Corel Draw - тема 1

• 79 138
  • 658
  •   1
Отговори
# 90
здравейте, крайно време бе да се обърне внимание и на тази програма.Поназнайвам нещо за нея
и с радост ще го споделя с вас.

# 91
# 92
  • София
http://demiart.ru/forum/index.php?showtopic=24485 eй тази бира ми събра очите - страхотно е направена Wink MIRN мерс за линка, ще го разгледам подробно, има мн добри неща....жалко, че руския хич не ми върви....

# 93
Много интересна тема. Работя с Корел, така че ще ми е от полза.

# 94
Още една в кюпа на мераклийките да учат.
Много ме заинтригува факта, че се бият двете програми.
Някой знае ли причината?
А при каква конфигурация на компа могат да работят заедно?

# 95
  • София
Някой знае ли причината?

Нещо изпуснах явно кои две програми се бият...аз нямам проблем със съвместимостта на един комп на различните графични програми....

# 96
Някой знае ли причината?

Нещо изпуснах явно кои две програми се бият...аз нямам проблем със съвместимостта на един комп на различните графични програми....
Фотошоп с Корел или с Аутокад. Понагоре (вече не помня от кой) беше писано.

# 97
  • София
имала съм ги и трите едновременно+ илюстратор, 3D мах и други - проблеми никога е нямало....и в университета ни също се помещават на едни и същи компове, също не е било проблем....да не говорим, че корел и аутокад доколкото знам са на една и съща фирма....
Това, което се сещам като проблем е, че самия аутокад, а и фотошопа са тежки програи...на по-слаби компове сигурно не могат да се отворят например едновременно да се работи...

# 98
Ами аз имама Фотошопа, Корел и Илюстратор на пс.то и нямам проблеми.

# 99
едно записче

# 100
Вече-няма проблем.Имам корел,фотошоп,индизайн,аутокад,зд-мах и илюстратор в момента.Компютъра ми не е от най мощните.Проблема е в самия корел.Обикновенно при него нечетните версии са по добри и по малко забиват.А тези програми съм ги имала на предишните си компютри и преди 10 години,нали се сещаш,какви са били тогавашните комфигурации

# 101
Ох, малко му е объркващо кракването, ще го попрегледам пак и ще обясня точно как беше.

Много му се бях нахъсала, но не откривам никакви книги за него. Единствената е на Софт Прес - " В лесни стъпки", а нея не я харесвам  Naughty. Търся пак на Софт Прес, но Официалното Ръководство. Този тип ми харесва, защото е изпълнено с примери и задачи. Така, че ако някой от вас го има и вече е непотребно - Plees ..., Biiite ...  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Имам някакви електронни, но са на английски и руски.
Ако ти вършат работа, може да ги прехвърлим по скайп.
Малко по-късно ще напиша кои са точно.

Предпочитам книгите и по-точно посочената. Но много ти благодаря за предложението.

# 102
....и в университета ни също се помещават на едни и същи компове, също не е било проблем....
Бубу, кой университет? Blush

# 103
  • Добрич
Записвам се и аз в темичката  Simple Smile
На Корел съм се учила сама, още от версия 5. Правила съм много неща, но има и доста, които не знам. Сега съм с доста по-стара от тук дискутираната версия, но ми върши работа, а и компютърът ми не е самолет  Simple Smile

# 104
  • София
....и в университета ни също се помещават на едни и същи компове, също не е било проблем....
Бубу, кой университет? Blush

Нов бългърски...

Общи условия

Активация на акаунт