мен пак ме нямаше няколко дена във форума и гледам нова темичка има , ами така е като постоянно съм на вън и не ви следя какво пишете, обаче ще наваксам с четенето ...
ani4kata86 , напълно те разбирам, НО не се притеснявай - опитай се да не се ядосваш на свеки - просто гледай на нея като на анимационен герой - аз така правя.
Като бях бременна и ходихме веднъж на гости на моята и там внук й / 6 год. / болен - смърка и кашля ... аз реших да си тръгвам поради същата причина и тя жената ми обесни, че НЕ ВИЖДАЛА МИКРОБИТЕ !!!

И сега постоянно ме пита кога внук й ще може да види моята Мими, а той ходи на градина и всяка седмица е болен .
И аз категорично съм забранила да ми го води, иначе

tedsan , и ти не си го слагай много и ще видиш колко ще ти е забавно като ги слушаш ...
Аз да се похваля днес ще ходя с мъжа ми до София
малко на шопинг терапия, че имам нужда от доста неща .На Мария съм й купила доста готини дрешки и сега е ред на мама да се издокара малко повече

Весел ден от мен и не се кахърете за глупости .
Гледайте си мъжете и децата , а на свекита им дайте свободно ... всеки да се развива както намери за добре .
Ей за туй та уФажавам аз тебе
Ние тук до преди 10 дни щяхме да се развеждаме с моя, заради такива глупости!Нооо моята бабка любимка ми каза една приказка незнам дали ще я кажа така както тя ми я каза...-"По-добре ходи с приведена глава да ти е по-добре, отколкото с високо вдигната и да ти е зле!....май беше къде къде по-различно..., но мисълтта и беше да не обръщаме внимание на дребните неща и да отстъпваме повече на по-дъртите, че бързо се сдухват
в количката естесвенно..то или ще е в кошчето да се люлеем или в количката , тази кошара за нищо я няма 

Та го попитах дали да науча малкото и да се избърсва след акането
Така де! Вече е мацка на два месеца 
Ама така не става. Яни по някое време използва шишето като залъгалка и така яденетата се сливат. Иначе дневната доза се изяжда, но това ядене трае по 10 часа 
Ех, как минава времето
Хапва в 19:00, после се върти и храносмила около час, час и половина. Изкъпвам го и в 20:30 - 21:00 е захъркал здраво. Пробвах няколко дена да го будя за хранене. Яде, но се ядосва и после спи неспокойно и пак се буди в 4:00 за хранене. А така си спинка сладко-сладко и отново се буди в 4:00. Мислите ли, че трябва да го оставя така да кара или да го мъча и да го будя в десет 

иначе като излизаме в квартала се прибираме за ядене.
се прибрахме.