Осми март наближава, през АПРИЛ ще стана горда мама!!!

• 17 392
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Привет мами:)
Много ви се радвам да знаете и много ме "усмихвате"Simple Smile

За секса - аз просто се побърквам...но мъжо остава непреклонен, въпреки всичките ми "женски трикове" Simple Smile)) В резултат на което започнах да сънувам всичките си бивши и далечни гаджета, та чак до Кирчо от първи клас:) Само да уточня - нищо лошо не правим, само си се гледаме:) А бе побъркана работа:))

За течностите - аз съм като гъба някаква - само сокове, вода, че и през нощта така. Съответно 3-4 задължителни ходения до тоалетната, ама...

За магнерота - на мен ми го намалиха от 3 пъти по 2, на 2 по 2, като накрая ще си пия задължително едно сутрин и едно вечер. Това била минималната задължителна доза от която бебо има нужда, а съответно и аз заради проблемите с контракции и т.н.

За външния вид - моят зет (братът на мъжа ми) ми казва Дундьо от момента в който почна да ми расте корема. Последно време вече съм "много голям Дундьо" Simple Smile)) Но то си е така де, въпреки че удържам сравнително килцата (+10). А мъжът ми само ме опипва и проверява къде какво се е трупнало:) Но съвсем невинно де, а и аз не се сърдя. Все пак още малко и после спорт , йоги и всякякви прекрасни неща:))

bouquet от нас! 

# 106
ЗА иследванията за спин  и васерман за първи път чувам че се правят повторно 
За секрета аналния също не бях чувала  newsm78 сега от форума научавам ,нито с първата бременност нито сега ми е правено или искано такова нещо

На лекциите,които посещаваме част от Варненките в Окръжна болница,старшата акушерка каза,че имено сега (в началото на 9-тия) се прави това чревно изследване Peace за окръжна май било задължително newsm78 Явно във всеки град и болница процедират по-различен начин!

# 107
Съни, на знам защо твоя док. ти е казал, че само едни изследвания се правят. На мен моята док. ми пусна за 2 път СПИН ХИВ и ВАСЕРМАН и аз да не се разкарвам до лабораторията си изтеглих резултатите директно от интернет. Когато ги занесох обаче на консултацията акушерката ми каза все пак да отида до лабораториятя и да ми сложат печат и подпис, че иначе в родилно няма да ми ги признаят и шанса да съм с родилки със странни имена в изо-то е много голям. Между другото не съм плащала нищо - те се поемат от касата.
А за вторите деца какво да кажа сигурно съм изключение newsm78 Дъщеря ми се роди 3 дни по-рано - 2800 а сега младежа го очакваме отново да е дребен. Мъжът ми е 1.88 а аз 1.70 Thinking Миналата седмица беше около 1300. Нищо да сме живи и здрави само baby_neutral

# 108
Привет мами:)
За секса - аз просто се побърквам...но мъжо остава непреклонен, въпреки всичките ми "женски трикове" Simple Smile)) В резултат на което започнах да сънувам всичките си бивши и далечни гаджета, та чак до Кирчо от първи клас:) Само да уточня - нищо лошо не правим, само си се гледаме:) А бе побъркана работа:))
Joy

Верчо , мисля че ти пита дали изследванията за анален секрет са задължителни  newsm78 .Тук в Русе ги искат задължително инъче ако ги нямаш те слагали да раждаш в изолационно отделение(където преобладава ромското присъствие)и не било много приятно.Трябва да питаш за твоята болница(в която ще раждаш) дали го изискват.Ако ти следят там бременноста и не са ти го споменали значи не е задължително  Peace
Мерси Съни! Hug Мамите за Шейново - на вас искат ли ви такова изследване?

За Васерман на мен лекаря ми каза, че важи 6 месеца.

# 109
и аз се завърнах-с нова прическа  .чакам реакциата на мъжлето като се прибере довечера.а за секса да не говорим-не ще и да чуе моя любим.чакал после.сега ще полегна малко че се изморих.до после.

# 110
На мен вчера доки ми пусна направления за всички изследвания, без този анален секрет и МБ.

vercho, в сайта на Шейново пише, че искат: Обменна карта, в която да са нанесени изследванията, правени в женска консултация. Задължителни изследвания са Wass, HbSAg, пожелателно – HIV. Утре съм на преглед там, така че ще попитам.

ася20, честита прическа!

# 111
Здравейте и от мен!

Много благодаря на всички за приветствията! Много сте милички! Hug

За срещата: новите приемат ли се? аз съм още едно попълнение от вилаета - живея в Павлово.

Днес ходих на доктор да си взема 45-дневния боличен по майчинство. Доки каза, че съм с  1 см. разкритие и аз облещих ей такива баници  Shocked.  Лелеее а аз си се държа все едно съм в 3-ти месец с малко по-голямо коремче  Laughing Иначе бебока си е вече 2500 гр.

# 112
После проблемите продължиха с мен ,да го съкратя малко запуши ми се канал на лявата гърда та щях да умирам от болка  Confused вчера ходих на частен кабинет и жената я гледа на видеозон имаше събрана коластра сега мажа с един крем и компрес слагам,
Кога бе жена успя коластра да събереш и канал да ти се запуши??? Shocked Ти май ще си от по млечните майки Grinning
За размера на бебетата, на мен една акушерка ми беше казала че до 3-то са по едри, а от 4-то нататъка по дребни! При мен определено беше така- момчето 3500, момичето 3600 , а сега  Rolling Eyes май към 4000! Но при майка ми второто дете е било по дребно !На сестра ми също второто беше по малко! Една комшийка също имаше първо момиче, а второто хем моче - по дребно! Но май това са изключения, защото д-рите винаги питат колко ти е било предното дете и се ориентират за р-ра на следващото!!!
За околоплодните води - и на дъщеря ми баха по малко, не е било страшно !
Относно повтарянето на СПИН, ВАСЕРМАН и Хепатит- не смятам да повтарям! Имам доверие на мъжа ми ,не са ми преливали кръв и не смятам че има риск да съм се заразила с някоя от тези болести в последните няколко месеца  ! А и освен това взимането на венозна кръв ми е адски гадно!!! Но и предните бременности не съм правила повторно тези иследвания в края- носила съм първите!

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 16:27 от veni-b

# 113

vercho, в сайта на Шейново пише, че искат: Обменна карта, в която да са нанесени изследванията, правени в женска консултация. Задължителни изследвания са Wass, HbSAg, пожелателно – HIV. Утре съм на преглед там, така че ще попитам.

Добре, че в Шейново не искат анален секрет, че Сиси като разказваше колко е гадно.... Embarassed А мен от такива неща много ми е неприятно.

Ценителката, честит подарък за 8-ми март. Страхотен е Simple Smile И аз искам крос тренажор или велоергометър и съм казала на мъжа ми, че задължително след като родя, трабва да се сдобием с нещо подобно, защото съм решила да си върна самочуваствието и фигурта, което имах преди. Но за сега няма да го взимаме още, защото преди да се появи мъничето няма да го ползвам, а и без това няма много много място, където да го сложим, та ще почакам. А иначе и аз не се чуваствам красива и си мсиля, че съм дебела и всички неща които описвате. Поради тази причина не ми се прави и секс - изобщо не мога да се настроя.... Embarassed

# 114
За отоците:
Пиенето на повече вода при мен помага. Не че се махат, но поне са по-малко.  Трябва да се пият мин.2,5 л на ден. Както и да се изключи солта и киселото.  Този принцип го зная от фитнеса, че когато организма не поема достатъчно вода, минава в един вид "запасен" режим и започва да складира вода.
При нас това се утежнява от факта, че телата ни се подготвят за загубата на течности по време на раждането, както и от чисто физиологичното притискане на съдовете от голямата матка.
Важно е обаче, поне час преди да легнете да не пиете вода!

