По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 184
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
привет,момичета!!Аз имам проблеми също със запека ,ама те са си ми от преди да забременея-нередовното ми хранене и вечните ограничения и диети ми помогнаха за това ThinkingА сега ям мюсли,боза сутрин на гладно пия Mr. Greenустанових ,че комбинацията между киви и компот от кайсии действа убийствено LaughingКиселини имам много рядко и то като се унеса с яденето..Иначе вчера ми беше един от най-ящните дни до сега-не можех да се спра направо newsm78

# 211
Привет и от мен- Честит празник на не една на дже патерици  на всички  Laughing,какво да направя като чак сега успях да се добера до компютъра..та кой спомена за ящни дни,аз направо се учудвам на себе си..сега разбрах какво е това хем да ти се яде, хемда ти се и гади  Sick,ама какво да се прави..Хубав ден на всички желая   bouquet

# 212
Здравейте, аз съм бременна за пръв път в 3 месец. Доста ми беше трудно да повярвам и да свикна, че съм бременна ...... Simple Smile
Терминът ми е на 21 септември. Има ли хора от Търново и областта.
Къде ходите на консултация?

# 213
  Hug Мерси за загрижеността, Дидка, стягам се аз, и уж се пазя, ама на мен организмът ми е по-слаб по принцип... И като прибавиш факта, че на работа все пациенти се въртят - кашлящи, кихащи; вратите постоянно се отварят и затварят, течения, глупостии и ето ме - болна.  Confused  А чесъна много го обичам - цялата минала седмица я изкарах на таратор с чесън и копър Crazy Пия си витаминките и се надявам да се оправя, абе важното е че нямам температура. Щипещото гърло и подсмърчащия нос ще ги преживея.
По темата за запека - аз отначало имах проблеми, и сега чат-пат пак имам, ама като наблягам на млекцата, плодовете, соковете и се оправят нещата. Много течности трябват, кивито наистина върши чудеса!
Някой назад в темата беше запитал как сме направили бебето... Нашето по всички изчисления е станало по Коледа... Стават чудеса по Коледа! Аз хич не вярвах, че ще забременея, защото имах едни проблеми с едни кисти... ама на. Имало да става. Ние с моя приятел много искаме момченце... Аз направо съм убедена, че е момче, а той не толкова, иска му се, ама не е сигурен. Явно като гледа корема ми колко е голям и кръгъл и си мисли, че е момиче (баща му му насади това с коремите - малък и остър за момче, за момиче - голям и по-закръглен), ама аз не го вярвам. Имам усещане някакво, но ще видим. Естествено, че няма да върнем и момиченце... Но като знам колко е трудно да си жена... По-лесно е да си мъж в тоя живот, като гледам. Даже и име сме намислили - Самуил. За момиченце, евентуално, още не сме измисляли нищо... Онзи ден ми се въртеше нещо из главата - Александра, ама не съм го предлагала на семейния съвет още  Grinning
Вие имате ли вече идейки за имена ?

# 214
Здравейте, аз съм бременна за пръв път в 3 месец. Доста ми беше трудно да повярвам и да свикна, че съм бременна ...... Simple Smile
Терминът ми е на 21 септември. Има ли хора от Търново и областта.
Къде ходите на консултация?

Здрасти мила Simple Smile Добре дошла и лека бременност ти пожелавам. Аз съм от Търново, на 24 съм и ходя при д-р Калейнски. Живот и здраве мисля да раждам в Горна обаче. Даже една моя колежка ме насочи към д-р Лазаров, много бил добър... Чувала ли си нещо за него ?

# 215
Здрасти   Hug
Аз съм от Горна, на 26 съм и също ходя при Калейнски.  Simple Smile
Мисля също да раждам в Горна. Днес се видях с доктор Косев, защото ме посъветваха, че ако ще раждам в Горна, трябвало там да си ходя на консултации (макар че аз съм си доволна от Калейнски). Този Косев за раждания може да е много добър, но за консултации определено не става - трябваше да му вадя думите с ченгел от устата. Също така мислеше, че идвам да се уговарям за аборт. Rolling Eyes
Мисля да си остана при Калейнски, въпреки мнението на всички останали.
Аз съм доволна, а ти?

# 216
За Лазаров съм чувала добри неща, както и за Косев. Завеждащият отделението Сотиров също бил добър. Отделението е ремонтирано, баните са нови, има ВИП стаи ......
Но всичко това съм го чувала от други хора и не го знам от собствен опит.
Но там за консултация не става.

# 217
Аз съм много доволна и за нищо на света не го сменям! Simple Smile
Мислех примерно към 7-8 месец да ида за няколко платени консултации в Горна и така. Например една моя позната се следеше в Търново, но накрая роди в Горна. Пък и даже без уговорка да си - пак можеш там да идеш да раждаш, не вярвам някой да те върне с контракции хехе. Ще видим, има още време, но съм убедена, че ще е в Горна... Тука не искам да се  подлагам на касапницата.
Нали ти казвам, една моя колежка, тя е мед. сестра ми обеща да ме свърже с Лазаров, така ще вмъкна и някоя връзка и ще стане работата. И аз чух за ВИП-стаите. Нещо от сорта 100 лв. даваш и си сама в стая. Но ще видим, да наближи....  Grinning

# 218
  • София
Sweetkids_mama, още не са ми готови резултататите от кръвното изследване в МА. Казаха ми утре.

# 219
Здравейте момичета  bouquet
пожелавам ви лека и слънчева седмица изпълнена само с усмивки  hug hug

# 220
Мацки, нямам време да ви чета много. След малко скачам, че съм на посещение при едно 10-дневно бебе Grinning
В ПЕТЪК!!! 14.03. - Часът на мама. Ще ме познаете от далеч - къдраво, кореместо със синьозелена туника... сиво-лилава в гората част Grinning
ще пиша повече довечера Hug
А преди това в сряда ще съм в сутрешния блок на БТВ. Ама ще ви кажа кога да гледате Hug

# 221
Според вас трябва ли да искам някои изследвания от гинеколога?
Кои не се поемат от здравната каса, а е добре да се направят?
Токсоплазмоза поема ли се? newsm78

# 222
Поема се.
Само че се работи РПХА, което означава, че е по-ненадеждния тест, само 40 % достоверност и вероятността от кръстосана реакция е голяма.

# 223
Ха zдравейте и от мен JoyИй като ви чета и си мисля,че трябва да се рдвам,Нито ми се гади вече,нито пък ми се яде.Е не че гладувам раzбира се,но иzобЩо не се чувствам по раzлично от преди..Но ви съчувствам,гаденето си е гадост WinkТочно 1месец бях така,та раzбрах какво е..Само че по темата zа zапека,вътре съм.Много неприятна история,ама и аz си го имам тоя проблем отпреди,ЛоШото е напъването,по към края направо може да си предиzвика контракций,пък сигурно и сега.А ако не се храни човек добре,такае е.Аz примерно не обичам манджи и супи.Плодове да,но не става пак..Абе дано се отървем..
Айде и оЩе неЩо да иzмрънкам,кървят ми венците,та пуШк се вдига.Направо откачам,но май няма спасение от това,а?С пастите и водите при мен няма ефект.
Друго няма zа сега,отивам да готвя коприва..  chef

# 224
 А имам и това  hang  и това  newsm79 ..Мърzи мееее

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 16:14 от desi manova

Общи условия

Активация на акаунт