"Сладки думи вече казва, ДЕКЕМВРИйчето на мама"

• 16 749
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Vaudreuil Canada
Шемет , ако пък аз помня правилно, и една Софийска дама беше взела телефон наскоро .....  Wink , може пък бизнеса да го отведе Марти обратно в България при Викито / tini-min ска/ ... да си бизнесментват заедно  Rolling Eyes Grinning
Нашият бизнес, ако съдим по втория предмет, ще е свързан с четка за зъби. Като вземем предвид и предметите на бизнесмена Марти, обобщавам: със самолет ще внасяме канадски четки за зъби евентуално, или канадци да им оправяме зъбите.  Laughing
Второто е по-вероятно - без майтап преди време тук се спрягаше стоматологичния туризъм за популяризиране сред местното население  hahaha

# 17
  • Варна
и не само в Канада, едни познати Италианци дойдоха миналата година,специално за да си изчистят зъбния камък и да си избелят зъбите, обадиха се и ме помолиха да им запиша час  Rolling Eyes
чувам че в щатите една пломба била около 800 S верно ли е тва? newsm78

# 18
  • Vaudreuil Canada
Едва ли пломбата е толкова скъпа - по-вероятно е да става въпрос за коронка.
Тук поне цената е такава - отделно пълнене на канали дето е към 1000-рка. А за зъбния камък едва ли си струва пътуването до БГ. Аз лично само за коронки/мостове го намирам смислено. Освен ако не си търсиш повод да си идеш до там де - тогава и пломбата е смислен повод  Wink

# 19
Търсим си самостоятелна къща с двор , на приятно местенце в планината ! Ако някой знае нека сподели , може и на лични Praynig ! Че

Пробвай тук www.pristanvplaninata.com. Бяхме там на Коледа и страхотно ни обгрижиха. Има достатъчно стаи- язовир за ловене на риба и каквото ти дойде на ум.

# 20
Я, да се запиша и тук! Joy
 Нищо ново при нас.Времето е малко облачно, но все още топло и пак сме навън.
Хубав ден на всички!

ПП: Никки,Шемет извинявайте!Просто се опитвах да помогна. Embarassed Ники беше казала, че има проблеми с РС-то и затова.А видях, че Шемет е влизала, а не е пуснала тема...ох, обясних се!Както и да е!Извинявайте!  bouquet

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 10:55 от Били хлапето

# 21
  • София
Последно тази темичка ли ще изпишем първо? Или да се запиша и в двете Wink

На Алекси май ще му излиза шестият зъб, не се трае Thinking Такива бели прави, че не ми се мисли как ще я караме Crazy

Ето някое фото да не ни забравите (от тази нататък):

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217093&photo=12

# 22
# 23
Di, кажи как сте, не се разминавай само с букет Hug
Динка, при теб как са нещата?
Понтес, не разбрах само кое му е новото хоби на твоето сладурче - каката ли, мотора ли  newsm78  Joy
Момичета, имам един въпрос - има ли дечица, които не обичат сами да се разхождат по стаите както повечето от вас описват, ами постоянно се държат за полата или панталона на мама  Mr. Green. Крисчо не се отделя от мен за секунда, само ме дърпа да ходим някъде заедно. Тръгва сам на дълъг път из къщата само за да ме търси  Heart Eyes ...обикновено ме намира пред компа  Mr. Green. А като сме навънка аз постоянно го държа за качулката, много страхливи се оказахме и двамата с него  Mr. Green  newsm78. Като го видя, че пада имам чувството, че режат месо от мене  #Crazy
И още нещо - някой разбра ли какво стана с детенцето на 6 години, което го бутна джипа в София докато слизало с майка си от маршрутка???

# 24
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Честити мартенски празници.Времето в Сливен се развали и хайде пак пред компа.На нас ни излезе 8 зъбче.Понтесче като гледам твоя син и той като моя едно и също хоби имат.Засега на мотора на тати и на неговите приятели.Нови думи не знаем за храненето още аз го храня ако прояви желание да яде.ПРоходихме но все още предпочита вкъщи да пълзи.ами това е засега от нас.

