Голямата тема за малките масла

• 125 934
  • 684
  •   1
Отговори
# 480
Арт Мама  Hug Благодаря ти и на теб за отговора
Та значи имам зехтин и остава да си намеря хвойново и да рабера на какви пропорций да го разредя,че тука Икаров си нямам  Sad Wink
То целулита да ви кажа нямам намерение да му се опъвам,ама днеска пък ще ми е първи ден на фитнес клуб+включени още няколко вида спорт та ще се слабее  Laughing
Да обаче със сигорност ще се мажа против стрий и за стягане на кожата  Whistling Peace

# 481
Искам да похваля маслото от авокадо - много е приятно, прави кожата кадифена и попива по-бързо отколкото другите масла.

а къде го нанасяш точно?
Ползвам го и за лице и за тяло.

# 482
Момичета Здравейте,пак съм аз  Blush Mr. Green Laughing
Днес реших да се поогледам в хранителен магазин за някое масло по темата- е мога да кажа че почти всички ги има,но незнам дали от там да си взема  newsm78
Иначе минах и през магазина от където си взех бадемовото масло и си купиих от пшеничен зародиш,имаше и жожоба и авокадо на същата фирма и разфасовка ама на двойна цена  #Cussing out Sad
Та сега се чудя след като прочетох тук листовката на Икаров за всички масла,та пише че от пшеничен зародиш е добре против цъфтеж, е да ама кога да го слагам??? Предполагам преди баня и да постоя доста хем и с бадемово масло в корените и по дължината  Simple Smile

# 483
  • гр.София
Арт Мама  Hug Благодаря ти и на теб за отговора
Та значи имам зехтин и остава да си намеря хвойново и да рабера на какви пропорций да го разредя,че тука Икаров си нямам  Sad Wink
То целулита да ви кажа нямам намерение да му се опъвам,ама днеска пък ще ми е първи ден на фитнес клуб+включени още няколко вида спорт та ще се слабее  Laughing
Да обаче със сигорност ще се мажа против стрий и за стягане на кожата  Whistling Peace

За фитнеса - хубаво щом си решила, но има много хубави масла за целулит и с подходящи працедури всичко ще се махне. Аз съм правила процедури с дермосоник терапия и имат ефект.

# 484
  • София
момичета,
за около очите някоя има ли доволна от масло и от кое? жожоба или авокадо? аз слагам авокадо вместо нощен крем и много мека кожата на сутринта няма нужда и от дневен крем, освен ако не излиза човек и не сика да се предпази от слънцето...  Thinking

# 485
  • София
Много хубава тема! Flutter

Аз определено съм фен на маслата на Икаров. Сега последно купих новото от макадамия, главно заради малкия, че още от време на време му се появява някоя коричка бебешка кал. Почти винаги в къщи имам бадемово масло - мажа децата след баня с него, правя си маски на косата, понякога вместо кристали след баня на косата, за тяло, лице също, общо взето универсално мазило. Mr. Green От жожоба е също много хубаво за косата и вместо нощем крем за лице. На сутринта е попило добре и кожата е мека. Все се каня да си купя и розова вода и да си направя лосион за дегримиране. Ползвала съм и кокосово масло - за косата нямаше особен ефект (много ми е суха), но за мазане на тялото е добро.

Ще ми се да си взема това от гроздови семена, нали е за мазна кожа и свива порите (моята е такава). А, имаше и някакви с естествен слънцезащитен фактор и от тях съм пробвала, но дали не беше кокосовото. newsm78

# 486
  • София
ва ни ла - за около очи е хубаво и кокосовото.

# 487
  • София
ва ни ла - за около очи е хубаво и кокосовото.
newsm10 newsm74

aз много се изненадах от мекото и сияещо лице на сутринта след маслото от авокадо... направо спирам нощния крем, за какво ми е? Whistling

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 21:26 от ва ни ла

# 488
  • София
Ползвам кайсиево масло и съм доволна. Но сега съм решила да си взема масло от жожоба и кокосово масло, а после ще експериментирам и с други. Flutter
Не знам дали е пускано в темата, но намерих информацията от листовката на Икаров, заедно с няколко маски тук. Hug

# 489
Мистела за съжаление тук едва ли ще имам шанс за някакви процедури,цените са неземни  ooooh! Mr. Green
Ще започна за сега само с фитнеса,по здравословно и не много въглехидратно хранене,мултивитамини,бадемово масло и масло от пшеничен зародиш,като разбера повече за маслата, а аз на вас разчитам за това,ще се опитам почти изцяло да спра другата козметика ,че хем скъпа ми идва и хем няма никаква видима полза за сега  Grinning

# 490
  • София
Мацки, за колко време стриите от лилави стават бели и завинаги остават.
Моите са лилави, появиха ми се преди 2-3 месеца.
И се чудя дали от маслото против стрии все още не са побелели.
Не че държа да побелеят де, щото тогава забравяме за случая да изчезнат.

# 491
  • гр.София
Мацки, за колко време стриите от лилави стават бели и завинаги остават.
Моите са лилави, появиха ми се преди 2-3 месеца.
И се чудя дали от маслото против стрии все още не са побелели.
Не че държа да побелеят де, щото тогава забравяме за случая да изчезнат.

Ох, аз също се боря против стриите с масажното масло на Икаров #2gunfire
Вече почти изхабих първата опаковка, но не забелязвам ефект. Както ти казваш, че са ти още лилави, така са и моите. Но на мен не ми се вярва изобщо да не се подобрят, защото съм се убедила в ефективността на продуктите на Икаров. Praynig
За това мисля, че просто аз не правя нещо както трябва, но се мажа по 2 пъти на ден (направо се учудвам от сериозността си). Много искам да не се забелязват толкова много. Confused
На листовката пишеше, че трябва да се използват 3 опаковки от продукта, така мисля и да направя и се моля за ефект  Praynig

# 492
Момичета, мога ли в шампоана си да смеся масло от Жожоба и от Гроздови семена , или по-добре поотделно? newsm78 Съвместими ли са изобщо, че не съм много наясно  Blush

# 493
  • София
И двете са базови масла, не виждам защо да не може.

# 494
Мерси за бързия отговор!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт