"Сладки думи вече казва, ДЕКЕМВРИйчето на мама"

• 17 009
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • Под Сините камъни
Magesta малкия е страхотен с тия чехли Laughing.Честито прохождане на Зори и от нас Hug.Новата количка на Ния е много хубава. LaughingНие също сменихме возилото с лятно още декември месец.Продадохме зимната и ни подариха лятната.Щях да купувам нова, но една приятелка предложи нейната която повече не и трябва.Има доста голям багажник за моя радост и го пълна с удоволствие.

# 46
  • София
Ще ви изям готините чехли, аз тъкмо оня ден се замислих, че зимата изкарахме без килим, с пантофки, обаче лятото пак не върви по плочките само по чорапки newsm78 Май по-натам и ние ще търсим чехли като Жижковите Joy
Алексатор, честита да ви е количката- изглежда много лека и практична Wink
Шаменет хайде разкажи по-подробно как сте, стига сълзи.... Wink

# 47
  • София
страаааашни чехли Mr. Green ама и как му ходят. вземете си за лятото по-големи. и ния миналата година имаше едни много симпатични джапанки. тази година пак ще взема. глеах едни с ластиче отзад, за да не се изхлузват. миналогодишните само падаха естествено, но бяха към една рокля и така.
понтес, пусни я продавалника старата ви количка. а за бебеконфорта - в магазина ни казаха, че за нашите трапища по улиците е прекалено деликатна. трябва нещо здраво. нали за вит говориш?

# 48
макар и късно - здравейте и от мен Hug
аз съм Мелания, а Николина се роди на 06.12.2006.

# 49
Добре дошла, Мелания!
Маджеста, нарочно ви зарибява - да ходите по хърватско за чехли, просто си търси компания Joy! Но, пък са готини, де - не мога да отрека!
Ние закупихме пак Мак Ингланд, макар че е тежичка, ама сме фенове на таз марка (зимната ни беше такава). Ако си спомняте одисеята със старата ми количка, така и не си я получих обратно, ама последния път когато я видях - и по добре, щото в тоя вид отказвам да я ползвам...

# 50
Здравейте  Hug
Ето ни отново на линия след дъъъългото ни отсъствие  Embarassed Вече сме с нов нет и оправен компютър, дано този път всичко да е ок  Praynig
От две седмици правим опити да се отбием - вече сучем само по един път, вечер преди заспиване  Crazy А преди това по 15-20 пъти  на денонощие (предимно нощем) Rolling Eyes Не е за вярване, че стана толкова бързо, защото и ние бяхме от пристрастените. Сега през нощта е много по-добре - буди се само един, два пъти и като я гушна веднага заспива  Whistling Аз все още се будя по навик 1452614 пъти ooooh!
Е, все още спи при нас и заспива на ръце, нооо все пак е начало  Whistling
И Велизара е в отбора на боклукчиите  Rolling Eyes всяка клечка, камъче, пуканка от земята е нейна  Embarassed А като хване една посока, изобщо не се и обръща да види дали я следвам  Shocked
Magesta, честит рожден ден   bouquet
Melaniya, добре дошла   bouquet
Ето няколко снимки, да не ни забравите:
Велизара на 1г.
Една усмивка
В колата
В морската градина

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 16:09 от di_

# 51
  • Под Сините камъни
мелания добре дошла в отбора

# 52
Добре дошли на Мелания и мама Peace
Мерси момичета за аплаудите  Grinning
Чебуратор, помня ги аз вашите джапанки  Laughing , а Пешеходке компания на местна почва не търся  Stuck Out Tongue , защото се прибирам скоро и ще ми трябва такава у нас си.  Mr. Green
Та тъй като ти си май най-близко, мисли му пак да не се покриеш  Wink
Ди, поздравления за успеха с отбиването  Peace Жижи, много хареса Велизара  Laughing .... / отвреме на време и на него му се приисква а разбере какво толкоз интересно гледам на монитора  Wink/
Шаменет ....  Cry

# 53
Ехааа, много е сладурска количката на Ния. Със здраве да си я ползвате.
А Жижи е просто невероятен с тез чехлючки. Мнооооого добре му пасват на крачетата.
di, много е чаровна Вели с тази усмивка. Като слънчице е.
Melaniya  welcome

