Гоблени-19

• 46 454
  • 525
  •   1
Отговори
# 435
  • Все на втория етаж
Момичета, включвам се само да кажа, че утре съм на преглед в Правителствена, ще ми дадат направление и трябва да отида до Майчин дом за кръв за БХС, просто не знам дали ще смогна до 12 часа да свърша всичко това, при положение че ще изляза в 9. Ще се опитам да присъствам на срещата, но за сега присъствието ми е на кантар. Sad Иначе срещата си е 12 на кафето горе в Мола, нали? Ще се опитам дори и към 1 да дойда да ви видя.

# 436
  • sf
аз си уговорих и една друга среща в Мола, тъй че цял следобед ще се навъртам там. ако има закъснели, ще ме познаят по цайсите и синята количка със зелена чанта и немирното бебе  Laughing

# 437
за феновете на фервако
http://picasaweb.google.com/erika636
малко идеи за канавата
http://picasaweb.google.com/Editexp3/Plastika

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 19:24 от Дъмпер

# 438
ilinayor,
във форума можеш само до изтичане на 24 часа от публикацията на поста да го редактираш.
Така ,че няма да можеш,предполагам са минали повече часове.
Ако искаш да видиш всичките си постове кликни на ника си- този дето ти излиза от ляво на всяко публикувано съобщение.
Отваря се прозорец и най-долу някъе пише Покажи последните публикации или кликни горе на страницата, на Профил и в ляво пише Публикации.Кликаш и виждаш всичките си досегашни постове.
Ако искаш да следиш дадена тема, примерно тази е добре да си писала в нея, защото най-горе в ляво на страницата има функция
Нови отговори на моите публикацииТя ти дава възможност лесно да следиш новите отговори в конкретната тема.
Недей надграждай старото си писмо, а напиши ново:)

# 439
моля,тези,които са правили картички-гоблен да кажат с какво лепило залепвате панамата за картона Wink

в ляво на страницата има функция
Нови отговори на моите публикацииТя ти дава възможност лесно да следиш новите отговори в конкретната тема.

а ти следиш ли си ги,защото бях писала в една друга тема с въпрос към теб,но нямам отговор... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 20:38 от tuly

# 440
още малко идеи за канавата
http://picasaweb.google.com/siland1983
аз лепя с обикновени лепило за хартия, което е като червило  Peace и лесно се отлепя при нижда

# 441
Кетри, благодаря за цветовете! Аз толкова бях нетърпелива, че Шоу-син го го почнах с първите цветове, които срещнах, та... каквото сабя покаже. При това почнах с Аnchor, и два знака ще шия с един конец, защото в ключа бяха посочени в ДМЦ, а на 2 цвята ДМЦ съответства един Анцхор. Ще видим.
Тази работа с преобразуването на цветовете много ме изнервя. Да не говорим, че все ще напипам някой липсващ цвят Mr. Green Та някой като каже, че е шил с определени цветове, гушвам неговия опит и тичам в магазина Grinning А на въпроса:
а сега, пак едно въпросче... каква е разликата между цвят 415 и 453 на дмц? защото Марулка ми прати схемата на едно сладко бебенце на черна панама, а там конците са  Мадейра. тя ми е дала и обърнати конците в дмц, но за единия цвят - 1803 мадейра в табличката пише че е 415 дмц, а Марулка ми е написала 453... кой цвят ми трябва всъщност? (дано сте разбрали какво питам... Blush )

отговорът се намира в тази таблица:
http://www.fabrics.ru/color_map/Muline4Madeira.htm
С една дума, всички са прави, на един Мадейра цвят1803 - 3 ДМЦ-та отговарят, ама най-отговаря този със звездичката. По тази логика Хипатия е най-права Wink Впрочем аз днес точно за това бебе докупувах конци Grinning
Дайте още някоя таблица за преобразуване от Мадейра в Аnchor и ДМЦ, че аз пък не мога да намеря на какво отговарят Мадейра 2511 и 2513 newsm78
За срещата... едва ли ще сколасам, но пък кой знае.

# 442
  • Бургас
моля,тези,които са правили картички-гоблен да кажат с какво лепило залепвате панамата за картона Wink

Аз лепя със силиконов пистолет. пробвах с Ц200 , не съм доволна, със сухото не мога да залепя равномерно паспартуто отгоре.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222783&photo=6

# 443
  • варненка от София
Картичките съм ги лепила и с кацеларско и със сухо лепило, сухото е за предпочитане.

Относно моята интерпретация на смяната на Мадейра към ДМЦ искам да кажа, че тези, които ми поискаха схемата, им изпратих като помощ това преобразуване, който не е съгласен да не го ползва, то беше като улеснение. Аз лично бебето го ших с ДМЦ 453 и резултатът го има в албумчето ми http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101881&photo=18

# 444
  • гр.Добрич
Картичките за Коледа ги лепих с Ц200, но много внимателно.

Eliss, би ли ми пратила малко от твоите Великденски схемички на fillipova@yahoo.com

# 445
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кетри, благодаря за цветовете! Аз толкова бях нетърпелива, че Шоу-син го го почнах с първите цветове, които срещнах, та... каквото сабя покаже. При това почнах с Аnchor, и два знака ще шия с един конец, защото в ключа бяха посочени в ДМЦ, а на 2 цвята ДМЦ съответства един Анцхор. Ще видим.
Тази работа с преобразуването на цветовете много ме изнервя. Да не говорим, че все ще напипам някой липсващ цвят Mr. Green Та някой като каже, че е шил с определени цветове, гушвам неговия опит и тичам в магазина Grinning А на въпроса:

а честит ви последен (надявам се) сняг - дано не ви обърка срещичката, че от сега тръпна да видя снимки  Joy

Прасенцеееее, що не каза бре грухи, програмата позволява избор на марката на конците - пуснах ти го с ДМЦ, защото повечето така шият, но можеше да е с Анхор, Мадейра, забравих какви още  Hug

Тулумбичкееее - бягаш ми по тъча, ама то с това време къде да се разхождаме  Hug

# 446
# 447
Вчера си дадох Исусчо за рамка. Като стане ще показвам  Peace

# 448
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

кетри, ти ме разби - виж какво пише в началото на първия линк

Цитат
Нитки мулине Орлис произведены в Болгарии из египетского мерсеризованого хлопка стойкого крашения. Фабрика-производитель основана в 1931г. как филиал COATS VIELLА, Шотландия. С тех пор фирма завоевала позицию одного из ведущих производителей ниток мулине на Европейском и Мировом рынках.

newsm78 Някой чувал ли е за Орлис, произведен в България?

# 449
  • Съвсем в края на света
От мен едно бързо добро утро!
Ставайте, заминавайте на среща.
Може междувременно обаче да погледнете тук и ако имате схема различна от тази която имам аз, да я споделите с мен.
Интересуваме частта с главата, под контурният бод, някой знаци не се различават.
rokoboko1@yahoo.com
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт