Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 485
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Често ви хвърлям по едно око, макар и без да се обаждам, но сега не мога да се стърпя да не похваля специално Лекси, Mama Pisana, Никки, muzka    smile3525
Много ви се радвам на всички за ентусиазма и старанието  Grinning
Браво и на Ани   bouquet Като гледам какви неща учите, признавам - доста съм назад с тях.

# 121
ханна Честито!!!
Да ти е жива и здрава малката принцеса!

# 122
Хана честито бебче да сте живи и здрави и двете!

# 123
  • 2 етажа над тавана
Хана, да ти е жива и здрава бебка! На теб - спокойни нощи Wink

# 124
Привет момичета! Честита рожба на Хана, да е здравичка и да слушка мама!
Имам нужда от мнение и градивна критика. Правих визитка за приятелка, и май ще и показвам и трите, но ако имате предложения за корекции...ще се възползвам! Извинете ме за латиницата ама после ще ги правя на кирилица.

# 125
dilmi, много са хубави и трите, но веднага ме грабна втората, хареса ми идеята, другите също са много хубави, но на всеки това му е първата асоциация в главата, като чуе шивашко ателие.

# 126
Дилми, много са хубави Peace  Третата най-много ми допада. На нея може би само съвсем леко налоду  да преместиш червени цветя над шапката, така че да не излиза, освен в основата н а китката... незнам дали ме разбра Rolling Eyes

Ето нещо и от мен, да се похваля, че фоновете и цветята (без кръгчетата посредата) сама съм ги правила.

Ако на някой му харесват фоновете, може да  си ги изтегли оттук.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 00:58 от Maktub

# 127
dilmi, на мен ми допадат 1 и 3  Peace Само дето центрирания текст на първия абзац не ми харесва, струва ми се че ще е добре ако той е с дясно подравняване  Peace

Maktub,
браво за фоновете и замисала на рамката е интересен  Peace

Mama Pisana
, колажа ти е страхотен, много ми харесва   bouquet

Айде да си постна новата рамка и аз и да си лягам  Mr. Green

http://valstef.multiply.com/photos/hi-res/8/69?xurl=http%3A%2F%2 … %2Falbum%2F8%2369

Спокойна нощ от мен   Hug

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 07:42 от val_stef

# 128
дилми, на мен пък най-много ми хареса първата  Simple Smile . и трите са много интересни и сполучливи и явно е въпрос на вкус, така че нека приятелката ти сама си избере. това, което единствено не ми хареса е цветенцето над името на втората визитка - не ми допада как е отрязано половината.

вал-стеф, мактуб, страхотни рамки!  Peace

# 129
Добро утро  Flutter,
честито бебче на хана  и много радостни мигове заедно Hug
Момичета има два въпроса :
1) има ли трансформ за завъртане около оста на обекта?Не този трансформ дето го въртим по посока на часовниковата стрелка /или обратно на нея/ ,ох дали ще ме разберете от обърканото ми питане ooooh! newsm78
2) търся урока дето си замествате лицата във стари снимки ,ама нещо не го намирам ,м`оля ако знаете линка да ми го дадете Praynig

# 130
Добро утро момичета
Ханна-честита рожба
 val_stef -чудесна рамка.Браво
Mama Pisana -много ми хареса колажа ти

Сега да дам малко инфо за дизайна на визиткиНа лицето на визитката трябва да присъства -името и титлата на притежатела,логото и името на фирмата,и адреси ,телефони ,интернет/ако има/.
По принцип най- добре е да се използва техниката-КВАДРАНТ-
   Логото и името на фирмата ,подравнени в горен ляв ъгъл
   телефони ,подравнени в горен десен ъгъл
   адрес,подравнен в долен ляв ъгъл
   интернет или ПК ,подравнени в долен десен ъгъл
   името на притежателя и титлата му центрирани по средата
Тази схема е удачна ,ако имаме сходни по големина обекти/линейно лого,много телефони,малък адрес/
Ако логото ,грубо казано е кваратно ,то тогава най добре е то да е по голямо и подравнено в дясно,като под него няма нищо.
От лявата страна остава място за името,титлата и няколко реда по надолу адреси ,тел,интернет подравнени по името

Ако логото е дълго и линейно то тогава е най добре да е подравнено отгоре,името центрирано,адреса в долния ляв ъгъл ,а тел и интернет в долния десен.
При вертикални картички ,най отгоре е логото ,после име и под него титла и няколко реда по надолу адрес,отдолу тел и най накрая интернет.
Ако имаме повече информация-например мото или някакви подробности ,то те е добре да се отпечатат на гърба на картичката.
В най общи случаи тези правила трябва да се спазват.Изключения се допускат разбира се,но схемата е тази
За цветовете-използвайте тъмен но не 100%черен цвят за надписите.Светлите цветове може да нарушат четливостта/освен ако фона не е много тъмен.В повечето случаи ,визитките се правят от 1-2  цвята,за да могат да се печатат на сито и по този начин да се комбинират и с други рекламни атрибути/химикали,запалки и тн/

Момичета -нищо не правите по урока.Скоро ще пусна контролно Laughing

# 131
Добро утро и от мен
що се отнася до визитките във Corel Draw - тема 1 е обяснено много добре от Дяволина, ani69 има както винаги страхоте урок
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242642.100
Извинявам се за това че омесих двете теми и Ани нямах време да прочета обстойно поста/прочетох го по диагонал  Embarassed/ти просто видях че става въпрос за визитки и се стих за тази тема защото малкия човек надава вой

# 132
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за позравите  Hug

Незнам кога ще се включа и аз с рамка. Не се сещам да я снимам  Embarassed Дори когато спи блажено не ми се прави нищо друго освен да я гладем как прави физиономии на сън  Heart Eyes
Знаете как е, първа рожба ми е  Heart Eyes

Но ще следя какво се случва тук и когато ми дойде муза, ще покажа резултата  Simple Smile

# 133
  • София
Аз с мъничко закъснение да се включа в поздравите към всички вас.
Бъдете живи, здрави и усмихнати!

Ханна, да ти е живо и здраво бебенцето. Дано си спинка спокойно, че да имаш време и за снимки и за ФШ! Mr. Green

Тед
, от доста време гледам една малка чертичка между надписа и човечето и все си мсиля, че е прашинка от моя комп. Mr. Green Сега обаче видях, че не е...

Приятен ден на всички!

# 134
  • София
Весика, много ще се радваме, ако по-често пишеш тук и ни помагаш   bouquet
dilmi, много хубави визитки  Grinning! Не мога да реша, коя ми допада най-много  newsm78... Може би третата. И аз се каня отдавна да си направя визитка /на майка-домакиня или нещо от сорта/, че ми омръзна да ми искат  Wink Сега, благодарение на теб и Ани, мога да опитам  Grinning
Ани, аз не го захващам урока, че нещо трудничък ми се вижда  Embarassed, но и когато го отворих да го разгледам, не можах да увелича изображението, така че да мога да чета текста, както при др. уроци. Сигурно грешката е моя, отивам да се пробвам пак.
Никки, много благодаря за екзето   bouquet. Обаче пак не става. Дава ми съобщение към края на инсталирането, че някои файлове не могат да бъдат инсталирани, да затворя всички програми и да рестартирам. Правя го и се получава пак същото съобщение  Confused. Явно ще си карам с наличните шрифтове
Maktub, браво! Много красиви фонове и цветя  Grinning
val_stef, много сладка рамка  Grinning Много ми харесва! И как хубаво се е засмяла малката  Grinning
ханна , дай поне една снимка на бебка, пък за рамки ще почакаме  Grinning

Ето я и моята дебеланка  Grinning

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 11:27 от Лекси

Общи условия

Активация на акаунт