Ето това пък е нашият избор за количка, само че е в едни по-кироустойчиви пастелни зелени цветове.  JoyКошът й събира мнооооого багаж. Вече го пробвах и чак се изненадах, че уж лека я взехме пък то пак тежи. Но като се замислих колко съм я натоварила. Дано само да издържи милата, че аз я имам не за детска, а за пазарска количка  Joy
http://www.obiavibg.com/showad.php?adid=63234

Ето малко снимки и на Зори. Така както я гледате безобидно пред клавиатурата една вечер докато я блъскаше и ... рестартира компютъра. Не разбрах как стана  newsm78 Ама стана  Shocked
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&photo=38

# 54
Добре дошла, Мелания!  bouquet Никога не е късно!
Блазе му на Жижи за чехлите. Коко ходи на пръсти и ще сме на платнени обувчици. Честито на бебоците с нови возила. Много ми хареса голеееемия кош на Бертони-то. Аз сглупих с моя малък такъв, но я купих 1 ден на емоция, заедно със столчето за колата.

# 55
  • Варна
vmitkova и аз на тази съм се спряла  Peace 83лв е нова  Whistling

# 56
  • Vaudreuil Canada
Добре дошла, Мелания!

На Георги най-новата му придобивка са едни чехли Sick .... които той сам изнуди баща му да ги купи , въпреки моите възражения .... / кое дете на тази възраст носи чехли ???!!!.. пък на всичкото отгоре след месец точно ще са му малки !!!/
Ама , не .... не пожела да излезе от магазина без чехлите "господина" ....  и аз докато дойда да се възпротивя .... те ги платили  Mr. Green
Жижо е много готин така оборудван така че пускай го да ходи по мацки. И ние имаме джапанки с ластик отзад ама чехлите са друго нещо  Wink

# 57
Жестоки чехлите на Георги! Hug
Ние лятна количка взехме още миналото лято, че голямата не се събираше в багажника, тоест само тя се събираше и багаж никакъв. На Бертони е, лека и удобна, но не съобразих и няма легнало положение. Съвсем мъничко се отпуска назад, не повече от половин педя. А понякога е хубаво да може да спи детето. Вече по-рядко, но тогава много ни трябваше и това ме тормозеше страхотно. Така че ви съветвам да обърнете специално внимание на този момент. Hug
Добре дошла на новата мама!

# 58
Здравейте!Минавам само да се похвал, че си
поръчах  от пелените за многократна употреба.Ще пробвам и ще дам отзиви.
Соня от днес вече казва "Алекс".Звучи като "Аис".Много сладко!

# 59
  • сто акровата гора
Здравейте мами и дечица  Hug
Позагубихме се ние, но такава е ситуацията, учене, работи, Сонче щъка напред назад, не ми остава никакво време.
При нас всичко е наред, за последния месец 4 зъба нови, този път без извънредни ситуации, само с неспане по няколко нощи, но важното е че няма температури, повръщане и какво ли не като предишните пъти.
Сонка ходи, това го знаете, казва бате, пате, тате, мама, бавооо (браво е това) и разни модификации как правели разните животни, които не винаги може да се разберат от неподготвено и невъоръжено ухо  Mr. Green Освен това даваме целувки на ляво и дясно и обожава да стои пред огледалото и да прави разни жестове като вдигане на рамене примерно, днес взе че се нареши, а после и панталонките си повдигна нагоре, паднах направо  Party нооо те уменията вече са много и няма да ви занимавам.
За количките, за сега си оставаме със старата, супер удобна ми е, може би като стане по топло ще си изберем нещо по-открито така, чудя се  newsm78
Чехлите са супер, ще трябва да се обзаведем, миналото лято едни джапанки с ластиче отзад имаше Соня, от сестра ми т.е. от племенника ми, който ни  ги подари с голяма радост "това са джапи, за Соня " а той не е какво да е а е "голям батко"  Heart Eyes
Такива ми ти работи, иначе съм се хванала с дисертацията, то както можете да предположите време не ми остава, основно нощем и така, здраве да е само  Grinning
Прощъпулник още не сме правили, но скоро ще се организираме, нали тати пътува повече с новата работа и малко зор организацията, но ще успеем.
Изчезвам да не ви досаждам, целувки от нас и да сте здрави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт