Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 474
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Честита ни нова темичка.  bouquet
Много хубави колажи сте направили.  bouquet
Моля ви помагайте с новата ми рамка.  Praynig От няколко часа се тормозя с нея, какви ли не елементи слагах и как ли не ги местих, но като че ли все още нещо не е наред с нея. Confused newsm78

Увеличи

# 46
  • на село

Текста ми се струва доста ситен и трудно се чете, като че ли... Малко ми празнее, ама за акъл не ставам в момента....  newsm78

# 47
moni-boni имам подобни елементи ,сега ще ги кача в мултито и ще ти дам линк  Peace

Това е http://stefkova.multiply.com/photos/album/5/Photoshop_Elements,незнам дали ще ти свърши нещо работа ,че май не са много подобни  newsm78

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 20:38 от Mama Pisana

# 48

Аз пак тъпо и упорито да питам: Mr. Green  Какво му куца на това newsm78

Според моето скромно мнение, ако жената е долу вдясно, а текста по към центъра и четките са с по-добра резолюциа ще е доста по-добре. Така жената "виси" във въздуха, ще си пастне ако е долу вдясно, освен това може да увеличиш шрифта на текста. Четките изглаждат замазани.  Peace

# 49
Радвам се че колажа ми ви е харесал  Mr. Green Даже и го спретнах на аватарче  Laughing
mle4ko и аз като си видях краката се притесних чак  Shocked  Joy Joy hahaha

mak4e и muzka, много са сладки колажчетата, но как няма да са сладки с тия хубави дечица   bouquet

Мама Цоци много хубав долар си спретнала  Joy

ted_, нали знаеш какво ще ти кажа аз  Mr. Green - Може да увеличиш двете снимки на рамката още Blush А от колажчето съм за втория и аз, може и там дечко да го увеличиш още  Wink Може птички и цветя да нацвъкаш, нали е пролет  Grinning

^buba^, и аз съм за първия ти вариант  Peace Интересен е.

mimival, по принцип правиш прекрасни рамки, но тая някак не ме грабна  Embarassed Може би защото цялата почти е светло розова, струва ми се ако има още някъде по тъмни розови елементи ще изпъква повече  Peace

Бабъл , на същото мнение съм като SheDevil, даже може да сложиш някаква бленда на жената да е все едно от фона  Peace

Ани, вижда ми се интересен урок тоя  Hug

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 21:47 от val_stef

# 50
  • София
val_stef така се загледах в аватара ти, че забравих да чета мнението.  Mr. GreenМного интересно.

ани, давай урока!

mimival,нещо и на мен не ми допада много. Ако увеличиш снимките,извадиш шапката на бебчо в средата върху рамката , дали няма да се раздвижи малко. newsm78

Бабъл, много сериозна ми изглежда тази жена и наистина виси горе. Стихчето е прекрасно и някак си жизнерадостно, а настроението на композицията е тъжно.

# 51
  • 2 етажа над тавана
Благодаря за критиките и насоките. Hug
Не е правено от мен това, но момичето няма достъп до нет временно и ме помоли аз да я пусна за мнение.

# 52
  • София
Муцка, това вече е съвсем друго нещо  Grinning. Много, много ми харесва рамката  Grinning. А малката е прекрасна. Само с такива снимки да работиш – разликата е огромна. Единствено надписът не ми харесва, но тава не е толкова важно.
Бабъл , тази жена така „тежи” много – хем няма опора никъде, хем около нея няма нищо, за да бъде плавен преходът към еднообразния фон. Затова, както са те посъветвали, нека приятелката ти я смъкне и опита да добави някакви заврънтулки /в черно и с фин щрих, като този на жената/ - да тръгват от нея и плавно да правят прехода към фона. Е, може и да не се получи, но ми се струва, че ще е по-добре.
Макче, мамо цоци – харесват ми много  Grinning
^buba^, добро излизане и запотяване, браво, но защо снимките изглеждат с толковма лошо качество?
Тед, рамката се е получила добре. Може би детенцето в/у фона да не е толковма прозрачно . И евент. двете рамки да са една до/под друга, че така е малко разпокъсано. Колажчето без къщичката ми харесва повече  Grinning.
Мимивал, много е нежна, но хем ми харесва, хем малко претрупано ми идва. Пробвай евент. да увеличиш рамките и да заличиш майката и креватчето
Ани, давай урока  Grinning. Отдаван имам мерак за светещи тела, небе, звезди, сияния..Все натам ме влече   Grinning

Исках да направя колажче, но се оказа, че при наличие на две щерки, нямам подходяща снимка  Grinning Затова опитах нещо с три снимки. Определено е по-трудно, отколкото с една  Grinning

# 53
Лекси, жестока е!  Супер! bouquet
И имате време за още един опит  Wink може и някой младеж да излезе  Mr. Green Heart Eyes  Hug

# 54
  • София
И имате време за още един опит  Wink може и някой младеж да излезе  Mr. Green Heart Eyes  Hug
А, не моля ти се  Joy... Първата я правихме 2 г, втората 5  Tired Стига вече  Mr. Green
Мерси  Heart Eyes

# 55
Лекси много ми харесва   bouquet

От мен една шаренийка  Blush

http://stefkova.multiply.com/photos/hi-res/1/44?xurl=http%3A%2F% … %2Falbum%2F1%2344

# 56
А, не моля ти се  Joy... Първата я правихме 2 г, втората 5  Tired Стига вече  Mr. Green
Мерси  Heart Eyes

Aaaaa тъкмо ТОЙ ще стане веднага, сигурна съм!   love001

# 57
Много се радвам че ви е харесал моя колаж, Ани оправих червените очи преди това не знаех как, но като ми каза се поразрових и научих.
Сега имам такъв въпрос към вас снимала съм дъщеря ми в банята и на една снимка много хубаво пада водата от коритото и стават кръгчета на плочките, мога ли да си оставя по някакъв начин само водата а плочките да не се виждат или е прекалено сложна задача или по точно невъзможна.

# 58
 Здравейте и от мен в новата ни темичка. Никки, благодаря!  bouquet
 Виждам, че много ни се иска вече да е пролет, повечето сме на вълна да слагаме живи цветя в рамките, е, и мен не ме подмина. Като си легна домочадието, заседнах на компютъра , та досега, за пръв път използвам електрикови цветове,  сърцето ми се късаше, ама ще го науча аз него.  Mr. Green
 ted, на мен ми хареса първия вариант на колажчето, но за да не стои претрупано, може би къщичката да я пратиш на заден план?
 Буба, мисля че беше питала как като си сложи картинка, тя да мига, трябва да ти е отметнато multiploader, и да не намаляваш размера, аз поне така го направих.
 mak4e, добре дошла!
 Virginity, страхотен е надписа на рамката, ще го крада, да знаеш! Simple Smile
 muzka, страхотна пролетна картичка, ама и модела е един път, много красиво дете, да ти е жива  и  здрава!
 Лекси, зимната рамка е страхотна!
 Mama Pisana, много весела и шарена, на мен  фона малко ми празнее, може би да е друг цвят, или малко текстура ? newsm78
А ето и моята рамка, имах идея да вържа рамките с една панделка, ама не можах да измисля какъв да й е цвета, на мен ми се вижда малко бедна на елементи, празнее ми,  така че помагайте, това е засега от мен, отивам да лягам.

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 01:20 от Zelenika

# 59
Лекси много ми харесва рамката ти. И е толкова по- различна от предните ти.

И аз да си пусна поредния опит преди да легна  Mr. Green

Млечко каква е тайната на твоите рамки  Laughing От фото апарата ли е или правиш някакви настройки с фотошопа та всичко ти е така пъстро и цветно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт