Гоблени-19

• 46 453
  • 525
  •   1
Отговори
# 465
вие сте големи образи -пукнах се от смях с вас   но направо ви завиждам за срещата и на мен ми се идва обаче нямам  крилца Sick

# 466
вие сте големи образи -пукнах се от смях с вас   но направо ви завиждам за срещата и на мен ми се идва обаче нямам  крилца Sick

# 467

# 468
вие сте големи образи -пукнах се от смях с вас   но направо ви завиждам за срещата и на мен ми се идва обаче нямам  крилца Sick Mr. Green

# 469
ама хич не съм го написала100 пъти -така е 2 дини под една мишница са казали хората                    хем гледам да не ме хване шефа хем пък и вас да ви чета и  Embarassed

# 470
Ох deizi попиках се от смях  Joy. Дано поне сега са ти поникнали крилца  Joy

# 471
  • варненка от София
Днес форумът яко задъбва и за това се получават по няколко еднакви поста, но пък Дейзи ме срази с тези 5 броя.

Прасчо, не е раздразнение от моя страна, а просто обясних защо изпратих обърнатите конци на момичетата, които ми поискаха схемата, те бяха доста, не го приемай лично, просто исках да е по-лесно, но ми стана тъпо в интерес на истината от поста на Рози, иначе всеки има право на избор наистина, а най-лесно ще е, ако се шие бебока с Мадейра и няма да има съмнения.

Меко казано ви завиждам за срещичката, но такъв е животът, но аз пак ще дойда в София и тогава........

А иначе уговорката за следваща среща беше да е в Катето, ма тя се измъква пак с долапа, ма аз като дода и ще я напъпля и у тех, обещавам  Mr. Green

# 472
ама хич не съм го написала100 пъти -така е 2 дини под една мишница са казали хората                    хем гледам да не ме хване шефа хем пък и вас да ви чета и      абе  кво става тука     сега не ще да публикува ааааа                      

# 473
 Joy
ей ви малко балеринки и идейки за канавата
http://picasaweb.google.com/suellenwengrat

# 474
Deizi hahaha Joy Joy Ти не знам дали си се пукнала от смях, ама аз се разпорих по шевовете Joy
Marulka Hug
Moмичета, тези конци Мадейра какво производство са?. Някакси много мъжествено ми звучат  EmbarassedJoy Някой шил ли е с тях, как са? Като цени май са и по-евтини от ДМЦ и Аnchor newsm78
Goody, отивам да чета и да си вържа ремъка  Mr. Green

# 475
ама хич не съм го написала100 пъти -така е 2 дини под една мишница са казали хората                    хем гледам да не ме хване шефа хем пък и вас да ви чета и      абе  кво става тука     сега не ще да публикува ааааа      смейте се  вий ама хич не е смешно -то да го напишеш 200 пъти не елесна работа          радвам се че поне съм ви развеселила малко че навън колкото е мрачно

# 476
  • Севлиево
Здравейте и от мен.
И мен ме интересуват долу горе цените на Мадейра, а и за сравнение и на ДМЦ и Анкор. Тука на последния вид/Анкора/ са по 0.80лв, а и ми казаха за някакви с "П" започват ама забравих как точно са. Ако някой се сеща да сподели.

# 477
ооо боже чак и на мен ми стана смеш но Joy

# 478
  • Севлиево
Joy Joy Joy
За малко и аз да направя същия номер като deizi

# 479
 ами какво чакаш-давай 

Общи условия

Активация на акаунт