Нови придобивки във вашата кухня!

• 33 835
  • 350
  •   1
Отговори
# 75
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Ей,да оставите и за мен малко кутийки,и мен зарибихте  Mr. Green

# 76
  • На село
Джемма, ето ги

,
но си ги купих от Щатите, тук не съм виждала такива.

# 77
  • Countryside
Хм, таймер за яйца съм виждала на много места, в Метро  със сигурност  Thinking
Маринова, това второто какво точно е?

# 78
  • София
разбирам те прекрасно - търся такава лампа от няколко месеца - МОЛЯ те кажи от къде я купи и каква е цената за 30см. И още един въпрос лампичката с отделно ключе ли си е върху нея? Идеята ми е да се включват независимо от основнто осветление и независимо една от друга

Цената беше около 20тина лева /плюс-минус/, не помня точно, защото взех от дългите. И да имат си копче за включване/изключване. Магазинът, откъдето ги купих се намира на Бул. Янко Сакъзов /между Кракра и Проф. Асен Златаров/ - не помня точно, че ги купих преди Коледа, но едва сега ми ги монтираха.

Лесно ли монтирах те лампата - защото ми развиха цяла теория за монтирането и ме агитират за триъгълни лунички
А къде изчезна темата за Кухнята в детаил????

# 79

А къде изчезна темата за Кухнята в детаил????

Ето я  Wink
За Нашата лампа МирО беше оставил кабел и стана лесно Peace

# 80
  • София
А тези кутии с магнитите здраво ли се държат? Няма ли опасност, ако са пълни, да се приплъзнат и да паднат? Rolling Eyes

А на мен ми е интересно дали не се разсипват като се отворят newsm78 Много странно ми изглеждат.

# 81
  • София
Някой имали фурна разположена на второ ниво и удобна ли е?
Може ли да се постави вградената  фурна до свободно стоящ хладилник?

# 82

20 години в кухнята на родителите ми свободно стояща печка граничеше със свободно стоящ хладилник. И двата уреда са все още читави и работят.
У нас вградена фурна до вграден хладилник - поне 7-8 г. вече - продължават да са изправни и до днес.

# 83
  • София

20 години в кухнята на родителите ми свободно стояща печка граничеше със свободно стоящ хладилник. И двата уреда са все още читави и работят.
У нас вградена фурна до вграден хладилник - поне 7-8 г. вече - продължават да са изправни и до днес.
А смяташ ли , че има логика в това, че при този случай хладилникът изразходвал повече ток за да охлажда когато се използва печката?

# 84
[А смяташ ли , че има логика в това, че при този случай хладилникът изразходвал повече ток за да охлажда когато се използва печката?

Има логика, но не съм засичала.
И за да не спамя темата - купих си тефлонова покривка. Страшно съм доволна и благодарна на момичетата от форума, които ме осветлиха по тоя въпрос!

# 85
А тези кутии с магнитите здраво ли се държат? Няма ли опасност, ако са пълни, да се приплъзнат и да паднат? Rolling Eyes

А на мен ми е интересно дали не се разсипват като се отворят newsm78 Много странно ми изглеждат.

Няма да се разсипят, защото като ги вземеш и ги обръщаш с капачето нагоре. Май не го обясних много добре. Това прозрачното, което се вижда е капачето, а дъното е на срещуположната страна и като го махнеш от стената го обръщаш с капака нагоре. Така май е по-разбираемо.

# 86
  • варненка от София
И днес имам придобивка- комплекта на Уилтон за цветя. Вече скачам от радост.

Джемма и от къде се сдоби с тези красоти?

Моята нова придобивка е сладкарски комплект за декориране на Betty Crocker.

# 87
  • Пловдив
         Магнитните кутийки за подправки на Метро са на промоция от четвъртък - 17.99лв. Току що видях новата брошура.

# 88
  • София
Ей, сега докато се наканим да се занесем и да ги видим на място, ще вземете да ги изкупите!  Laughing

# 89
  • София
Ами при нас е точно така - нямам проблеми вече 6 години  Simple Smile Фурната на горно ниво е много по-удобна, аз и в предишното си жилище също бях с висока фурна и много държах като си правих тази кухня пак да е така, всъщност сега фурната ми е леко междинно ниво - пак е висока, но над нея съм сложила и микровълновата, хладилника е до тях и не е вграден.

А по темата - последната ми кухненска придобивка е хлебопекарна на Мулинекс - супер е, много съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт