Майките, избрали да останат вкъщи

• 30 973
  • 434
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Като заговорихте за пластелин,сигурно знаете,де,но има много хубава рецепта за домашен безвреден пластелин.И мирише много приятно.Моите вече само с такъв играят. Peace

# 361
Здравейте и от мен !  Hug Едва сега видях темата . С каката си бях в къщи 4 г. След това се роди баткото , а тя тръгна на детска . За съжаление , така се стекоха обстоятелствата , че пропуснах много от "бебешкия" период на сина ми , защото трябваше да се върна на работа . Естествено , много съжалявам за тези пропуснати мигове . Но за това , сега съм решила - никакво връщане на работа ! Минимум 3 години .
П.С. Пропуснах да кажа , че съм на 30г. , от София .

# 362
ЗДРАВЕЙТЕ,ДОБРЕ ЧЕ ВИ ОТКРИХ,АЗ ОТ 8 ГОДИНИ СЪМ В КЪЩИ И ПОНЯКОГА МИ ПИСВА,НО КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТОВА КОЕТО МИ ЛИПСВА Е ОБЩУВАНЕТО С РАЗЛИЧНИ ХОРА.
 Laughing

# 363
  • София
Охо, виждам заформя се подходяща среда за срещи. Аз по скоро искам детето да го срещам с други деца. Ако има майки и аз съм навита за среща в клуб в центъра - може Мики Маус или МОЛ-а на Стамболийски. Но по-доббре да е клуб, където и майката може да стой с детето, МОЛ-а не е много добре.

# 364
  • София
Айде! Айде! Айде!
Къде ??? Кога??? Тръгваме ли???

# 365
  • София
Ето, дали сме гласност, ще почакаме няколко дни. Другата седмица може би е подходящо. Simple Smile

# 366
  • София
Ще почакаме да се наприказваме  Laughing

# 367
  • София
с деца или без деца?

# 368
Няма да мога да скокна до София. newsm53 Но мога снимка да ви изпратя.  smile3509

# 369
  • София
може и регионални връзки и сбирки да се направят. Сигурна съм, че ще се включат още майки от цяла БГ.

# 370
  • София
Аз предпочитам да е с деца, защото времето ми без дете е много кът и самостоятелното ми време е ангажирано следващата седмица. А и ми се иска детето да се види със себеподобни. Но може и 2 вида срещи да се оформят. Другата седмица вторник и четвъртък съм цял ден с детото, така че ако искате сутрините към 11 часа може да се видим някъде с децата

# 371
Като заговорихте за пластелин,сигурно знаете,де,но има много хубава рецепта за домашен безвреден пластелин.И мирише много приятно.Моите вече само с такъв играят. Peace
Аз не знам Blush Би ли споделила, че вкъщи това ни е любима "играчка" ? Praynig

Срещичка?
Чудесно!
Но няма да се възползвам - далеч сте ми.  Confused (от Русе съм)

# 372
За среща съм и аз съгласна.само дата и час кажете и хуквам.Ако е през седмицата съм задължително с малката.Ако е вечер или събота и неделя мога и сама Grinning

# 373
Пу и аз за среща. Предпочитам с деца.
Живея в Стрелбище. Обикновено с Крисчето ходим в Южен парк. Има ли други от района?

# 374
във вторник от 11 са плейгрупите на естествените майки Simple Smile ние гледаме да ходим когато можем. много ще се радвам да се организираме. ще се постарая да дпйдем на една евнтуална софийска среща, макар че живеем в самоков.
скъпоценна, и аз като съм в сф съм от стрелбище Simple Smile някой път ще ти звънна да се видим

Общи условия

Активация на акаунт