак да питам - на обикновена хартия или на картон, че докато има време да се поправя

единият текст е - Изработено и дарено от деца от ПЧСОУ "Леонардо да Винчи", гр. Русе
другият - Изработено от деца от ДДЛРГ "Св. Иван Рилски", с. Брестовица

# 497
  • Русе
Аз имам много найлонови торбички ще донеса.
Налага ми се тази нощ да пътувам и няма да мога да помогна многа.Ако имам въсможност по-пътя ще купя нещо за томболата.В неделя 8ч. ще съм на линия-поне така се надявам де.
Ох, момичета ако някой е купил повече баджове или ще купува утре моля ви вземете един и за мен, че не успях да си купя.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 17:50 от луси

# 498
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 17:07 от bisko75

# 499
Мимито, аз съвсем забравих да напиша, че нещата за щанда ги предадох на Силвето
Сори, дано не си ме чакала  Embarassed Praynig

ок, не е проблем,

аз разпечатах етикетчетата за нещата направени от децата, пак да питам - на обикновена хартия или на картон, че докато има време да се поправя

единият текст е - Изработено и дарено от деца от ПЧСОУ "Леонардо да Винчи", гр. Русе
другият - Изработено от деца от ДДЛРГ "Св. Иван Рилски", с. Брестовица

На обикновена хартия е чудесно. Надписите са супер  Peace

Djasta, можеш ли да пуснеш на МимитоБг листовката с надписите, че са ръчно производство, че не ги намирам?

# 500
  • Русе
ще ги пусна,да ми даде мейл Grinning

Обадиха ми се от Рига,преди 9часа няма да е удобно да влезем.Утре,преди да надуем балоните ще отидем с момичетата(Духчето,Деб?,Биско75?) да огледаме и да кажем как да ни наредят масите,казаха,че това е техен ангажимент.Ще имаме 2 сервитьора на разположение за свободната консумация на гостите.
малко неудобно се получи,защото след като е направена резервацията никой не е ходил да се доуточнят подробностите,какво ще правим,как,за озвучаването и подреждането.грешката е наша,за която се извиних най-учтиво и казах,че се получило недоразумение в организацията ни

така че В неделя да сте на линия най-късно в 9 сутринта.
по-ранобудните за по едно бързо кафе в 8.30 в лоби бара Wink

# 501
  • Русе
8.30???? За тебе може тогава.Разбирам неразбирателството ти сутрин рано с часовника  Laughing Другите може и по-раничко  Naughty

(вместо дрУгите бях написала дрОгите  Joy)

# 502
ама и баджове ли ще има?!
silveto ,move i da uspeq utre da dojda .za kolko ч. e ugoworkata?
пак казвам има стикери "ръчна изработка"
 towa е лимитираната серия домина ,дайте цена ,че да ги опаковам.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229882

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 21:06 от mona25

# 503
  • Русе
8.30???? За тебе може тогава.Разбирам неразбирателството ти сутрин рано с часовника  Laughing Другите може и по-раничко  Naughty

(вместо дрУгите бях написала дрОгите  Joy)

ами вече трийсет и кусур години не мога да се разбера с будилника Embarassed....все звъни твърде рано  sleepuu..........

# 504
EKИП 3 - Утре в 17 часа у дома удобно ли ви е?

Адреса е:

бл. Балчик /като завиете в улицата до Руската гимназия карате докато стигнете студентските общежития и ще видите надписа на блока. Ако излезете на жп линията то НЕ сте видели надписа и трябва да се върнете  Laughing. Това е предпоследния блок преди жп линията/ Входа е В. Етажа е 2 /до асансьора бяла врата/ Ако е заключено долу на звънеца пише Трифонови.

# 505
  • Русе
Момичета, браво на вас  newsm51 smile3525 за толкова много неща сте се сетили. Снощи само не успях да вляза да прочета докъде сте и толкова новости виждам  Hug И аз ще взема неща за награди- имате ли предпочитания за момчета/ момичета и възраст. Но ще мога да ги донеса непосредствено преди карнавала. И ще има ли костюми под наем- имахме готови от предни години, които сме подготвяли за 1 юни, но индианският ни костюм включваше и петльови пера, и като го извадих тази вечер се оказа, че молците са ги изяли и изхвърлих цялата торба  Sad

# 506
Да се отчета и аз - Грамотите са готови, за спонсорите 8 бр. + малко повече от 200 за децата.

Предвидени ли са маркери за надписването им? Или да взема?

# 507
ralnik,парти магазин Марти ще има импровизиран щанд с костюми под наем.Такава е уговорката,доколкото знам.

# 508
Ще донеса 15 бр. баджове с надпис ОРГАНИЗАТОР.Ще стигнат ли?

# 509
Е и аз имам доста кесийки обикновени,ще донеса.
Ох и аз нямам бадж,утре дали ще мога да си купя от някъде?И аз съм на линия в неделя в 8ч,а Диди дядо му ще го донесе.Имам май нейде блокчета с бели листа А4 за рисуване ще донеса.Аз пак малко съм болна ама се надявам да се оправя до неделя.Ако трябва още нещо пишете,виждам че късно отварям и повечето неща са изпълнени.

Общи условия

Активация на акаунт