Но, щом има отоци е добре да се отиде на лекар и да се види дали нямате загуба на белтък в урината, както и да се видят серумните нива на белтък в кръвта.
Възможно е храната, която поемате да няма достатъчно белтъчини, което също е причина за получаване на отоци. Аз от две седмици съм на 100% белтъчини за спортисти, заради ниските серумни нива в кръвта.
Друго, което при мен помага е чай от коприва, пие се две три глътки преди хранене.

# 115
Здравейте мамички Hug!!!
Ама мноооооого пишете беееееее Party!!!Човек не може да ви изчете Peace!
Аз преди две години извадих душичката на моя приятел да си вземем кростренажор,като си мислех,че няма да слизам от него,но........неееееееее Naughty Naughty Naughty!!!!!!!!!!!!!В началото по-честичко го ползвах и след това спрях Blush!Сега си стои в бъдещата детска стая и се надявам,че като родя ще започна да го ползвам.
Аз за сега не съм качила много килограми/+11/,но от около седмица започнах да се чувствам доста тромава Sick!Отоци все още нямам,но не е късно да се появят...Иначе с водата не прекалявам,ама аз по принцип не обичам да пия много течности!
Аз също ще раждам в Шейново и за анален секрет не съм чула,че ще трябва.Дано да е така... Praynig
Добре че казахте,че Тео бебе не е най-добрия избор,защото такъв прах бях решила да взимам.Явно Саното е по-добрия вариянт!
Сисее,този Персил дали е подходящ за бебета???
Мамички,пазете се,че малко остана!!!

# 116
На мен вчера доки ми пусна направления за всички изследвания, без този анален секрет и МБ.

ася20, честита прическа!
благодаря ти  bouquetдовечера ще накарам мъжа да ме щракне.незнам защо не съм се подстригала по рано-чувствам се толкова свежа и ми е леко.а и в тия жеги по добре така.

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 17:18 от ася20

# 117
Привет и от мен! Hug

Вече почвам да чистя основно и да пера, че взе да ме хваща страх нещо! Само че да не беше това прищипване на пръстта ми точно сега - само да го докосна някъде и ме болииии #Cussing out #Cussing out Ужас!!! Така е като не внимавам! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

За течностите - пия доста вода, даже през нощта ми се пие понякога - така хем вода пия, хем ставам по 2-3 пъти и до тоалетната Laughing

За взимането на анален секрет - доктора нищо не ми е казвал.

# 118
ЛУРДЕС , моя съвет е за да ти мине бързичко пръстчето, а и за да не се стига до кофти ситуации ( като падане на нокът - защото описваш че е доста лошо прищипан ) , вземи един картоф , измии го  без да го белиш, срежи го на две, изкопай си дупчица и си пъхни вътре пръстчето. Стои така колкото се може повече време! Да знаеш че наистина помага и обезболява - изпробвано е неколкократно.

ася20 , колко градуса е при вас?  newsm78  така ви завиждам за куража да се подстрижете - ама рязка смяна на прическата - аз не смея да направя това, въпреки че ми се иска да не ми се пречка косата..особено после за бебо, ама дали ще ми ходи...като бях 8-ми клас ми ходеше  Grinning ...  newsm78 

# 119
ЛУРДЕС , моя съвет е за да ти мине бързичко пръстчето, а и за да не се стига до кофти ситуации ( като падане на нокът - защото описваш че е доста лошо прищипан ) , вземи един картоф , измии го  без да го белиш, срежи го на две, изкопай си дупчица и си пъхни вътре пръстчето. Стои така колкото се може повече време! Да знаеш че наистина помага и обезболява - изпробвано е неколкократно.

Сега отивам да пробвам! Мерси за съвета, polinitabouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт