Осми март наближава, през АПРИЛ ще стана горда мама!!!

• 17 100
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
ценителка и аз предния път родих в 37 седм 19 дни преди термина 3,400кг със секцио/планово/, но за сега ми казват че беба е мн. голяма newsm78.Утре ще ходя за болничен и се надявам док да ми каже колко е пораснала, че не ме е гледал на видеозон от началото на януари  #2gunfire.Момичета аз вече съм полудяла от 3 нощи сънувам или си мисля вече и аз не знам че раждам и не мога да спя.За кг си мисля отдавна, че съм супер дебела и безформена и постоянно се оплаквам на мъжо, а той горкия ме успокоява,че съм само с корем  Rolling Eyes

# 91
Ах тези хормони. Аз затова избягвам да се гледам в огледалото  Laughing

И на мен ми казаха, че съм подпухнала в лицето, и вече съм приличала на бременна. Ама аз не забелязвам разлика. Обаче снощи едвам си свалих халката, май няма да я слагам повече.

А за косата и аз мисля да предприема мерки. В началото на бременността ми беше станала много хубава, по-бавно се омазняваше, обаче от месец и повече нещо започна да ми пада доста. Всеки ден обирам косми в нас. А и доста е пораснала, така че ще взема да я кръцна.

cenitelkata, честит ти подарък.
Моя мъж ми е обещал велоергометър след като родя.

# 92
  • Popovo
Много трудно успях да отворя форума, да видим дали ще мога да публикувам.
Аз вече съм доста по добре, почти не кашлям, нямам и температура. Ходихме при док. да видим бебето и то е добре, всичко е нормално и малкият ни мъж ще се роди с коса  Mr. Green
А пък секса... newsm78 какво беше това чудо, не сме правили не знам от кога, мъжът ми горкия не смее и да си поиска вече, така жестоко го отрязвам, но хич нямам желание.
Подпухват ми ръцете и всички пръстени махнах отдавна, лицето и краката също, но малко само сутрин.
И аз мисля да скъся косата си, но не знам как ще се разберем с таткото, че не дава и дума да кажа, той е почитател на дълги коси.

# 93
  • Пловдив
По повод прекрасната ни форма в момента - Наскоро се майтапихме с един наш познат, голям шкембелия, че при мен поне е временно Mr. Green Я не се впрягайте толкова, съвсем малко остана Wink Като ви налегнат такива мисли се подсещайте, че има хора, които са си перманентно така Party Днес като се гъзурчих почти безуспешно да оправям един нисък шкаф си го повторих поне 100 пъти Laughing
Аз да се похваля, след като сготвих, измих и т.н. вече май почвам лекичко да се чувствам "У дома" в новия апартамент Grinning Друго си е да си измиеш собственоръчно вц-то, ей тогава вече се чувстваш У дома Mr. Green
Днес от сутринта ме преслушват разни хора - А, на скайпа си, значи не си родила. Да не са сънували нещо тези хора newsm78
Ася, действай с плочките, че скоро няма да имаш време Peace
За косата- взех крути мерки още преди Коледа. От много дълга, сега съм със съвсем къса коса. Но хич и не съжалявам, лесно е за поддръжка. А като се сетя и след предното раждане как ми беше окапала #Crazy Даже не се бях забелязала и съм се вързала на опашка. Отивам на среща с една колежка и тя ме пита Ама къде ти е косата? Леле, като се погледнах в огледалото-от двете страни на челото 2 продълговати плешиви петна, ужас Sick А имах гъста, хубава коса. подстригах я късо да се възстанови, сега пак я орязах.....ми това е то кръговратът на живота Sunglasses

# 94
ООООООО все едно говоря за себе си като чета stefinka и asja  Peace! Аз от време на време го подпитвам моя мъж дали "иска да се пробваме" ама то....на нищо не прилича! Ама той ми е обещал, че като родя щял да ме скъса  Embarassed  Embarassed  Embarassed, тъй че дупе да ми е яко  Laughing! А иначе за външния вид.....аз дебелея не с дни, а с часове! От известно време избягвам въобще да се поглеждам в огледалото, че да не го нацепя! И така ми се ходи и на мен на фризьор и на козметик и да си купя някакви нормални дрехи, че приличам на ....бостанско плашило! И ние сме на сватба ама на 29.03-айде кажете ми с какво да се облека, като то направо ще се търкалям до тогава???? Тъй че и аз съм от отбора на кростренажорите-ние го купихме миналото лято месец преди да разбера че съм бременна и не му се "порадвах" много, ама сега........ще му стопя лагерите! За сега съм много ентусиазирана за "заприличам" пак на човек, дано не ми остане само желанието след като дойде бебето......

# 95
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала, едва успявам да ви изчета, но то тия дни не се спрях. Ходихме на вила  в едно село, на 03.03. ходихме до Бургас на разходка. Временцето беше страхотно, топличко, нямаше вятър и по центъра имаше парад на количките Simple Smile
За чистенето още не сме започвали, че и ремонт ще правим на спалнята, където ще е бебо. Вчера бях на ЖК и докторката отново не ме гледа на ехо, напипа беба и каза че главичката и е долу, с гърба напред е, има ясни и ритмични тонове. Изписа ми едни глобули да си ги слагам 12 дни и на 01.04 ще ми взема секрет за микробиология. За меренето на таза каза, че е още рано, в деветия ще ми го мери.
Приятен ден на всички, аз отивам да разходя беба, че много се разбунтува като се застоя дълго седнала Grinning

# 96
cenitelkata, и на мен предишния път ми казаха, че водите са ми в долната граница, но всичко било ок. Последния път нищо не каза лекаря. Не се шашкай! Simple Smile
Как пиете толкова малко вода бе момичета? Аз ако не изпия мин. 2,5л не се чувствам добре. А сестрата почти всеки път като давам урина и повтаря „Пийте повече течности!“. Но аз вода не задържам. Без проблем си затварям ботушите и си нося пръстените. За съжаление всичките килца са ми под формата на гадни тлъстинки...

# 97
И аз се присъединявам към отбора на тренажорките, купихме го миналата година в началото и да ви кажа е супер, така бях свикнала по 30 мин на ден, ама ставаш вир вода все едно си се къпал. Уреда е много натоварващ, без загрявка не се качвайте на него да не направите беля. Ама сега не го и доближавайте на мене доки ми е забранил да го ползвам и сега е закачалка у нас  Embarassed
Аз ще ударя 90-така докато родя сигурна съм, така че хич не ми разправяйте кой е дебел  Embarassed Мъжо ми вика "Шишо", ходя като патка, пречи ми всичко. Laughing
Не сме почнали да чистим, не сме и накупили нищо, освен дрешки. Накарах мъжа ми ако може да си вземе една седмица отпуска и да се хващаме двамата с него че аз сама чинийте не мога да измия  ooooh!
За водата доки ми е казал още от първите месеци под 2.5л да не падам, сега макар че се поддувам (чиста ми е урината) пак ми е казал да не спирам течностите в никакъв случай, и че това е най-грешната мярка която предприемат бременните против оттоци, защото колкото и да пиеш пак ще задържаш вода просто няма начин, накрая сме и е нормално.Аз даже усещам че в последно време повече ми се пие и откарвам до 3 литра Simple Smile

# 98
Здравейте и от мен,след като тази нощ не спах почти,затварям си очите и само бебета,раждания,мами и всякакви такива неща,ставах да пикая поне 5 пъти,май бяха повече,накрая се "събудих" в 8 часа помотках се и реших да си полегна пак,и ето ме сега се излюпих,егати работата ама поне се чувствам наспала се.
 За срещата за сегаа се оформя хубава групичка а за другите мами давайте идеи ако не ви е удобно така ,та да пуснем една анкета и да се вземе един компромисен вариант,ако не да остане така-незнаммм Ценителката ,Акуарел.Доли дог вие няма ли да додете и всички мами -като мечо пух -колкото повече толкова повече.
 За секса и т.н не смея да кажа нищо ,миналият път се похвалих ,че все още си правим,да да ама не,то май тогава ни беше заполедно,мойто мило се е запънало и го било страх,А и на мен как ми се иска да е като предииииииииии Tired ама то с наште шкембета-отвсякъде опира братче,и не мога да го излъжа и това си е -сега му викам че заради това съм нервна  Laughingможе пък да пожелае да ме успокои,ама надали ,той по-голям бъзлио от мен излезе Laughing
 За косата аз преи две седмици бях на фризиор и жената каза че ми е станала отвратителна косата,неконтролируема,и ме острига бая,ама се разбрахме като родя,ако я изтърпя до тогава да ида да измислим нещо което да не ми се пречка нон стоп.
Това е засега -дано да успея да се побликувам

# 99
  • Варна
Здравейте в новата прекрасна темичка! Aquariel   bouquet

Искам да напомня на всички  варненки за срещата утре - пицария Годзила втория етаж, до Общината. Час: 15:00
Засега ще бъдем аз, sisee, aleks_love, tedi_ip, нали? mira_max, къде се изгуби?
isane, Емма, didnik, alokazia, dariq и останалите варненки - много ще се радвам да дойдете.

А, забравих да кажа, че на срещата се идва като за изследвания - на гладно и жадно  Peace  Hug  newsm53

за течностите аз пия доста, най-вече по време на хранене. Проблеми с подуване слава богу нямам, щом оня ден си сложих най-тесните обувки с токчета, ботушите все още закопчвам без проблеми и даже пръстена не ми стяга.  newsm68 Навсякъде пише, че е добре бременната да приема повече течности, за да улеснява работата на бъбреците. Май при отоци е по-добре да се мине на безсолна диета, както каза Goldie, отколкото да се намалят драстично течностите.

за теглото на всяко следващо бебе Наистина има тенденция всяко следващо бебе да е по-голямо и това си има научно обяснение - матката с всяка следваща бременност е по-голяма и площта на плацентата също, оттам и по-голямото бебе. Разбира се, говорим за нормално протичаща бременност и раждане в приблизително същи срок на бременността. За статистиката - моите и двамата са родени 8 дена преди термин - дъщерята беше 3250, синът - 3700. Колко ли ще е третото?  newsm12 Според лекарката под 3500 няма да е...

за секса единствената възможна поза е "странична", така ми е най-удобно. Пък и като легна коремът ми не изглежда толков голям  newsm12

аз пък си се чувствам много добре бременна  newsm03 Наддала съм почти само на корем и малко на ханш, и на бюста разбира се. Обиколката на бедрата ми е нарастнала само с 1 см, а на ханша - с 3 см. И много си харесвам корема, който почна доста да нараства вече и гордо си го нося под разкопчаното яке.  pregnant Като си помисля, че ще ми е сигурно за последно, още по-мило ми става.

# 100
didimora   аз съм много ЗА среща ,но чакам да се разберете а аз да предценя дали ще мога ,все пак съм с дете което не се знае утре болно ли ще е няма ли (вече 2 седмици кашля  #2gunfire #2gunfire #2gunfire заради децата в детската) не ги разбирам тея родители не можели да си вземат болничен и затова водят децата със сиропите в групата  #Cussing out е ква е тая работа дето не можеш да си вземеш болничен и аз съм работила и на мен ми е било трудно (за сведения на запознатите живеч в люлин работех в младост  Crazy),но никога не съм поставяла работата пред детето ,в случая на такива Работливи родители детето е излишното ,затова ли го е раждала майка му .............ох  извинете
Та за срещата ако моге на драго сърце ще доида  Hug
Миналия път беше с мен ама сега кашля и не искам да го водя при вас не е заразен ама все пак .............от въспитание най малко

# 101
оооо  Ясмина как хубаво си го написала това за коремчето Heart Eyes и аз така с гордост си го нося (въпреки,че е големичко) мъчно ми е че скоро ще се разделя с него.Аз пък не се чувствам непривлекателна.....въпреки,че съм качила около 14 кг. си ми е добре така Mr. Green

Май наистина тази "страничната" поза е най-удобна........не,че от собствен опит знам Sad Мъжа ми обаче ми е обещал,че вляза ли в 9-тия се почва със секса,че уж по-лесно се раждало! Започвам да го мъча от днес Mr. Green

И аз пия по мноооооого вода и не се подувам! Нося си пръстените,закопчавам си ботушите Peace

За срещата.........хайде варненки,нека този път се съберем повечко,може и за последно да ни е с коремите!!!

# 102
  • Бургас
Дано ме пусне да публикувам Praynig
За течностите - аз и преди казвах, че един доктор казва едно, друг-друго Rolling Eyes За мен това, което казаха двете гинеколожки, беше правилното решение и ми помогна, но при всеки е различно. Ето, повечето момичета нямат проблеми с многото течности Peace При мен проблемът беше в солта и многото вода и слава Богу за няколко дни спрях да правя отоци, когато намалих и двете. Но пак наблягам, че лекарят ви си ви познава най-добре и само той може да каже със сигурност Peace

# 103
  • Русе
Здравейте  Hug !!!

И аз от два дни имам проблеми с форума  #2gunfire .

Днес ходих и при другия си Доки,който ми води ЖК.И на мен той ми каза,че водите ми били на долната граница(а преди 2 дена частния ми Доки нищо такова не спомена).Питах го и него за изследванията за ХИВ,СПИН и ВАСЕРМАН и той ми каза като другия доктор,че се полагали по здравна каса само веднъж  newsm78 и щом ги имам от началото на бременноста нямало да ми ги пуска пак.

Верчо , мисля че ти пита дали изследванията за анален секрет са задължителни  newsm78 .Тук в Русе ги искат задължително инъче ако ги нямаш те слагали да раждаш в изолационно отделение(където преобладава ромското присъствие)и не било много приятно.Трябва да питаш за твоята болница(в която ще раждаш) дали го изискват.Ако ти следят там бременноста и не са ти го споменали значи не е задължително  Peace

Аз отивам да си взема резултатите от изследването и после пак ще мина да ви видя  Wink

Приятен ден за сега от мен   bouquet

# 104
ЗА иследванията за спин  и васерман за първи път чувам че се правят повторно 
За секрета аналния също не бях чувала  newsm78 сега от форума научавам ,нито с първата бременност нито сега ми е правено или искано такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт