Марта веч' дойде - към цветарски подвизи зове!..(22)

• 26 300
  • 398
  •   1
Отговори
# 60
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
irinii

за момините сълзи: разпространяват се навсякъде!!! ако ще ги сееш в градината, направи така, че да не плъзнат навсякъде.

за розите незнам

за подправките: погледни в темата за градината сам дала link за спирала за подправки с  обяснение за изработването й.

# 61
Имам проблем с този кротон, питанката ми е дали ще изкара нови листенца:
Ето го преди:

И след, окапване на листата:

# 62
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

виж дали има живи пъпки и дали стъблото е още живо.

и при мен 2 загинаха...  Sad

# 63
На мен ми подариха днес учениците две саксии(нали знаят че съм маниак на тема цветя), едната червено каланхое, а другото бегония но колежките ми казаха че се казвало Дама и кавалер.Как се гледа?Като другите бегонии?

# 64
Деси,честит рожден ден и от мен.

# 65

виж дали има живи пъпки и дали стъблото е още живо.

и при мен 2 загинаха...  Sad

Живо е стъблото, но не виждам пъпки, той от доста време е така и не мога да го гледам вече.

# 66
Аз пак да се похваля.
Тъкмо се върна милото и ми подари стаен кипарис.
Страшно съм развълнувана.Почти забравих че съм вече на 41. ooooh!

# 67
Деси честит рожден ден и от мен   bouquet

Много усмивки и хубави моменти  Grinning

tin_tin_ аз имам един коротон на който така му опадаха всичките листа и малко поорязах стъблото и сега навсякъде вади нови листенца. Може и да опиташ  Peace

# 68
  • София

Деси, честит рожден ден мила! HugЖелая ти много здраве, щастие и само хубави неща да ти се случват в живота!  bouquet /color][/siz

# 69
irinii, Ася правилно ти е казала-момините сълзи плъзват навсякъде и много трудно се изкореняват после ooooh! Наистина ароматът им е несравним, обаче не задълго, после само листа остават

# 70
  • Виена
Здравейте  Hug
 Днес мъжът ми ми подари две китки  Heart Eyes по случай 8ми март,понеже няма да го има на самият ден.Ще се прибира за малко до БГ .На саксиите обаче не пише как се казват цветята и ще ви помоля за помощ.Ето го първото http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199201&photo=50.Прилича ми на някакъв вид дифенбахия,но не съм сигурна...Надявам се да не е обаче,че имах една,но така и не разбрах от какво се гътна.Изсъхнаха и всичките листа.Другото е това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199201&photo=52...Прилича ми на Монстера,но не всичките и листа са нарязани  newsm78.Ще съм ви благодарна ако ме светнете  как се казват новите ми красавици  Heart Eyes. Hug

# 71
  • Разпиляна във въображението
Според мен първото цвете си е наистина дифенбахия - дано да имаш късмет с нея този път.

# 72
Благодаря за съветите, и аз мислех да го кръцна тук там, но реших първо да се консултирам Simple Smile

# 73
Теди,
за мен второто наистина е Монстера.
И аз имам такава,на която не всяко листо е нарязано.
В моето списание пише,че докато листото е младо е цяло.
После се нарязва,като остарее.

# 74
  • Виена
Благодаря ви момичета  Hug
 За първото жалко,но дано пък този път не го уморя.Понеже изложението на жилището ни е югоизточно и терасите ни са доста големи и дълбоки не пече толкова много в стаята,а и само до обед.Гледам да си взимам цветя които не обичат да са много на припек  Rolling Eyes.
 За второто се радвам,че е Монстера  Heart Eyes,отдавна исках,но вече са ми забранили да си купувам цветя,че вече джунгла било станало в къщи  Laughing,за което аз не съм на същото мнение,винаги има място за още едно цветенце  Simple Smile,та сега добре ми дошло!
 Деси,честит Рожден Ден и от мен!Бъди здрава,щастлива и много обичана!Аз между другото съм ти съседка .От Севлиево съм  Wink

Общи условия

Активация на акаунт