Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои забавни песни и игри, които мога да пея и играя с децата?
Можете ли да предоставите текста на песента "I'm Going on a Picnic"?
Можете ли да предоставите пълния текст на песента „Пеят, скачат палците“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои забавни песни и игри, които мога да пея и играя с децата?
Ето някои забавни песни и игри, които можете да пеете и играете с децата: „Хей, ръчички“, „Ходи-ходи баба меца“, „Хитрото мишле“, „Кой може тъй ръка на нослето“, „Да покажем как растат гъбките в гората“, "Вкъщи има мишенце", "Кокошка пред хамбара", "Аз имам две ръчички", "Момичета, благодаря ви!", "Отивам на екскурзия", "Пеят, скачат палците ", „Буболче по пътечка“, „Изгубила Веселинка колана“, „Кой може тъй ръка на главница“, „Патешка история“, „Бяла пеперуда кацнала на стъклото“ , "Варильо мишленце кашица", "С мъничка мотичка във ръка", "С мъничка мотичка във ръка", "Въртят се колелата", "Ще Ви Предложа и аз няколко подвижни игри!" , „Чичо Симеон цял ден кара камион“, „Задава се козата“.
-
Можете ли да предоставите текста на песента "I'm Going on a Picnic"?
-
Можете ли да предоставите пълния текст на песента „Пеят, скачат палците“?
-
Кои текстове на песни и стихотворения могат да се използват за забавление с децата?

Ако кажеш и къде я има песничката, че с моето пеене сина ми получи уплах