# 25
  • СОФИЯ
   Здравейте! 
  Чета ви почти всеки ден,но нямам време за по сериозно писане Sad
От както проходихме все едно от гората са ни пуснали,няма спирка,няма умора това дете-вкъщи само бели прави,навън само щурее,не сяда са секунда,майка му трябва километраж да си сложи.Бях на диета Shocked каква диета, какво  чудо то трябва да имам сили Laughing
detelini ние обичаме точно сами да се разхождаме, защото няма кой да ни прави забележки,даже като ме види,че отивам да я проверя какво прави,а пък тя си прави нещо важно за нея си ми затваря вратата под носа Mr. Green

По оплаках се малко Confused
 Иначе сме добре,здрави сме, пак има някакъв вирус гаден,дано да няма  болни.
 Наистина много хора липсват или като мен само четат без да пишат.
Или просто няма какво да пишат,няма новини около тях. Трябва да създаваме новини,хубави разбира се,за да има какво да се пише и чете. Хайде няма ли някой да се похвали с нова бременост Laughing
Само да не ме биете:2gunfire:

Липсва ми bla bla  Cry Не е писала скоро или аз не съм видяла.
 Какво става с албумчетата от рожденият ден newsm78 че то вторият ще дойде. Никой ли не се чува с Видричка?

Това е за сега,времето се оправи отиваме на разходка.

# 26
   ...... Никой ли не се чува с Видричка?

Докато бяхме в София я държах аз из под око  Wink , пък и известно време след това си пишехме ... , но нямам и аз вести от нея в последно време  Thinking
Надявам се при тях с Емката всичко да е наред  Peace
Понтес, ама как ще ви забравим ??!!  Laughing То ние с Жижи не можем, та какво остава за майките на девойки и младите им дами  Wink Grinning Ама хубаво правиш де, че ни радваш окото отново  Heart Eyes Peace
Пеца, голям моторист и вашият младеж  Hug
Жижи също е луд на тема коли , мотори и всичко ще се движи, еле' пък да бръмчи.
Вече съм категоризирала едни звуци дето издава когато блъска колички у дома, когато се качи на количката си или тръгнем с колата нанякъде , дето звучат като "ви-ви-иии" ... явно кара кола  Grinning
Нашият фаворит все още остава кухненската маса, столовете , върха на дивана от който се покатерва на перваза на прозореца и откарва там с часове .....
Играем си напоследък с баща му ... караме го да казва разни думи, които /интерсното е, че / повтаря със същото звучене като продължителност на речта и ударение, но на неговия си език.
Оприличила съм на 100 % едно "мъна" , което трябва да значи моля . Когато подам нещо със "заповядай"...ми се отговаря "мдам"  Rolling Eyes
детелини , моя панталон е таргет единствено в моментите когато съм крайно напрегната и готвя в несвяст и на двамата мъже .... тогава задължително Георги е окесен на мен, сумти и мрънка и ми идва да се гръмна  Close
Виж, ако сме по улиците, в някой магазин и сред други хора въобще / абе имам чувството , че се срамува от мен това дете  Crossing Arms /, той се държи все едно не сме заедно ако го викам и му говоря нещо, за ръка посмъртно не дава да го държа и съм опитвала .... отдалечавам се на достойно за уважение разстояние ( правя се че си тръгвам) , крия се даже .... няма никаква реакция  Thinking
Виж ако някое ромче ,20-30 годишно го хване за ръка на улицата с думите " хайде, ела с тати сине "  / както се случи из онези дни .... Георги тръгва веднага  Crossing Arms Blush Mr. Green

# 27
  • Vaudreuil Canada
ПП: Никки,Шемет извинявайте!Просто се опитвах да помогна. Embarassed Ники беше казала, че има проблеми с РС-то и затова.А видях, че Шемет е влизала, а не е пуснала тема...ох, обясних се!Както и да е!Извинявайте!  bouquet
Аз чак сега видях че имаме две теми - голяма веселба! Били хлапето не се шашкай ще си ги изпишем и двете  Hug

# 28
Мда, и аз чак преди малко видях, че имаме две теми! Joy
Ааа, дойдохте на нашата с Катя. Лесно ли ни беше - нашите дивотии проходиха още през септември! Ама когато-тогава - да са ни живи и здрави всичките разбойничета!
Иначе на нас сега ни излизат три зъбчета едновременно - долните първи кътници и един от горните кучешки. Венета е хремава и с леко подсечено дупе, според мен е резултат от озъбването.
Много сладко почна да ни вика мамо и тате. "Мамо" казва много смешно, с един такъв дебел глас, а тате - направо мед й капе от устата. Въпросният пък се размазва от кеф!

# 29
  • Sofia
Слях ги.
Вече си имате една.

Общи условия

Активация на акаунт