Осми март наближава, през АПРИЛ ще стана горда мама!!!

• 17 093
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
За анален секрет никой нищо не ми е казвал, а и първия път не са ми взимали newsm78
За останалите изследвания - в направлението за родилното са описани всички резултати от въпросните изследвания и не е необходимо да ги нося отделно. Освен направлението ми искат само амбулаторната карта /за болничните/, лична карта и картончето с кръвната група.
За подстригването - бретонът ми има нужда от освежаване, но пусто ми става много зле в салона; поради тази причина миналата седмица даже се боядисах сама Crazy Чудя се дали да не рискувам и да скокна да ми го клъцнат в салона в съседния вход, че при сестра ми винаги е навалица и наистина ми става лошо Sick Драстични промени ще правя като ме хване следродилната депресия - предния път като родих отидох уж да ми оберат краищата и от дълга до кръста тъмна къдрава коса остана коса до раменете права и на кичури Mr. Green

# 121
ася20 честита прическа,да ни се покажеш Mr. Green

bebkobub поразпитах дали е подходящ и доста мамчета ми казаха,че е .... Peace а и една акушерка питах веднъж,тя ми каза,че ако се изплакват хубаво нямало проблем! Той нали е Sensitive

Vanyivan не беше болка за умиране,просто самата манипулация си е неприятна....да ти бъркат с клечка в дупето Tired ама като се налага.....давам без бой!

# 122
  • Пловдив
Да се включа и аз днес с отчет след прегледа - вече сме 2 500 и само се чакаме да порастнем  Heart Eyes
За болницата - в Торакс си правят задължително изследвания на анален и влагалищен секрет. Включени са в пакета за раждане. Идеята е да се направят поне седмица по-рано, за да може, ако  се установи нещо, да се повлияе с медикаменти и да не се привнесе инфекция в болницата. Аз предпочитам така, отколкото да отида някъде , където не знам кой от какво е болен. Днес на регистратурата ми казаха, че освен личната ми карта, нищо друго не искат. А, живот и здраве, като се роди бебче, и личната карта на таткото  Joy

# 123
  • варна
Сиси,за анален секрет никой нищо не ми е казвал, а и първия път не са ми взимали.Може би са въвели нови условия в ОБ? newsm78
За отоците-аз не съм се надула много,но пък и по водата хич не си падам.Не знам дали ми се събира и 1л.на ден течности.
Честити покупки и подаръци на всички,Ася-честита прическа!
И аз се чувствам като малко слонче,но хубавото е,че последния месец съм качила само 1кг.Днес на ЖК акушерката ми каза,че бебето според нея е по-едро(а според докторите изостава newsm78),така че може и да е истина,че следващите са по-едри.Чувала съм,че второ и следващо по-лесно се ражда.Вече и аз се сдобих с болничен!
За варненската среща-ще дойда,само дано не забравя Embarassed

# 124
  • в илюзия
Леле много пишете бе момичета Hug
Ценителката честит ти подарък за 8 март , Ася20 честита прическа
За секса виждам , че говорите аз съм много зле Embarassed Embarassed Embarassedнито ми се прави ooooh! , нито моя приятел ме закача , казва , че го било страх. Ама като вляза в 9 ще не ще трябва решила съм, нали по-лесно се ражда newsm78
За аналния секрет на мен не ми искат , даже за пръв път чувам newsm78
Иначе съм качила 16кг и не знам къде точно съм ги сложила , защото имам само корем. Rolling Eyes Е напоследък малко съм подпухнала в лицето. Sick Иначе косата си ми е добре , нямам никакви проблеми.
Днеска един познат , който ме вижда всеки ден ми каза , че корема ми расте с всеки час  #Crazy Готинко ми стана

# 125
После проблемите продължиха с мен ,да го съкратя малко запуши ми се канал на лявата гърда та щях да умирам от болка  Confused вчера ходих на частен кабинет и жената я гледа на видеозон имаше събрана коластра сега мажа с един крем и компрес слагам,
Кога бе жена успя коластра да събереш и канал да ти се запуши??? Shocked Ти май ще си от по млечните майки Grinning
Вени ами аз коластра имам от 4-5 месец ,не мислех ,че има значение ,но тук напоследък спря да тече а преди ми правеше мокри петна навсякъде по тениската като седнех пред монитора и усещах понякога капки (разбирасе по 5-6 капки не да е текло) и сега се учудих като спря отведнъж .Много болеше обаче  Confused сега вече не е толкова червено и не боли толкова ,ще мажа докато отшуми напълно а и утре съм на консултация ще я накарам да види пак с видеозона.
Благодаря на всички на вас желая също да получите коя каквото е искала някога   bouquet

# 126
и аз се завърнах-с нова прическа  .чакам реакциата на мъжлето като се прибере довечера.

Искаме снимка, искаме снимка!

