Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 475
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
 smile3538 Леле за малко да забравя, а надали утре ще имам време. Щерката вече е на 2г.  party006 Почерпете се и не се срамувайте  Mr. Green

# 61
moni-boni Ч.Р.Д. на дъщеричката ти.  bouquet
Лекси рамката ти е прелест. Страхотна е, браво.  bouquet
Вал права си. Ще се опитам да вкарам малко цвят. Peace

# 62
moni-boni да ти е жива и здрава момата ,и да ви радва дъъъъъълги години

# 63
  • София
moni-boni, живо и здраво да ти е момиченцето!
Нас не ни мисли, ще се почерпим, че и допълнително ще си искаме. Весел празник!
За рамката, харесва ми, но аз бих махнала надписа отгоре и някакъв мечешки елемент бих сложила - лапичка или нещо подобно.
И бих увеличила малко снимката за сметка на фона. Е, това според мен, но аз съм си аз! Mr. Green

Лекси, страхотно е! Ма дай нещо пролетно де Heart Eyes, нали изгонихме зимата...Да са ти живи и здрави щерките!

Mama Pisana, верно е шаренийка, но пък е весела!

Zelenika, благодаря за пожеланието! Чудно колажче си направила, но някак електриковите цветове не ми се връзват с фона. newsm78 Може би да не са толкова електрикови или пък фона да е по-ярък...

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 11:50 от muzka

# 64
Честита Рожденничка на moni-boni.Много здраве и безгрижни детски дни!

# 65
moni-boni, да ти е жива и здрава принцеската!   bouquet

# 66
  • София
moni-boni, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава и много, много да те радва!

# 67
moni-boni, да ти е жива и здрава рожденичката!!!

# 68
направих и своите корекции по едно от творенията си, така май е по-добре. Вие кажете

# 69
moni-boni честит рожден ден на малката ти принцеса. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. А и рамката ти ми хареса.
ted_ много по добре е от предния път, но по скромното ми мнение още малко трябва да засилиш долната снимка.

# 70
  • Варна
Честита Рожденичка на moni-boni

Zelenika, кажи кой надпис и ще то го дам доброволно Mr. Green

# 71
  • Бургас
Муцка, много е хубава тази с цветята, но някак си обгръщат детето и то не излиза на преден план, както би трябвало да бъде. Дръпни малко настрани всички цветя и ги дай малко по-надолу.
Макче, хубаво колажче, но полегналите лалета не стоят естествено, по-добре ги махни. Струва ми се, че долните маргаритки са разтеглени доста.
Мимивал, колажчето е хубаво, но уеднакви личицето на трите снимки.
Тед, така е по-добре, според мен слънцето го махни и дай малко цветна текстура отгоре на цялата снимка.
Зеленика, самите снимки са доста тъмни, за това е по-добре фонът да е леко по-светъл, така се сливат с него, а изпъкват доста ярките цветя  Confused

Мони-бони, честита ти рожденичка!    bouquet

# 72
  • София
Муцка, много е хубава тази с цветята, но някак си обгръщат детето и то не излиза на преден план, както би трябвало да бъде. Дръпни малко настрани всички цветя и ги дай малко по-надолу.

Млечко, момичета   благодаря ви за съветите, но пак да кажа, че рамката не съм я правила аз, а в яслите на дъщеря ми някакво фото се занимава с тези неща. Просто беше много пролетно настроена и реших да ви я покажа.

# 73
ted на мен ми харесва така  Peace
А това е най шареното което съм правила

# 74
  • Бургас
Буба, браво smile3501 Само тези белите шевчета, които са на самата рамка, може да ги махнеш

Общи условия

Активация на акаунт