Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 483
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Лекси да ти кажа и аз имам свалени много шрифтове от там, но не съм имала такъв проблем. Имам един файл с много кирилски шрифтове... той е .exe и като го стартираш, шрифтовете се инсталират сами, където трябва..., няма нищо объркващо и трудно .....ако искаш ще ти го пратя, аз съм много доволна от него.....

А, сега да се похваля - правих един каталог на една бургаска фирма..., не е нищо особено, но те адски много си го харесаха и искам да ви го покажа, пускам го за малко:

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 00:42 от Никки

# 106
Maktub ,Лекси супер са рамките ви   bouquet

Никки харесва ми каталога  Peace

Я кажете сега нещо за моето произведение  newsm78

http://stefkova.multiply.com/photos/hi-res/1/48?xurl=http%3A%2F% … %2Falbum%2F1%2348

# 107
# 108
  • Варна
Честит празник,мили майки и жени!  bouquet

# 109
здравейте момичета,
Честит 8-ми март и весело празнуване Hug
аз нямах много настроение и малката е болна та не съм писала напоследък.
ето няколко колажчета и една проба на рамка Mr. Green моля да бъда критикувана Hug

# 110
  • Пловдив
Честит 8-ми март, момичета   bouquet

Аз се поизгубих нещо, докато свикна с бебока  Simple Smile
Дано остава време оттук нататък да следя уроците и да се включвам чат-пат с по нещо  Simple Smile

# 111
  • София
ханна, честитит бебок! Да ти е жив и здрав, много щастлив и много, много да ви радва! Давай снимки и рамки да го видим! Сега е момента, че после като попорасне, става по-трудно 

barabana , мнооого красиви   bouquet Как постигаш тези светлинни ефекти? И четирите са страхотни.  Не мога да реша коя ми харесва най-много  Grinning
Mama Pisana, много красиво и много оригинално! Браво!
Никки, много е добър каталога. И аз искам да се занимавам с такива неща Grinning Ще съм ти блатгодарна, ако го метнеш това екзе на ел.поща, пък дано стане нещо lilipet@abv.bg   bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Честит 8 Март

Браво момичета, направо преливате от вдъхновение. Прекрасни неща творите.
barabana Страхотни са!
Mama Pisana Интересно е , но някак си все едно детенцето не може да премине от другата страна, приказната.
Никки И каталога и рамката мнооого ми харесват. Браво!!!
Аз съм в ужас, нямам времееее ама за нищо ви казвам. А така искам да открадна малко и да потворя.

# 113
Честит празник, момичета, желая ви много здраве, щастие и вдъхновение!

# 114
Честит празник и от мен милички  Hug
Желая ви вечно да сте обичани и обичащи!!!

ханна, честита бебка!!! Да ви е жива и здрава и да ви радва вечно!  Hug

# 115
Честит 8-ми март, мили момичета!
Бъдете жени - благословени,
с любов и нежност надарени,
с усмивки вечно озарени и
с мир и радост наградени!!!

п.п.Лекси, програмата за шрифтове е много лесна за инст. и обслужване.Ако решиш друго - обади се,ще ти я пратя.Завиждам Ви благородно за свободното време,чудесни колажи и рамки и картички сте направили.Никки, каталога много ми харесва- в коя фирма работиш ако искаш да кажеш, разбира се. 

# 116

Mama Pisana Интересно е , но някак си все едно детенцето не може да премине от другата страна, приказната.

Тя не иска да преминава ,само гледка и стои при мама!  Joy

Това е оригиналната снимка  Peace

# 117
Мама Писана и на мен ми харесва  Peace Оградата може да е по-рязко изрязана, така полупрозрачна накрая  някак не  ми се връзва...

# 118
  • Бургас
Никки, каталога много ми харесва- в коя фирма работиш ако искаш да кажеш, разбира се. 

Никки, много е добър каталога. И аз искам да се занимавам с такива неща Grinning

Аааа, момичета има някаква грешка  Laughing не работя в никаква рекламна агенция..... по майчинство съм си  Laughing, а истинската ми професия е скучна и еднообразна - банков счетоводител съм... Каталога го направих за едни познати, хем да се пробвам, хем да се уча.... честно казано покрай него научих доста неща за шопа и най-вече за печата....сто пъти го преправяхме и нагласяхме, но накрая все пак стана  Joy

Лекси утре сутрин ще ти пратя екзето  Hug
Очарована съм от творбите на Барабана......
Мама Писана като цяло творението с приказната страна е интересно, но някак малката е като в затвор с тая ограда...., защо не опиташ да направиш колажче, да изрежеш само нея..... мисля че ще се получи перфектно.
ханна честит бебок, искаме да го видим, хайде   bouquet

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 00:51 от Никки

# 119
Добро утро!

Благодаря момичета !
По препоръката на Maktub

На този етап обаче остава така , някой друг път с друга снимка може и да направя друг колаж.
Идеята беше точно заради оградата ,ако ще изрязвам малката няма да е точно от тази снимка  Peace

Честито на ханна,да ви е жива и здрава и много да ви радва !

Общи условия

Активация на акаунт