Гоблени-19

• 46 455
  • 525
  •   1
Отговори
# 270
момичета,непомня коя от вас ши една мадама в гръб,покажете я пак моляви се Praynig

# 271
А за гергефа и аз ме можах да свикна с него.Иначе ми харесва как стои отстрани,да видиш някой да шие с гергеф.Някак си по-аристократично е. Simple Smile
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 ....аз шия по тъмно,в късна доба и само духове и таласъми могат да се дивят на "аристократизма" ми....така,че не ползвам таквиз изискани вещи....
vivi75 ,Здравчето я ши....http://picasaweb.google.com/zdravka79/FSYpdF А да те питам:в твоето албумче (готварство) имаш едни риби в тавичка....само от тесто ли са или са нещо по-специално?

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 19:26 от gesh44

# 272
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody ,и аз не разбрах какво значи да си оставиш "отворен прозорец"....логваш се и си оставаш активна цяла нощ,ли? А какво са изтрили админите-твоите схеми -дето си теглила или от албума ,от който си теглила?....

Peace Да - оставих страничката заредена и си легнах Joy скритата идея беше да си сваля някои схеми на сутринта. Сутринта когато се опитах да вляза в един от албумите ми написа съобщение, че съдържанието е изтрито ... върнах се стъпка назад, защото си мислех, че само единия албум е изтрит, ама ЦЪ - нямаше ниииищичко  Confused страничката беше чужда (май беше Jose) но и мен ме е яд  Confused

африканката мнооооого ми харесва  Flutter Flutter - в плановете ми за следващото хилядолетие е  Hug  (няма да имам време за всичките ми мераци - нали мога поне да си подсмърчам малко)

целуффффффффффффки на всички ще ви нагледам утре, че сега ми идват гости  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 273
  • в зоната на здрача
Тази ли е мадамата..в гръб. Thinking   http://images20.snimka.bg/004590722-big.jpg

Много нови творби и все хубави.. smile3501 smile3501

Марулич,да ти е жив и здрав мажО и много да те слуша,специални поздрави и за Шушето.. Hug

spinki,на мен ми харесва и с това кафяво..,
а за гергефа -ползвам го само за гобленов бод,за кръсчета не ми е удобен..

# 274
  • в зоната на здрача
 Goody ,мари сестро, нищо му няма на Jose-то,не го жали толкова.. hahaha hahaha

http://picasaweb.google.com/josepeijen
А що калинки има в тоя албум.. ooooh!

# 275
Иваничка, беля си взех че те попитах какво шиеш- резултатът е че почнах още един гоблен връз започнатите- онзи с маргаритите от миналогодните ти Hug А тази Воденица на Буше е толкова прекрасна...
Марулка, това което шиеш- майка с детенце ли беше? Много хубаво става!
Sissak, даваш ли схемата на белите цветя върху черна панама?
Момичета, искам помощ: днес питах в гоблените, но развръзката не се състоя. Мисля да шия това, обаче цветовете на око не смея да подбера. От гоблените ми изпратиха един файл с номерата на цветовете, който аз не мога да отворя нито с ПМ, нито с ПС-stitch.Та искам да помоля: aко се наема някой да му го пратя този файл по пощата, да ми каже аз ли бъркам нещо... искам само да прочета 9-те цвята, схемата ми е добра.

# 276
не,онази беше с бикини Simple Smile

# 277
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кетри - не е този  Cry там имаше цяло албумче с ръстомери, няколко с мечовци Пуховци  Mr. Green и два-три с буквички (едните май бяха като краченца  ooooh! )

няма яд - пак ще се появят  Peace

а за комплектоването на око и подбора на конци - никога не съм си подбирала сама и на око, винаги съм купувала това, което е, без премнаване от един на друг вид конци, в повечето случаи съм си взимала комплектовки за да не се мъча. слончето Кетка-кокетка е първото в което си позволих промени, смени и игра с цветовете, даже използвах  "мартеничка"  Joy Не знам защо но сегя мноооого ми се иска да направя нещо различно, да сменя един цвят (или повече), да направя гоблена различен  Hug

прасчо - какво е разширението на файла?

# 278
прасчо - какво е разширението на файла?
Ами мацката май беше споменала че е pat newsm78 Иначе като го свалих- с иконката на ПМ се явява.

# 279
не,онази беше с бикини Simple Smile
....да не е на sissak мацката- с белезниците?
Прасчо , я го прати на мен....не съм голям спец,ама да се опитам....

# 280
да тя е но не я намирам,нета  ми е супер бавен,ако я покажете ще се радвам  bouquet

# 281
Тази ли е?
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5093356
Тя си е лична разработка на  sissak ....Peace

# 282
да, Grinning Grinning,браво на тебе,мерси много  bouquet

# 283
имаше още една в гръб, мисля че Здравчето я беше шила

# 284
Момичета помагайте!!! Разгледайте, моля, този ключ

и дайте идея за какво става въпрос на последния знак???  Thinking Е това 3/1 много ме притеснява........... Става въпрос за зодия Дева на Ленарте, а въпросния знак е ламе...............!  newsm78 Според мен е три нишки ламе, ама дали не бъркам???  Thinking И друго!  Laughing Какъв бод е бод D???  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт