Голямата тема за малките масла

• 125 936
  • 684
  •   1
Отговори
# 390
кокосовото масло може ли да се използва за солариум ?

# 391
Аз го ползвам и съм доволна.

# 392
а каква му е цената горе-долу ?
и имам друг въпрос бадемовото масло може ли да се ползва за друго освен за коса, защото на листовката пише за масаж,но нали няма да се окосмя като маймуна ако го ползвам за тяло ?

# 393
а каква му е цената горе-долу ?
и имам друг въпрос бадемовото масло може ли да се ползва за друго освен за коса, защото на листовката пише за масаж,но нали няма да се окосмя като маймуна ако го ползвам за тяло ?
не няма да станеш като маймуна  hahaha
аз съм си мазала цялото тяло с него когато кожата ми е суха и добре се отразява  Peace

# 394
и аз така реших,но да питам все пак Simple Smile
аз съм много доволна от маслото против стрии ,моите са стари от 3-4 години .като влязох в пубертета ми се появиха,но с това масло доста изсветляха Simple Smile

# 395
Ами около 2лв мисля,че беше - все го купувам +нещо друго и не съм съвсем сигурна.

# 396
  • Sofia
Ей голям страх да не се окосмите от това бадемово масло значи! Laughing Стига, че аз както го ползвам около очите.. почнах да си представям разни видоизменения.  hahaha

# 397
Ей голям страх да не се окосмите от това бадемово масло значи! Laughing Стига, че аз както го ползвам около очите.. почнах да си представям разни видоизменения.  hahaha

А пък ако знаеш аз какво си представих, като прочетох поста ти, ще припаднеш  Joy

# 398
Аз го ползвам и съм доволна.
достатъчно ли е с него да се мажеш преди солариум или в комбинация с  нещо друго

# 399
Аз го ползвам само него. След солариум обикновено ползвам някое по-подхранващо масло - като например маслиновото.

# 400
  • Sofia

А пък ако знаеш аз какво си представих, като прочетох поста ти, ще припаднеш  Joy

Довечера обещавам щателна проверка на зоната и при евентуални наченки на окосмяване под очите - докладвам тук! bowuu Който е фен на Йети, да си купува бадемовото масло Mr. Green
  bouquet

# 401
  • Sofia
А някой ползвал ли е на Лавена какаовото масло? Знам, че е крем, а не с консистенцията на гороспоменатите масла, но все пак да ви попитам. Подходящо е за много суха кожа, както и срещу образуване на стрии.

# 402
  • гр.София
 newsm78 каква е целта всъщност преди солариум да се мажеш с кокосово масло  newsm78 аз ходя на солариум но не се мажа с нищо  Simple Smile
а бадамовото масло го използвам с кафе и канела - за скраб за тялото преди баня

# 403
newsm78 каква е целта всъщност преди солариум да се мажеш с кокосово масло  newsm78 аз ходя на солариум но не се мажа с нищо  Simple Smile
а бадамовото масло го използвам с кафе и канела - за скраб за тялото преди баня

Сещам се, че в далечните соц. времена, когато нямаше толкова козметика, за бързо почерняване на плажа се мажехме със смес от рициново масло и йод  Joy Joy Joy

# 404
Целта е да не се изсушава кожата - поне според мен. Също така предпазва от изгаряне.

Общи условия

Активация на акаунт