# 127
и на мен не се ми казвали за анален секрет и с първта бременност не са ми взимали .
на вчерашната консултация ми взимаха за изследване влагалищен секрет с тия гадните железа и попитах док за рзкритие . каза ,че имало съвсем малко на върха на пръста ,но не било притеснително . според вас какво означава на върха на пръста ? че няма и сънтиметър ли ?

# 128
За по-едрите деца при втора бременност, аз и сестра ми сме опровержение.
Тя е първо дете 4100 гр, аз второ 3800 гр. Като тя е родена една седмица преди термина, аз точно на термин.

# 129
Ой, недейте така, хора. Теди се роди 3700 и си беше голям зор  ooooh!. Надявам се туй, дет' сега ша са пръква, да не е повече от 3750  Laughing

А ние със сестра ми сме се родили с еднакво тегло - по 2900 сме били. 

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 20:33 от Тодоран

# 130
Привет и от мен! Аз напоследък много изоставих писането, обаче и Интернет-а ми е толкова бавен,че едва смогвам да ви изчета! Да са ни честити  двете мъничета и най-вече на мама и тати!
Аз цяла седмица бягам да си оправя несвършените дела!
Вчера бях на преглед при др. Скочев, който ме успокои че бебка още не се е придвижила надолу и  наи-вероятно ще сме си заедно още най-малко месец, което ми върна сърчицето на място, защото здраво се бях наплашила, че ще бъдем мартенско бебе, а пък сякаш още не сме готови за събитието!
Бройте ме и мен за срещичката във Варна,дано не изникне нещичко!

# 131
Здравейте!
Върнах се от преглед. Нямам разкритие, шийката е високо и няма изгледи да раждам скоро  Laughing Grinning
Болката била нещо от шийката, не е от миомата и д-ра каза да не се притеснявам  Grinning

Той пък(д-рът) заминава в чужбина до 15ти март и дотогава ще трябва да стискам  Sick 

За срещата-може и да се дотътря, ако не ме боли корема  newsm78

cenitelkata , уби ме с това запушване по време на бременност. Представям си като родиш...Ще си мама-кърмачка от класа  Hug
стискам палци повече да не ти се случва, защото знам какво е  Rolling Eyes

Това за аналния секрет го чувам за първи път  Shocked Rolling Eyes
За вагинален-искат, да, ама анален  ooooh! #Crazy

# 132
Отново шпионирам темичката ви за да видя как е Дарито Hug Видях и новите снимчици, пораснала е и става все по хубава Hug Сладка мама, кураж мила скоро ще си я гушкаш малката принцеска Hug
На другите тумбачета пожелавам  успех и леко бременеене , че малко остана, вие сте  наред след някой друга седмица Hug

# 133
Galivo, като гледам може би срещата ще остане за вторника - когато още ще работиш, но пък за сметка на това, когато свършиш работа можем и в квартала да се срещнем, за да се видим мамите които сме наблизо за разходки Simple Smile

Кали
, моя доктор отива на екскурзийка до 05.04.2007  #Cussing out Обаче моя термин е на 30.04.2007 и за сега няма изгледи да избързвам много с раждането - най много седмица вървя напред по размери, нямам разкритие, контракциии други такива работи и се надявам да го дочакам. Стискам палци и на теб  Praynig

# 134
Здравейте!!!   smile3503
За секса и образа в огледалото въобще не ми се говори ....  ooooh! Нека да ми обясняват, че съм растяла само на корем, аз си знам как го нося обаче, напоследък умирам от болки в гърба, и си пуфтя и си охкам и хич не се стеснявам  Crossing Arms
А да знаете пък как налитам на сладкото и най-вече на шоколада  ooooh! Горкото ми дете, нищо чудно, че напоследък е супер активно ..... А дали не му вредя с тоя шоколад, а??!  newsm78 От мами с опит съм чувала, че нарочно не дават на децата си шоколад защото се превъзбуждали!!
Мами, днес ходих до Джи Пи-то и разбрах някои подробности за болничните, за които досега бях в неведение  Thinking
Всички знаем, че болничния за бременност и раждане е общо 315 дни, от които 45 преди термина, а останалите 270 след това.
Оказа се, че докторите пишели болнични листове само за 135 дни от 315-те, както следва:
1-ви болничен - 45дни (издава се от ЖК)
+
2-ри болничен - 42дни (издава се от болницата в която раждаме)
+
3-ти болничен - 48дни (издава се от педиатъра на бебето или от Джи Пи-то на майката) ( към този последния се добавят и дните, които не сме доизползвали от първия болничен поради раждане преди термина)

та общо от 3-те болнични листа се събират 135 дни, за останалите 180 до 315 - болнични листове от лекар не се издавали, но НОИ имали ангажимента да си изплащат обещетението до края  Rolling Eyes
Това е което ми обясниха, вие знаете ли дали е така или не?  smile3506 Може би мамите с дечица за пореден път ще ни помогнат?!  Hug
Благодаря ви много предварително!  Heart Eyes Спокойна нощ от мен и до утре!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт