Гоблени-19

• 46 454
  • 525
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за всиички съвети и обяснения! само да свърша трявната и ще видя какво ще направя... а иначе избрах точно бебчето земя, защото братовчедка ми ще си има една малка девичка след известно време и искам да и направя малко подаръче... благодаря и за табличката за цветовете, аз бях изровила някаква от е-нет, ама беше доооста сбъркана...
Цитат
Vesito и Грухи,Rosi 09,къде се подвизаваш сега. Thinking
това за мен ли се отнасаяше? аз съм студентка в софия, но съм си от стара загора и след около година като (ако  Rolling Eyes) завърша ще се върна да си живея там. и тъй като засега съм в софия утре ще се опитам да дойда в МОЛ-а!

# 421
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а панамата -пише Аида ,ама каква -един Господ знае,аз лично не разбирам каква.

Но пък на схемите видях, че в ключа има 2 обеснения за Аида и за друга - като гледам приличаща на евънвейв. Така че ако е Аида според мен ще е 14.
Относно бода - шие се с кръстчета.

Wink под картинката, на втория ред отдолу нагоре пише 27 каунт  Heart Eyes не че с това помогнах кой знае колко  Crazy
може и да се изчисли  Hug броя бодове (по схема се разделят на сантиметрите (има ги под картинката) и резултата се дели на 2,5 за да се получи каунта  #Crazy абе сложно стана това обяснение  Crazy
а сега някой да провери как съм с математиката  newsm78 дели се, нали?

# 422
  • в зоната на здрача
rosi09 ,точно това ме интересуваше..дали си в София и дали ще дойдеш на срещата, Hug

# 423
           Не знам дали точно тук е мястото, но все пак да попитам. Значи , дали някоя от вас знае как се даунлоудват снимки от Пикаса-та директно една цяла папка, не снимка по снимка и после Save на изображението. Уф, дали ще ме разберете. Имам си регистрация в Пикаса, изтеглила съм си и програмката и искам примерно това бебе земя да си дръпна цялата му папка, да не отварям и запазвам всяка страничка една по една. Някой тук беше споделил ,ама старост-нерадост!

# 424
ами, при мен за съжаление всичко става в последния момент, така че... само да знаете че ще направя всичко възможно...  Praynig
а сега, пак едно въпросче... каква е разликата между цвят 415 и 453 на дмц? защото Марулка ми прати схемата на едно слдкао бебенце на черна панама, а там конците са  Мадейра. тя ми е дала и обърнати конците в дмц, но за единия цвят - 1803 мадейра в табличката пише че е 415 дмц, а Марулка ми е написала 453... кой цвят ми трябва всъщност? (дано сте разбрали какво питам... Blush )

# 425
  • в зоната на здрача
           Не знам дали точно тук е мястото, но все пак да попитам. Значи , дали някоя от вас знае как се даунлоудват снимки от Пикаса-та директно една цяла папка, не снимка по снимка и после Save на изображението. Уф, дали ще ме разберете. Имам си регистрация в Пикаса, изтеглила съм си и програмката и искам примерно това бебе земя да си дръпна цялата му папка, да не отварям и запазвам всяка страничка една по една. Някой тук беше споделил ,ама старост-нерадост!
След като имаш програмата-там от ляво пише-"Изтегляне на албума",щракваш и програмката изтегля целия албум..

: rosi09,  http://www.goblenite.com/colors.html  виж ги тук..

# 426
    Кетри, златна си! Голямото гледане гледах, и пак нищо не видях.Благодаря!

# 427
  • варненка от София
ами, при мен за съжаление всичко става в последния момент, така че... само да знаете че ще направя всичко възможно...  Praynig
а сега, пак едно въпросче... каква е разликата между цвят 415 и 453 на дмц? защото Марулка ми прати схемата на едно слдкао бебенце на черна панама, а там конците са  Мадейра. тя ми е дала и обърнати конците в дмц, но за единия цвят - 1803 мадейра в табличката пише че е 415 дмц, а Марулка ми е написала 453... кой цвят ми трябва всъщност? (дано сте разбрали какво питам... Blush )

Ами аз мойто съм го шила с 453, както съм ти и пратила, така че за мен това е конецът.

# 428
това е каталога на ДМС http://www.goblenite.com/flash/dmc-catalogue/
само ще видиш разликата в двата цвята и ще прецениш с кой да шиеш Rolling Eyes

# 429
  • Севлиево
ant само да споделя, че аз съм с Опера и при мен не можеше да се теглят, а теглех албуми с Интернет Експлорера. Иначе така както ти е казала ketri става. Ако си с Опера на мястото на Изтегли албума постоянно седи Изтегли Пикаса.

# 430
doci,
трябва и да се направи така ,че съответният експлорер да ползва Пикасата.
Аз я ползвам при Мозилла, но няма начин да не може и на Опера да се инсталира.
На Операта ти стои изтегли пикаса, само защото там не е инсталирана програмата.

rosi09, най-близките като нюанс до мадейра 1803 е ДМЦ 452 или този дето е ползвала marulka -453.
415 е малко по-различен.

И като съм тръгнала с потвържденията да кажа и ,че Ivanichka е права.
Бебето се шие и на Аида14.
Ушит на нея ще има точните размери дето са дадени- 25см на 36 см

# 431
       doci, става така ,защото не си се логнала.Аз също съм с Опера и в началото правех същата глупост.Регни се първо в Пикасата, отвори си после програмката и след това отвори желания албум за сваляне.Тогава вече не ми излиза Изтегли Пикаса, а Изтегли Албума.Дано съм била полезна!

# 432
  • Севлиево
ant тц  не става тъй. Ей сега пробвах. Сигурно е туй дето Хипатия го казва, ама не ми се занимава.
Използвате браузър, който не се поддържа напълно. Някои функции може да не работят нормално, но сте добре дошли да разгледате наоколо. Ей това ми пише най-отгоре като си отворя някой албум. Но нищо нали си върша работата.

# 433
  • Бургас
Momicheta, kak uspyavate da kachite snimki tuk?  Rolling Eyes Nesto mi se vizhda mnogo razhvurlyan tozi forum i mi e trudno lesno da se orientiram ili fda prosledya koi, kude kakvo e pisal po dadena tema, koyato me e zaintriguvala. Iskam da Vi pokazha goblena, koito shiya, no izobsto ne moga da si namerya predishnoto pismo, za da go nadgrazhdam. Ako nyakoi ima vreme i zhelanie, molya da obyasni, no v lichno suobstenie do men.  Embarassed

Blagodarya Vi predvaritelno!!!  Stop
....i priyatno shiene....  Hug

# 434
  • sf
ilinayor , пробвай ,мила, да го напишеш на кирилица ,че нищо не разбрах , а после ако мога ще помагам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт