!Честно да ви кажа, мислих си, че сме на изчезване, но явно съм сбъркала
И аз благодаря на Радостина за темата
Имаме един син почти на 6 години и от 6 години съм си в къщи. Причините са много, най-вече това, че си гледаме детето съвсем сами. Първата ми специалност е филология, втората - библиотекар-информатор. Имам доста години стаж, в най-разнообразни места. Работила съм и за държавата, и в частни фирми, и за себе си. Но най-щастлива съм сега, с двете си любими момчета. Знам, че имат нужда от мен и сега, когато малкия ще е ученик, ще има още повече. Както Радостина, и аз смятам, че знам и мога достатъчно за да го предам на сина си. Мисля, че насъбрания през годините опит вече ще ми служи точно за това. Съчетанието на добро учебно заведение и родител, който винаги може да обясни и помогне, е най-доброто, според мен. Независимо от това, дали родителят работи или не. Занимаваме се с много и най-разнообразни неща и смятаме те да станат още повече
Имам пълната подкрепа в къщи, защото, освен, че е напълно осъзнат избор, при нас това го диктуват и обстоятелствата. И освен това, си спомням, че една от големите мечти на баща ми беше майка ми да си остане в къщи. И двамата вече ги няма до мен, но мечтата се осъществи в мое лице
. Радвам се на всички записали се тук и на това, че тонът значително и осезателно се промени
Ще следя темата с изключително удоволствие, знам, че ще ми е от полза!
Компютърните игри са на моменти и това ме радва за момента. Общо взето, основната част от спортните занимания и разходките остават за събота и неделя. Предполагам, това ще се промени когато тръгне на училище. Много си приказваме, приятели сме. Мисля, че ще сподели с мен всичко станало през деня. Дори да не е веднага, в някакъв момент. Общо взето, и аз заедно с него се уча да "лавирам" в сложния им свят.
.
Това може би ми е най-спокойния период от живота, наслаждавам му се. Не се знае след няколко месеца какво ще ми поднесе живота.
!
А иначе също много обича да оцветява книжки,да изрязва и да лепи негови си неща,да реди пъзели и да играе с конструктора.
През повечето време сам се занимава-нали е вече голям(почти 5- годишен)
Това се опитваме да правим всички ние,които сме останали вкъщи!