Марта веч' дойде - към цветарски подвизи зове!..(22)

• 26 317
  • 398
  •   1
Отговори
# 330
Силви,не ми стана ястно за кое цвете луковиците питаш?

# 331
Здравейте,моми4ета,
искрено ви завиждам на цветята,които гледате в къщи.Тук стандартите им са едни никакви,прозорците са малки и не влиза достатъ4но светлина в стаите.Опитвала съм няколко пъти,но като видя първи признаци на заболяване и изнасям пак навън Rolling EyesВси4ко гледам на терасата,а толкова ми харесват цветя и в стаите...Имам само един Photos,kойто издържа вътре и е станал огромен.Ама мога ли да напълня къщата само с това???Не знам там как го нари4ате,такова е:
,но многократно по-голямо,плъзнало е като октопод в кухнята.
Ина4е на терсата вси4ко се развива добре,розите се хванаха и растат с бързи темпове,остава и да цъфнат.Поникнаха ве4е 5 фрезии,поникна и 1 семенце пассифлора WinkМного добре се хванаха и момините сълзи,само дето една малка ръ4и4ка ми измъкна едно корен4е,4е пак трябваше да го намествам WhistlingДано не му е станало нищо PraynigЗа сега само бегониите не са ми се показали,колко ли време им трябва newsm78 Поливам и 4акам...Мисля,4е и в сандъ4ето с ягодите най-накрая има движение,виждам 3 малки нещица поникнали,дано само не е някакъв треволяк Laughing В4ера сях невени и декоративните слън4огледи.И там не мина без инцидент,малката днес събори сандъ4ето със слън4огледите,добре,4е го бях покрила добре и не се разсипа,само се поразмести пръстта,наместих я и така...веселба Rolling EyesДобре,4е в тази фаза няма нищо поникнало,4е да му се разкаже играта,бях подредила сем4иците,сега ще растат както им падне.
Имам въпрос:имам изсъхнали шипки,със сем4ици вътре,ще излезе ли нещо ако ги засея???

# 332
  • София
Да се похваля, току що свекърва ми ми даде това алое. Party Дайте съвет да го засаждам ли веднага или да го подържа във вода? То до този момент е било във вода, някои от коренчетата бяха омекнали, но тези които се виждат ми изглеждат добре. Rolling Eyes В каква пръст е най-подходящо да го бодна? newsm78 До сега не съм имала алое и ще съм благодарна на всякакви съвети. Hug

# 333
Бодвай го веднага ще се хване.
И ще видиш колко бързо ще се разрастне.
Моето вече излиза от саксията ,а пък колко  отделно раздадох.

# 334
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
В каква пръст е най-подходящо да го бодна?

алоето обича силна, хранителна почва и слънце.

Деси, зася ли си накрая авокадото бе? или го остави да се къпе още  Joy

Италина, шипката е дива роза, докколко имам спомени. би трябвало да се хване  Peace
момините сълзи не ги мисли, те са като плевели  Wink

Теди, малко е вероятно от кокоса да порастне нещо....все пак повечето плодове узряват по пътя до нас... Confused
погледни в някой Gartencenter няма начин да няма, тук са по 5-10 Е  Peace

# 335
asyalein,
бяната му свърши вече е в пръст и сега стоя и гледам,но като видях на geleva и се отчаях - изобщо не е навид така.
Но тя каза че не го е слагала във вода а направо в пръст.
Така че ще чакам и ще видя.

# 336
  • София
Днес видях в Пикадили да оформят цветарския сектор, зареждаха семена, луковици, пръст и т.н., утре ще отскоча да разгледам. Simple Smile

# 337
гладиол и бегония.

# 338
,но като видях на geleva и се отчаях - изобщо не е навид така.
Но тя каза че не го е слагала във вода а направо в пръст.
Така че ще чакам и ще видя.
Само не се отчайвай моля те! Ще поникне ще видиш..... Hug

# 339
Аз пък ще ходя на гости на свекървата и утре тръгваме.
Но ще замъкна милото до Метро.В Стара Загора до Метро има страхотна оранжерия и ще изкрънкам нещо,само се чудя дали да бъде дефинбахия или шефлера.
А Мастерче тука ли си ?Не се отчайвам.Искам да стане,хванала съм се със съпруга на бас,че нещо ще излезе.
Ако не стане ще бучна една трева,в пукнатото,много ще разбере.

# 340

А,хванала съм се със съпруга на бас,че нещо ще излезе.
Хаааааа,голям майтап!НапраО мА уби  Joy  Joy  Joy

# 341
  hahaha hahaha hahaha
леле как си се сетила.

# 342
Ами така де все ми се меси.
Ходи и полива след мен,пулвелизира кога се сети и кога не .Само гледа и сочи с пръст -  ей онова листо ще пада,не гледаш цветята ,както трябва.
Не мога да му надвия и да го отуча да не ми се бърка.
Ако излезе нещо  smile3501,ако не ще види той какво ще се случи smile3508 newsm53

# 343
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ами така де все ми се меси.
Ходи и полива след мен,пулвелизира кога се сети и кога не .Само гледа и сочи с пръст -  ей онова листо ще пада,не гледаш цветята ,както трябва.
Не мога да му надвия и да го отуча да не ми се бърка.
Ако излезе нещо  smile3501,ако не ще види той какво ще се случи smile3508 newsm53

hahaha, Деси, паднах, честно.

моят не ми се бърка, само плаща  Sunglasses
след поредното разплащане каза, че искал да бъде цветенце при мен, защото на цветята не съм викала и само съм се грижила за тях, а него съм го овиквала и кусури съм му намирала  ooooh!

сега мърмори, че цветята правели боклук (понеже мразя да чистя, карам него и той се нерви  Sunglasses)

# 344
  • Силистра
гладиол и бегония.
За гладиолите съм сигурна, че луковичката може да се използва и за догодина, садиш сега на есен вадиш и на пролет пак садиш, дори докато е засадено си прави  и малки луковички, размножава се, те се делят и на пролет се сеят

Общи условия

Активация на акаунт