Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми като прегледи по време на бременност, срещи на майки, здравословно развитие на бебета, подготовка за раждане, симптоми и преживявания по време на бременност и обмен на лични и семейни новини. Той също така обхваща различни аспекти на бременността, включително подготовка за раждане, здравословно хранене, проблеми с теглото, секс по време на бременност, физическа активност, медицински изследвания и други теми.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какви са плановете за среща на майките в София?
-
Какво представлява 45-дневният болничен и защо се взема?
.Утре ще ходя за болничен и се надявам док да ми каже колко е пораснала, че не ме е гледал на видеозон от началото на януари
.Момичета аз вече съм полудяла от 3 нощи сънувам или си мисля вече и аз не знам че раждам и не мога да спя.За кг си мисля отдавна, че съм супер дебела и безформена и постоянно се оплаквам на мъжо, а той горкия ме успокоява,че съм само с корем
Като ви налегнат такива мисли се подсещайте, че има хора, които са си перманентно така
Днес като се гъзурчих почти безуспешно да оправям един нисък шкаф си го повторих поне 100 пъти
Друго си е да си измиеш собственоръчно вц-то, ей тогава вече се чувстваш У дома 
Даже не се бях забелязала и съм се вързала на опашка. Отивам на среща с една колежка и тя ме пита Ама къде ти е косата? Леле, като се погледнах в огледалото-от двете страни на челото 2 продълговати плешиви петна, ужас
А имах гъста, хубава коса. подстригах я късо да се възстанови, сега пак я орязах.....ми това е то кръговратът на живота

ама то с наште шкембета-отвсякъде опира братче,и не мога да го излъжа и това си е -сега му викам че заради това съм нервна

Навсякъде пише, че е добре бременната да приема повече течности, за да улеснява работата на бъбреците. Май при отоци е по-добре да се мине на безсолна диета, както каза Goldie, отколкото да се намалят драстично течностите.
Според лекарката под 3500 няма да е...
Наддала съм почти само на корем и малко на ханш, и на бюста разбира се. Обиколката на бедрата ми е нарастнала само с 1 см, а на ханша - с 3 см. И много си харесвам корема, който почна доста да нараства вече и гордо си го нося под разкопчаното яке.
Като си помисля, че ще ми е сигурно за последно, още по-мило ми става.
е ква е тая работа дето не можеш да си вземеш болничен и аз съм работила и на мен ми е било трудно (за сведения на запознатите живеч в люлин работех в младост
),но никога не съм поставяла работата пред детето ,в случая на такива Работливи родители детето е излишното ,затова ли го е раждала майка му .............ох извинете
и аз така с гордост си го нося (въпреки,че е големичко) мъчно ми е че скоро ще се разделя с него.Аз пък не се чувствам непривлекателна.....въпреки,че съм качила около 14 кг. си ми е добре така
Мъжа ми обаче ми е обещал,че вляза ли в 9-тия се почва със секса,че уж по-лесно се раждало! Започвам да го мъча от днес