Гоблени-19

• 46 454
  • 525
  •   1
Отговори
# 390
моята програма е на руски

трябва да се отиде там ,където сочи най-горната стрелка и тогава файла ще се превърне в графичен, така,че да може да бъде принтиран и там ,където не разполагат с програмата.
Ако кликнеш там ,където сочи втората стрелка от горе на-долу се принтира , ана стрелката под нея можеш да видиш предварително как ще се принтира

# 391
имам питане...
каня се да си комплектовам бебетата (онези бебе-огън, бебе-вода и т.н., на ленарте) не се сещам от къде съм ги теглила, но на ключа им има написани на ръка номера на конците. та въпросът ми е какви са тези конци? дмц, мадейра или....? а, и 1:4 или 1:1 се шият и на каква аида?
а бебето - земя има ли го някой (че моето е мнооого ситно и като го принтирам нещо не излиза както трябва)?

# 392
а, и маргаритките които кетри ми даде, там на ключа също цветовете са написани на ръка, та и те какви са? дмц ли? и те 1:4 или 1:1?

# 393
  • Все на втория етаж
Аз да се похваля, че преди обяд успях да направя няколко бода. Довечера ще гледам да продължа.  Simple Smile

Кита99, благодаря за успокоението, добре ми подейства. Аз съм си малко странна птица и като ме обхване някаква луда депресия и започвам само щуротии да мисля. Ама ще се отклоня много от темата, ако продължа.

# 394
ted_.... Joy интересен аватар!....  bouquet  Много вкусна торта!....и супер горчиво кафе! hahaha Да си здрава и щастлива!
Хипатия ,ще взема да се пробвам с тези "методи" на шиене....ей тъй от любопитство....ама на нещо малко....ако стане "за пред хора"-ще покажа....
  ("А защо да не се бродира по време на празници?То не е ли един вид удоволствие, както примерно слушане на музика, четене на книга, ровене в нета, правене на секс?")  bouquet И аз смятам така! За това- не се съобразявам много....само по задушници не шия....А за схемите на гоблена на Wiehler-има го в албума на Nicola (  Wiehler VIII -personage (97) -3685-5)....(до колкото си спомням аз от теб знам за него   bouquet)

Иренка  ,"нека да е синьоооо !" Joy....и аз много исках момиченце,че да я гиздя ....и да ми помага  hahaha ....ама мойто момченце е цяло съкровище! Как се глезииии ooooh! ,както каза kita99 :"като ваденка е"! Joy
marulka_s , Shocked ....направо ми събра очите!....с тая торта! От какво ги правиш тия "моделчета"от горе (я прати рецепта на ЛС....),толкоз се впечатлих,че както не обичам да отделям повече от половин час за готвене,така смятам да запретна ръкави за цял следобед....
kati19781 ,добре си дошла!  bouquet Давай да видим с какво ще се похвалиш! Laughing
rosi09 ,ми то почти не останало да се шие! Peace А,между другото,си ме изпреварила с "котето в кошницата"(гравюрата),аз мойте "папагали" още ги "стържа" Wink....а "гюзлемите" не са ли като мекиците?
ant ,зарадваха ли се на подаръците! На мен ми харесаха! Peace
doci ,аз мисля че тази картинка е вече  направена на схема  newsm78 ....но ако я качиш директно в програмата ,можеш само да си поекспериментираш с броя на цветовете....и виж как най-ще ти хареса.... Peace

# 395
а, и маргаритките които кетри ми даде, там на ключа също цветовете са написани на ръка, та и те какви са? дмц ли? и те 1:4 или 1:1?
Да,конците са ДМЦ и се шие 1:1....но не знам ,защо има два номера за един цвят (10 и 11)?! Може и на Аида и на Ивенвейв (дето  Хипатия е дала в#354 от стр.18) да се шие....а може и на нашта си панама  Peace ....

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 19:21 от gesh44

# 396
  • Sofia
Аз си ви чета всекидневно, напредвам си с големия гоблен, вече има вид на изглед. Но бавно ми върви, само вечер пободвам по едно квадратче приблизително.

Обещах ви рамкирани гоблени, но фотото се скапа. До сряда ще има ново и ще ги снимам, станали са чудни, особено си харесвам Конете на водопой  Crazy

А сега чета една книга в която става дума предимно за гоблени. "Дамата и еднорогът" се казва, много ми харесва, съчетава две от хобитата ми - гобленарство и четене Hug

Лека седмица ви желая   bouquet За срещата - още не мога да кажа, много ми се ще  да се запозная с вас  Sunglasses

# 397
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я да ви се похваля - днес дадох двете малки имитации на вилер за рамкиране - за да ги подаря на племенничките и да приключа с това
познайте колко искат за едно гобленче 11,5 на 11,5 см

#2gunfire #2gunfire някъде около 34-36 лева щяло да излезе (на бройка, не за двте)  #2gunfire #2gunfire
 Hug  ще търся рамки от магазините по левче  Hug

# 398
gesh,
 да разбирам ,че я имам ли тази схема на Вилер?Simple Smile
Вече не знам какво имам, наистина:)
Знам ,че имам тези бебета на Ланарте ,ама не мога да ги открия в момента
А за 10 и 11 в моята легенда е един цвят Б5200 - това е бяло.
Но и знака за двата номера е един и същ.

# 399
здрасти qesh44.В момента завършвам Коне на водопой , апреди това съм ушила Воденицата на Боше и Мостара уших ги 1:1 и станаха много готини. Laughing

# 400
 Хипатия,аз си мисля,че ти ми даде кода за албума на Nicola(http://www.streamphoto.ru/users/Nicola/129911/) ,а там я има тази схема....така,че сигурно си си я свалила....  bouquet....
kati19781 ,браво,бе! Все сложни си ги наредила!Айде , завърши конете,че да ги покажеш! Peace

# 401
  • Sofia
Гууди, много скъпо, ужас  Rolling Eyes На мен ми взеха по 25 кинта за жълтите и червените рози, при това си избрах доста скъпа рамка  newsm78  

# 402
  • в зоната на здрача
Бебетата на Ленарте-въздух,вода и ветар и незнам още какво ...ги бях дала по назад в темите,
да се потърси малко няма да е зле.. Confused

# 403
# 404
  • Варна
А как си слагате сами гоблените в рамка? Поне така разбрах, че Goody мисли да прави..

Общи условия

Активация на акаунт