Гоблени-19

• 46 454
  • 525
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ще гледам и аз да дойда  в сряда.Силвеопр. ще ни липсваш на срещата с твоята чаровна Шуша.А тортата ти пак ме зашемети.
Кетри,хвърлях око на принцесата още като поръчвах другите минита,но за сега ще се спра.Иначе и тя ми хареса много.Сега усилено търся модел за канавата.Давайте предложения. Simple Smile
Здравейте на новичките и поздравления за празнуващите. smile3525 smile3525.

# 376
# 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha hahaha пластмасовата канава за прикриване на ключа за осветление  Hug

http://picasaweb.google.fr/elaineland/DelightfulSwitchPlateCoversPlasticCanvas

Rolling Eyes нашите не са такива  Confused но все ще измисля нещо  Hug

някой питаше за цветя на черен фон - ето малко японски  Hug
http://picasaweb.google.com/zsanz75/FloresJaponesas

# 378
Geniko получих писмото, БЛАГОДАРЯ изпращам ти мноооого newsm51 newsm51
Гоблените рамкирани са много красиви. Е за това разпитвам за тонирана панама , защото ме заразихте и мене с тия гоблени на Ланарте.  bouquet
Три дни не съм влизала в форума голямо писане сте му направили бе момичета, не почивахте ли, не шихте ли или само си пишехте. Лека седмица ви пожелавам на всички.

# 379
Goody, аз мислех, че е точно такава канавата дето имате. каква имате всъщност? иначе мисля става за рамки за снимки

# 380
Здравейте банда,
бройте и мен за срещата и да дойдете всички навреме че аз в 1;30 трябва да се връщам на работа Simple Smile
В събота ходих до АДИ и си комплектувах едно гобленче с кончета, но за сега имам само три бода  Embarassed

# 381
Ето ви малко схеми за пластмасова канава
http://gallery.ru/watch?a=eI3-vPY
http://gallery.ru/watch?a=eI3-Kg9

# 382
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody, аз мислех, че е точно такава канавата дето имате. каква имате всъщност? иначе мисля става за рамки за снимки

Joy Joy канавата е такава - ключовете не са  Joy Joy
нашите са широки и големи, ламята ще остане съвсем без коремче  Mr. Green
Геникоооооо - пиши миииииии
бягам, че зверчето е кисело и само ме призовава  Crazy писането и шиенето остават  за по-късно

# 383
  • Севлиево
Здравейте момичета!
Не смеех да вляза във вашата тема да се запиша, защото много бързо се запалвам да шия гоблени, а време много нямам. Та осмелих се и сега съм си наумила да си ушия ей това

Изтеглих си необходимата програма за схемата, но понеже има опция да си избирам в колко цвята да е, се чудя колко да са? Бихте ли ми помогнали. Имам голям мерак да го комплектовам сама и да видим какво ще излезе. Hug
А вие творите просто прекрасни неща  bouquet

# 384
  • Севлиево
Малко тъпо си зададох въпроса, ама ще се доуточня. Да ми кажете долу горе съотношение размер на гоблена и брой цветове. Извинете ме за омотаните въпроси, ако някой не ме е разбрал да попита, че аз едно обяснение дадох, май само аз се разбрах ooooh!

# 385
doci,
ако схемата ти е правена с някоя програма за дизайн на гоблени то са зададени и размерите и броя на цветовете.
Разбира се можеш да ги промениш , но трябва доста да се подрудиш с програмата, а аз разбирам ,че тя ти е непозната.
Защо искаш да променяш броя на цветовете примерно?
Няма никаква връзка между това колко е голям гоблена и с колко цвята ще е, зависи от това какво изобразява.
Твоят трябва да е с около25- 30 цвята някъде, за да изглежда като на картинката

# 386
  • Севлиево
Хипатия благодаря за бързия отговор  bouquet
Изтеглих си Pattern Maker for cross stitch и не ми се струва много сложна. Та там служебно ми дава 90 цвята, което е май много. Та ще се възползвам от мнението ти и ще я направя на 25-30 цвята. И да видим какво ще стане. Hug

# 387
doci,
аз разбрах ,че си изтеглила от някъде и схемата:)
Може и да не са нужни толкова цвята -нямам по-голяма снимка на това ,което ще правиш
 След като програмата ти направи схемата по зададените от теб параметри добре  е да я обработиш.

# 388
  • София
Да наистина, какво имаш само картинка ли?
То тея животни повечето са със схеми и няма нужда да си я правиш сама.
Ако искаш прати ми каквото имаш на: ivanichka@mail.bg
да видя какво е точно, но ще го видя чак след 3-4 часа, като се прибера вкъщи, че на работа нямам програмата. Имам и доста от схемите на тея животинки, но това точно май го нямам или поне не помня да го имам - пак довечера ще проверя.
За срещата - там съм естествено. Освен, ако малкия не се разболее, както винаги това ми е условието Simple Smile

# 389
  • Севлиево
Да имам само картинката. А ми изникна и друг въпрос, как я принтирате схемата след като я обработите. На комп с инсталирана програмата или я правите с друго разширение, за да може да се принтира и на друго място?

Общи условия

Активация на акаунт