Начинаещите ФОТОШОПки показват своите творения, създадени с много вдъхновение-13

• 21 484
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
# 91
момичета ето ви моя първи скрап,който иска може да си го изтегли и да го ползва

http://www.4shared.com/file/40086865/e8889a23/2_online.html?dirP … Verified=9b512adc

# 92
  • София
ani69, браво! Сигурно ще се възползвам  Grinning Май ти си първата от форума, която прави скраб?

Муцка
, мнооого хубава рамка  Grinning
mak4e`, много оригинално и интересно. единствено не ми харесва, че снимките са с различно качество и осветеност. можеш да ги пооеднаквиш.
ted_, най-хубавата ти рамка досега  Peace Много ми харесва!
^buba^Mama Pisana и вашите са много хубави!

Аз по нощите се присетих, че утре е 8-ми март и няма закога да отлагам осмомартенската рамка  Mr. Green Обаче много не ми харесва как се получи. Пак май не се съобразих със съветите на Ани за квадратна рамка  Confused /обече на предната докарах едно L  Mr. Green /

# 93
ани, на мен нещо не ми отваря страницата  newsm78 . иначе изглежда страхотен!

# 94
Лекси   - извинявам се за тъпия въпрос, от 1-2 дена ви следя темата, та откъде вземаш фона за снимката и колко време ти отне да изрежеш толкова добре децата?

# 95
Ани, стрхотен е!Със сигурност  ще се възползвам!  Laughing

Една рамчица от мен:

Момо, трябва да изчакаш 2-3 минути и ти излиза надписче за сваляне.

# 96
  • Бургас
По нощите да пусна и аз една рамка, която правих за една приятелка..... това наистина ще се сложи в рамка и ще се подарява на баби, та се надявам да съм се справила добре......
Имам и още какво да се хваля, ама ще оставя за утре....., че да пускам повечко творби, а не само празни публикации...

http://martichka.multiply.com/photos/hi-res/1/41?xurl=http%3A%2F … %2Falbum%2F1%2341

Ани страхотен скраб!!! Вече го изтеглих.... признала съм те.....

Не съм ви чела назад, за това не коментирам, но утре обещавам  Embarassed

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ МАЙЧЕТА!

Приемете моите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!

# 97
  • София
Честит 8-ми март! Да сте много щастливи и красиви, обичани и обичащи!
  bouquet   bouquet   bouquet
Лекси   - извинявам се за тъпия въпрос, от 1-2 дена ви следя темата, та откъде вземаш фона за снимката и колко време ти отне да изрежеш толкова добре децата?
Обикновено ползвам готови фонове свалени от скрабове или от линковете, дадени във "Всеобхватна фотошопска библиотека"/, а напоследък и текстури http://www.cgtextures.com/. Често ги налагам, променям прозрачността, а почти винаги и цвета /Image-Adjustments-Color balance). Тоази фон спец. е от превюта и съответно с малък размер т.е. предполагам, ако се извади на хартия, качеството ще е лошо. Ето, от тук е, любимият ми сайт за скраб, но за съжаления май няма фрибита: http://www.thedigichick.com/shop/manufacturers.php?manufacturerid=33
Изрязването го правя за 2 - 3 мин, но аз съм рязала много  Wink Обаче краищата трябва да са блърнати или минати с мека гума, а не са /само е започнато тук там доста нескопосано  Embarassed/

Никки, на мен много ми харесва  Grinning мисля, че приятелката ти ще е доволна. Пробвай да видиш дали няма да е по-добре, ако увеличиш снимката с тиксото и я поизправиш малко.
Maktub, харесва ми  Grinning На твоите рамки винаги и снимките са много красиви и качествени  Grinning 

# 98
Честит 8-ми март!
Пожелавам ви весело изкарване на празника и приятни изненади от любимите ви мъже.
   bouquet
Направих ви една семпла картичка по случая, надявам се да ви хареса.

Увеличи

# 99
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА

Лекси-този път квадратната ти рамка е супер .Браво Hug
Maktub -малко празничка ми идва.По скоро рамката около цветенцата не ми допада.Защо не сложиш под снимката такава рамка

малко сянка и надписа подравнен по снимката
mimival-чудна е картичката.Трябваше да участваш с такава на конкурса
Никки-браво.Много е хубава

# 100
# 101
  • 2 етажа над тавана
Честит празник, момичета!!!
Желая ви слънчев, изпълнен с вълнения и подаръци ден!!!

# 102
Честит 8ми Март ,мили дами !

# 103
  • София
Най-бързата ми рамка и с най-малко "материал". Да попитам пак - не свалям шрифтове. Т.е. свалям ги, но не "влизат" във ФШ. Сейвам на С/уиндоус/ фондс. С предишния ми ФШ съм сваляла по същия начин и си се появяваха във ФШ. Дилми, беше много мила да ми предложи на ЛС някъква програма за целта   bouquet, но й отказах, т.к. съм скарана с инсталиране и разучаване на нови програми. Някой сеща ли се каква би могла да бъде причината или евент. къде бъркам. Свалям от руските линкове, дадени на 1-ва стр. в библиотеката. Наистина ми писна да пиша само с един шрифт  Confused

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 17:57 от Лекси

# 104
Честит 8 Март,  момичета!
Пожелавам ви женското творческо начало във вас да се изявява свободно!

Поправката...

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 11:58 от Maktub

Общи условия

Активация на акаунт