По кръчми и разходки шета наш'та СЕПТЕМВРИйска чета!!!

• 13 185
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Хей момичета, радвам се отново да ви видя Hug
Аз се завърнах благополучно от Хановер, където една седмица не спрях да ходя и да ям Laughing и сега пак на работа.
Unique, браво за снимките  Peace. Нямам търпение пак да се излезнем и да се нащракаме, на мен сигурно вече ще ми е нужен цял обектив да се побера Laughing
Надявам се всички сте добре  - няма да имам време сигурно да чета всичко, което сте изписали, че работата се е натрупала  ooooh!

# 226
  • София
Lucicity ти какво прави в Хановър бе?  newsm78
леля ми живее там от 5 години.

# 227
Ооо Дидка! Аз бях на изложението CeBit, за да си направя срещите с партньорите и после имах един ден да разгледам града Grinning
Бях отседнала в Sarstedt, ако го знаеш квартала и ми беше на 30мин с
трамвая до изложението.

# 228
Здравейте момичета,ох не мога да пиша от вълнение.Сега се прибирам от преглед и най-накрая видях нещо повече от точка.Видях си бебка,риташе,махаше,абе страшна фурия.Много се зарадвах,че всичко е наред и вече е 53мм.

Доки ме успокой че още седмица,две и ще спре повръщането Praynig
Питах и за БХС и ми каза че ще се прави в 16 седмица, а аз си мисля че тогава вече ще е късно.
Вие как мислите?

Това със запека е много ужасно ,аз имах такива проблеми през първата бременност и  се спасявах само с киви-сутрин на гладно.

# 229
  • София
Ами моя БХС ще го правят няколко дни преди да вляза в 17-та седмица.....така ми каза лекарката. Мисля че не е късно, щом казват лекарите.

# 230
Примет и от мен, сладурки.Надявам се, че сте имали хубав ден. Hug

# 231
Къде сте бе, сладурки? скучно ми е.Вижте какво намерих в една съседна тема:http://slingokonsultant.ru/makesling/

# 232
  • София
Къде сте бе, сладурки? скучно ми е.Вижте какво намерих в една съседна тема:http://slingokonsultant.ru/makesling/
Аз преминавам в тоз момент. Гуш Hug

# 233
  • София
здравейте, съжалявам че се появявам след дълго мълчание с лоша новина, но...... ако може да ме отпишете от майчетата за септември, защото в съботанаправих спонтанен аборт  newsm45
Успех на всички майчета и дано при вас всичко  да е ок......

# 234
greeny, миличка, каквото и да кажа, няма да е достатъчно, а и в такива моменти думите не стигат.Преживях го 2 пъти.преживява се, но боли.Много.Съжалявам миличка.  action032 Hug

# 235
  • София
здравейте, съжалявам че се появявам след дълго мълчание с лоша новина,
Sad Hug

# 236
  • София
здравейте, съжалявам че се появявам след дълго мълчание с лоша новина,
Sad Hug

# 237
  • София
Питах и за БХС и ми каза че ще се прави в 16 седмица, а аз си мисля че тогава вече ще е късно.
Вие как мислите?

И аз днес бях на преглед.  Simple Smile Човечето си е наред, сърчицето му бие, порастнало е колкото трябва. Кистичката, която имах на десния яйчник от неспукан фоликул, се е разнесла и вече я няма. Изследванията на кръвта ми са в норма, само в урината, не знам защо, има кръв.  Rolling Eyes Нямам никакви оплаквания с пишкането и ми е чудно откъде се е взела. Лекарката ми каза, че е възможно някое камъче да е минало през бъбреците, или пък от миниатюрна раничка някъде по пътя на пишото, което можело да се случи по-честичко по време на бременност. Така или иначе, след четири седмици пак ще давам урина и ще видим тогава.

Моята лекарка също ми каза, че ще ме прати на скрининга за Даун в 16-та седмица.

Асенце, ще те гледаме непременно! Hug Междувременно да те помоля да ми смениш термина на 27 септемвриPeace Ако не може вече в тази темичка, то в следващата. Simple Smile

greenyHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 238
greeny, ужасно съжалявам за това което се е случило. Бъди силна и ти желая този труден период за теб да премине по бързо.

# 239
greeny милата. *гушка за теб*
Грижи се за себе си и не се отчайвай. Много съжалявам!

Какво е БХС?

Аз съм хремава и днес ще е жега голяма пак. Направо едва едва се движа, обикновенно от едно място за лежане на друго. Срам.
И трябва да отида да си направя нов паспорт...хич нищо не ми се прави. Нищо.

Общи условия

Активация на акаунт